Kočárek Depemo Targast

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
4.8.14 20:59

Aha, tak s tím nemám zkušenost…mně zatím stojí na chodbě pod plachtou a na maličkou mám už 4 nové šátky, tak nevím jestli si ho vůbec užijem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
4.8.14 21:07

@jijka 1
Ty jo, satky jsou fajn, ale podle me neni nad to, kdyz si mimco schrupne hezky v kocarku…idealni kombinovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
4.8.14 21:07

Jo eshop..ale korba uz mi teda prisla slozena…myslim ze se mi to vycvaklo jak jsem to davala prat..pak jsem se bala zabrat…jo polohovat se to da o to. Jaem se bavily a jestli mysels celou korbu tak to jsem zkousela a to je moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
4.8.14 21:11

Polohovani cely korby taky nepouzivam…mimochodem, jsem zvedava, jak dlouho v ni dcerka vydrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.8.14 14:57

Ahoj holky..mohla bych vas poprosit o foto toho zacvaknutyho dratu v te korbe..ja to zkousela a bez uspechu, tak abych to nervala nekam jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.8.14 10:57

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na kolik stupňů jste kočárek praly a jestli dáváte do pračky normálně i boudu, já se docela bojim co udělají ty dráty.
Předem díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
18.8.14 17:42

@linda.r zatim sem prala jen vnitrni potah a jen na 30 bala sem se to dat na vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
25.8.14 10:26

Ahoj, prala jsem jen vnitřní potahy (dvakrát) a na 40… zvládly to bezvadně :-)

@linda.r píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na kolik stupňů jste kočárek praly a jestli dáváte do pračky normálně i boudu, já se docela bojim co udělají ty dráty.
Předem díky za odpověď.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
25.8.14 10:27

Stříšku jsem prostě omyla jen hadříkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
26.8.14 21:41

Ahoj holky, z kocarku jsem byla nadsena, bohuzel ted na dovce (po pul roce pouzivani) se nam rozbilo skladani podvozku. Je pravda, ze skladame a rozkladame fakt casto. Do auta ho davam treba 10krat tydne, ale stejne…proste konstrukce nejde po odjisteni na jedne strane zlomit, aby se slozila. No budu posilat na reklamaci do eshopu maxim kocarky. Nicmene musim ted sehnat jiny kocar, protoze bez neho jsem nahrana…:-(
Mate nekdo podobnou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
27.8.14 07:37
@bronick píše:
Ahoj holky, z kocarku jsem byla nadsena, bohuzel ted na dovce (po pul roce pouzivani) se nam rozbilo skladani podvozku. Je pravda, ze skladame a rozkladame fakt casto. Do auta ho davam treba 10krat tydne, ale stejne…proste konstrukce nejde po odjisteni na jedne strane zlomit, aby se slozila. No budu posilat na reklamaci do eshopu maxim kocarky. Nicmene musim ted sehnat jiny kocar, protoze bez neho jsem nahrana…:-(
Mate nekdo podobnou zkusenost?

Ahoj, nevim, jak v maxim kočárkách, ale my reklamovali také konstrukci - nezvládla letní terén na chalupě - a to v Malvíku. Okamžitě nám dali náhradní kočárek na ježdění a za 14 dní jsme si jeli pro novou konstrukci… no probelm… reklamace na pět minut a v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
27.8.14 07:42

@Klarinetka2 A ona Vam praskla? Predpokladam, ze plast u prednich kolecek…fakt slabe misto… Jinak teda v Malviku meli super pristup. My si ho tam vybrali, ale nakonec ho po precteni diskuze a spatne zkusenosti jinych s Malvikem objednali pres ty Maxim kocarky. Jako oni jsou ochotni a mily, ale nahradni kocar fakt neposlou :-( nastesi kamoska ma dva, tak mi dneska jeden zkusi pujcit - uvidime, zda se vejde do auta. Jo a tajne doufam, ze mi taky daji novou konstrukci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.8.14 12:12

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda ještě někomu praskla konstrukce na kočárku, zrovna včera jsem ho objednala a najednou 2 reklamace, tak z toho mám ted trošku depku :zed: zda jsem se rozhodla správně. Většinou mám na všechno smůlu, takže můžu čekat, že to praskne i mě určitě. Jinak terén tu mám taky dost slušnej, samý les apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
27.8.14 13:24

@bronick @nika123 Ahoj, no já s tím trochu počítala už na začátku, že bude nějaký problém, protože ten kočárek je prostě úžasnej a za tu ceni je jasný, že jej museli šidit někde na materiálu :mrgreen: Takže mě prasklá konstrukce nepřekvapila, ale byla jsem ráda za rychlé vyřízení reklamace a náhradní kočárek a musím říct, že jsem pořád moc a moc spokojená s depemem, protože oproti jiným kočárkům, co jsme během reklamace zkoušeli, mi tenhle znovu přišel prostě nej… ale to je dáno opravdu tou skvělou ovladatelností… je škoda, že není bytelnější, na druhou stranu je jasné, že to by musel být alespoň o 10.000 dražší :-( Jinak nám nepraskl plast, ale opravdu konstrukce ve sváru nad zadními koly - trochu jsme ji asi přetížili přes léto na chalupe v dost náročném lesním terénu :mrgreen: tak to nedala… naštěstí už mám kočárek zpátky a teď už zase trajdám po městě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
27.8.14 13:32

@Klarinetka2
Joo presne tak jsem uvazovala. Presne ma slova:-) jenze ted me stve poslouchat od rodicu a muze : To je tak, kdyz se koupi levnej kocarek…:-(
No co…sla bych do nej znovu, je uzasne lehkej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí