Zlomená konstrukce u kočárku

522
11.3.13 18:06

zlomená konstrukce u kočárku

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo podobnou zkušenost. Dneska jsme zjistili že máme na konstrukci u kočárku nahnuté přední kolečko, je nalomená hliníková tyč u konstrukce nad kolečkem. Nic zvláštního se s kočárkem nedělo, jezdili jsme v zimě sněhem, skládali kočárek do auta, atd. ale vada se objevila teď. Kočárek máme rok a nevím jestli uplatnit reklamaci (na vadný materiál) nebo si rovnou zaplatit opravu. Jinak kočárek máme dorjan danny sport3 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
11.3.13 18:09

Poslat na reklamaci, to je vada materiálu, nám se ta tyč mezi kolami zlomila a reklamaci uznali :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.3.13 18:10

Já bych reklamovala, pokud jste kočár nijak nepřetěžovali, tak to bude nekvalitním materiálem (bacha, před dáním do reklamace je potřeba kočár pořádně vydrbat - mě dělala paní na obchodě s kočíkem problémy, že kvůli znečištění ho nemůže přijmout, přitom na sobě fakt žádný vrstvy bahna neměl). A je tu určitá šance, že to bude neopravitelná vada a dostaneš zpátky peníze. Případně pokud reklamaci shledají jako neoprávněnou, tak už kočárek bude tak jako tak v servisu a můžou ti navrhnout opravu, to by ti měli zavolat oni, kolik by to stálo a zda souhlasíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
11.3.13 18:13

Tohle bude neopravitelná vada, protože ta tyč co drží kolečko je deformovaná a do půlky nalomená, když jsem sjížděla z chodníku tak se občas to kolečko zaseklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.4.20 10:59

Brano Eco 2016

To mě se zlomilo zrovna tam, kde se skládá dohromady (pohyblivá část). A už to není v záruce… A sehnat na netu jen konstrukci nikde nemůžu. Neví někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí