Kočárek Depemo Targast

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
8.9.14 21:14

Holky, už je to 8 týdnů, co jsem si objednávala kočárek a ještě nedorazil, že se prý dodávka opozdila :( A za tři týdny mám termín..jsem jako na jehlách :( Navíc jste mi udělali docela čáru přes rozpočet, když jsem si objednávala komplet-tedy hluboká korba, sporták a autosedačka, budu k tomu mít automaticky i ty adaptéry na korbu k autosedačce? Doufám že jo, nebo mě švihne při představě, že budu muset doobjednávat a zase 8 týdnů čekat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
8.9.14 21:15
@cecilinka píše:
Holky, už je to 8 týdnů, co jsem si objednávala kočárek a ještě nedorazil, že se prý dodávka opozdila :( A za tři týdny mám termín..jsem jako na jehlách :( Navíc jste mi udělali docela čáru přes rozpočet, když jsem si objednávala komplet-tedy hluboká korba, sporták a autosedačka, budu k tomu mít automaticky i ty adaptéry na korbu k autosedačce? Doufám že jo, nebo mě švihne při představě, že budu muset doobjednávat a zase 8 týdnů čekat :(

Pokud jsi objednávala trojkombinaci, tak tam adaptéry jsou, neboj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.9.14 21:16

@cecilinka
Objednavala si to kde? A objednavala si autosedacku primo Lonex /Depemo?? Protoze pokud si objednavala primo od Lonexu, tak adaptery nepotrebujes, ty jsou potreba jen kdyz je autosedacka od jinyho vyrobce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.9.14 21:53

Objednávala jsem kočárek u nás v kameném krámě..Dětský ráj u kačenky..Ano, autosedačku jsem objednávala originál lonex/ depemo..Aha..tak to se mi ulevilo…snad to bude v pořádku, jestli se teda dočkám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
9.9.14 17:21

@babulka01 Tak to my nemáme, máme zadek normálně a malej je v lehu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
9.9.14 17:23
@cecilinka píše:
Holky, už je to 8 týdnů, co jsem si objednávala kočárek a ještě nedorazil, že se prý dodávka opozdila :( A za tři týdny mám termín..jsem jako na jehlách :( Navíc jste mi udělali docela čáru přes rozpočet, když jsem si objednávala komplet-tedy hluboká korba, sporták a autosedačka, budu k tomu mít automaticky i ty adaptéry na korbu k autosedačce? Doufám že jo, nebo mě švihne při představě, že budu muset doobjednávat a zase 8 týdnů čekat :(

Dostaneš k tomu automaticky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
9.9.14 17:59
@Klarinetka2 píše:
@babulka01 Tak to my nemáme, máme zadek normálně a malej je v lehu :think:

Někdy vyfotím a ukážu ti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
10.9.14 10:16

AHoooooj holky, dovoluji se k vam take pridat neb jsem take drzitelem kocarku Targast ;). Uz teda drandime od ledna a ted resim sportak. Kdy jste zacli sportak pouzivat? Malej si sam jeste nesedne, ale jinak sedi, to nam ale doktorka zakazala. Pry dokud si nesedne sam, tak neposazovat. Navic se nejak nemuzu rozloucit s korbou :(. Ale malej se tam uz desne mele, ze bricha, na zada, zas na bricho :roll:,furt se snazi nakukovat ven. A vozili jste sportak mimcem k sobe nebo ven? Moc dekuji vsem co uz drandej dele za postrehy a rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
10.9.14 10:59

@babulka01 OK, taky vyfotím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
10.9.14 11:02
@barce píše:
AHoooooj holky, dovoluji se k vam take pridat neb jsem take drzitelem kocarku Targast ;). Uz teda drandime od ledna a ted resim sportak. Kdy jste zacli sportak pouzivat? Malej si sam jeste nesedne, ale jinak sedi, to nam ale doktorka zakazala. Pry dokud si nesedne sam, tak neposazovat. Navic se nejak nemuzu rozloucit s korbou :(. Ale malej se tam uz desne mele, ze bricha, na zada, zas na bricho :roll:,furt se snazi nakukovat ven. A vozili jste sportak mimcem k sobe nebo ven? Moc dekuji vsem co uz drandej dele za postrehy a rady!

Ahoj, do sporťáku určitě, až udrží záda a to i když ho tam budeš třeba zezačátku vozit vleže. My šli do sporťáku až na přelomu sedmého a osmého měsíce, naštěstí hluboká korba byla velká, tak toho našeho cvalíka vozila dlouho, občas jezdil na bříšku, aby koukal, ale většinou mu nevadilo ležet a jen koukat ven :D Sporťák jsem nejdřív vozila otočený k sobě, abych viděla, jak sedí, zda se tam nehroutí, aby on viděl, že tam jsem atd. a časem jej otočila ven… to je asi jedno, jak Vám to bude vyhovovat :D Když je velký vítr, otáčím jej občas k sobě, abych ho svým tělem trochu chránila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
10.9.14 11:58
@barce píše:
AHoooooj holky, dovoluji se k vam take pridat neb jsem take drzitelem kocarku Targast ;). Uz teda drandime od ledna a ted resim sportak. Kdy jste zacli sportak pouzivat? Malej si sam jeste nesedne, ale jinak sedi, to nam ale doktorka zakazala. Pry dokud si nesedne sam, tak neposazovat. Navic se nejak nemuzu rozloucit s korbou :(. Ale malej se tam uz desne mele, ze bricha, na zada, zas na bricho :roll:,furt se snazi nakukovat ven. A vozili jste sportak mimcem k sobe nebo ven? Moc dekuji vsem co uz drandej dele za postrehy a rady!

Já sporťákuju teda od pátku a zatím dobrý, Vikča mi taky ještě nesedí sama, je dobré, že ten sporťák jde napolohovat tak, že to vypadá, že tam v tom „sedí“ jako v autosedačce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
10.9.14 14:53

Ja si take rikam, ze kdyz ma pod tema zadickama nejakou oporu, tak to snad nevadi. kazdopadne mu to zvedat nejak moc nehodlam, je vic v leze nez v sede. akorat tam neni tak za vetrem jako v ty korbe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
12.9.14 11:50

No holky, jakožto fyzioterapeut jsem razantně proti vertikalizaci dítěte, které ještě samo záda neudrží, ale samozřejmě volte, jak nejlépe potřebujete. Je mi jasné, že asi ne všechny děti se dají v korbě udržet do sedmého měsíce, jen doporučuji… čím méně budete spěchat na sporťák, tím lépe… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
12.9.14 12:37
@Klarinetka2 píše:
No holky, jakožto fyzioterapeut jsem razantně proti vertikalizaci dítěte, které ještě samo záda neudrží, ale samozřejmě volte, jak nejlépe potřebujete. Je mi jasné, že asi ne všechny děti se dají v korbě udržet do sedmého měsíce, jen doporučuji… čím méně budete spěchat na sporťák, tím lépe… :D

Já vyměnila právě v 7. měsíci a Vikču tam mám stejně spíše více v leže, mám ten sporťák napolohovaný tak, že v tom sedí spíš jako v autosedačce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
12.9.14 13:09
@Klarinetka2 píše:
No holky, jakožto fyzioterapeut jsem razantně proti vertikalizaci dítěte, které ještě samo záda neudrží, ale samozřejmě volte, jak nejlépe potřebujete. Je mi jasné, že asi ne všechny děti se dají v korbě udržet do sedmého měsíce, jen doporučuji… čím méně budete spěchat na sporťák, tím lépe… :D

Prosim Te, jakozto fyzioterapeutka, muzes mi poradit? Mam ji tam skutecne dat az v moment, kdy si sama sedne - to znamena sama se dostane napr. z lehu do sedu? Drive ne? Ona je schopna sedet, ale tak, ze se s polosedu pritahne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí