Tako monodi kočárek

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
13.3.13 12:15

tako monodi kočárek

Ahoj holky chtěla bych se zeptat na zkušenosti s kočárkem Tako Monodi.Jste spokojené a vyhovuje? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2727
13.3.13 12:29

Ahojky, dobrý dotaz. o miminko se chcem teprve začít snažit, ale když jsem tak projížděla kočárky, monodi je můj favorit. :lol: někde už tady myslím taková diskuze je. tady: https://www.emimino.cz/…nodi-133837/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.3.13 12:46

Já mám Tako warrior a spokojenost - u Monodi by mi vadilo, že hluboká korba nemá v boudičce madlo, za které můžeš korbu vzít a přenést :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.3.13 12:51

tako warior byl muj favorit, ale dozvěděla jsem se že tím že už je 4 roky starý se už nevyrábí a jsou ho poslední kousky :,( tak jsem musela zabrousit jinam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.3.13 17:41

@verunie1 Aha, tak to jsem netušila…já ho kupovala předloni v létě. Potřebovala jsem právě to madlo na nošení hluboké korby, pak rozhodovala velikost korby ( bylo mi řečeno že je jedna z největších u kombinovaných kočárků ), clonu na krobě ( měli jsme miminko na podzim ), odpružený ( to je dostatečně ) a nafukovací kola…to všechno má :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.3.13 23:01

Dneska jsem se na monodi byla podívat a nemužu si stěžovat..veliká korba, prostorná a madlo na držení korbičky je taky takže super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
14.3.13 10:29

@verunie1 :palec: můžu se zeptat kde má to madlo schovaný? na obrázcích to není vůbec vidět. díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
14.3.13 21:00

@mookiee Taky by mě to docela zajímalo :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.3.13 23:05

Přímo na té boudičce je taková kapsička na magnety jakoby a je to vlastně pod tím textilem a když se ta kapsička oddělá je tam to madlo..je to super..není to vlastně vidět ale je tam :) takže se korbička krásně chytne a přenese :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
12.4.13 11:07

Ahojky, jestli se můžu zeptat, jak je ten warrior těžký? Taky mám vyhlídlé monodi, hodně se mi líbí, ale nemá tu lehčí konstrukci(jako třeba Laret), ale právě tu warrior, takže má mít kolem 17kg i prodejce mi to potvrdil, protože někde uváděli jinak. A mě to přijde dost, ty kočáry co mají 11kg, už mám strach, že budou nestabilní, ale 17kg mi přijde dost, zvlášt´potom u sporťáku.. Pokud máte někdo zkušenosti, budu ráda za info, u nás v obchodech monodi nikde namají, že bych to vyzkoušela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
12.4.13 20:21

@Tiny85 Nevím kolik přesně váží, ale mám s ním už něco naježděno a je těžký hodně :-( Na rozdíl od Concordu, co jsem si pořídila teď :think:

Na netu jsem vyčetla: váha podvozku 11,6 kg + hluboká korba 5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
12.4.13 20:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
13.4.13 13:28

@Libza Děkuju za odpověď, a ta váha souhlasí s tím Monodi.. Tak vůbec nevím, zatím mám čas, termím mám koncem srpna, ale chtěla jsem kočárek s větší korbou, hodně jich má jen 74 atd, aby se tam prcek vlezl co nejdýl, jenže bud´nejsou nic moc nebo jsou těžké, nebo drahé.. Tak už fakt tnevím, jakou vlastnost si vybrat na úkor čeho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
14.4.13 23:27
@Tiny85 píše:
@Libza Děkuju za odpověď, a ta váha souhlasí s tím Monodi.. Tak vůbec nevím, zatím mám čas, termím mám koncem srpna, ale chtěla jsem kočárek s větší korbou, hodně jich má jen 74 atd, aby se tam prcek vlezl co nejdýl, jenže bud´nejsou nic moc nebo jsou těžké, nebo drahé.. Tak už fakt tnevím, jakou vlastnost si vybrat na úkor čeho :roll:

S tako warrior naprostá spokojenost - odpružený, nafukovací kola, dobře se s ním jezdí, jedna z větších hlubokých koreb u 3kombinace, hezky vypadá, ocenila jsem madlo v hluboké korbě na přenášení. Jen ten košík je na houby přístupný. U sportovní verze mám jednu velkou připomínku a to je šířka - dceru jsem v něm vozila teď v zimě a s fusakem se mi tam 15 ti měsíční špatně vešla, tak jsem sáhla po concordu. Dcerka je zvyklá spát téměř každý den venku, takže velikost sportovní verze je pro mě důležitá a tu jsem při koupi vůbec neřešila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
25.5.13 18:06
@verunie1 píše:
Přímo na té boudičce je taková kapsička na magnety jakoby a je to vlastně pod tím textilem a když se ta kapsička oddělá je tam to madlo..je to super..není to vlastně vidět ale je tam :) takže se korbička krásně chytne a přenese :)

Dobrý den, taky bych si přála Monodi vidět, ale tady v okolí ho nikde nemají. :( Můžu se zeptat jak vypadá vniřek hluboké korby? Jak se přidělává slída? je tam zip,..nebo suchý zip? A co ten ochraný límec, nesjíždí? děkuju :mavam: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí