Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo podobnou zkušenost. Dneska jsme zjistili že máme na konstrukci u kočárku nahnuté přední kolečko, je nalomená hliníková tyč u konstrukce nad kolečkem. Nic zvláštního se s kočárkem nedělo, jezdili jsme v zimě sněhem, skládali kočárek do auta, atd. ale vada se objevila teď. Kočárek máme rok a nevím jestli uplatnit reklamaci (na vadný materiál) nebo si rovnou zaplatit opravu. Jinak kočárek máme dorjan danny sport3 2012
Poslat na reklamaci, to je vada materiálu, nám se ta tyč mezi kolami zlomila a reklamaci uznali ![]()
Já bych reklamovala, pokud jste kočár nijak nepřetěžovali, tak to bude nekvalitním materiálem (bacha, před dáním do reklamace je potřeba kočár pořádně vydrbat - mě dělala paní na obchodě s kočíkem problémy, že kvůli znečištění ho nemůže přijmout, přitom na sobě fakt žádný vrstvy bahna neměl). A je tu určitá šance, že to bude neopravitelná vada a dostaneš zpátky peníze. Případně pokud reklamaci shledají jako neoprávněnou, tak už kočárek bude tak jako tak v servisu a můžou ti navrhnout opravu, to by ti měli zavolat oni, kolik by to stálo a zda souhlasíš
Tohle bude neopravitelná vada, protože ta tyč co drží kolečko je deformovaná a do půlky nalomená, když jsem sjížděla z chodníku tak se občas to kolečko zaseklo
To mě se zlomilo zrovna tam, kde se skládá dohromady (pohyblivá část). A už to není v záruce… A sehnat na netu jen konstrukci nikde nemůžu. Neví někdo?