Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo TargastAhoj holky. ![]()
Prosím vás, nemáte někdo stránky kde koupit adaptéry na autosedačku cybex aton ke kočárku lonex?
Nebo ještě líp, neprodáváte je některá?
![]()
@Klarinetka2 Posílám fotku toho sporťáku, jestli ho máš taky tak, že není úplně v lehu. ![]()
Ja ho vozim teda k sobe a sem fakt rada, ze to tak jde. kamaradka ma kocarek kde to jde jen od sebe a porad na malou nakukuje co dela a je z toho nervozni.
Proto jsem si vybrala lonex..byl to hlavní důvod, čím mě přesvědčil..Jako dvouleté to třeba není taková nutnost, ale u takové pidižvíka je to fajn ![]()
@bronick píše:
Holky a vozite sportak ditetem k sobe ne dopredu??
Když byl malý, vozila jsem k sobě, teď už je zvědavý, tak od sebe ![]()
Holky prosim da se sundat u korbicky striska, abych ji mohla vyprat??? Ja sem asi slepa ![]()
@Domíisek píše:
Holky prosim da se sundat u korbicky striska, abych ji mohla vyprat??? Ja sem asi slepa
Myslím, že ne… já ji tedy jen omyla houbičkou…
@Domíisek Já jsem boudu prala v pračce už 2×, ale k oddělání té hlavní tyčky je pořeba křížový šroubovák a klíč, takže je to trochu piplačka, ale jde to ![]()
Ahoj, nevíte náhodou kde sehnat duši do předního kola? Nevím ja kse nám to povedlo ale je uplně praskla
![]()
@Samuše
Zkusila bych to tam, kde si kocarek koupila, zda jsou schopni ti to sehnat…
Holky, jde plastenka, co byla ke kocarku i na sportak? nebo jak to resite??
No tak jsem zjistila jsem, že tam jde v podstatě jakakoliv 10' duše…v maxim kočárky mi to asi pošlou až v pondělí…řešíme tak, že se přítel staví zítra v AAA kočárky v Praze a v pátek mi jí doveze..:-)