Kočárek Takko Warrior - váha

411
6.1.11 18:10

TAKO WARRIOR - VÁHA

Dobrý den, chtěla bych požádat všechny maminky, které už mají doma kočárky Takko Warrior a byly by moc hodné a ochotné zvážit podvozek a hlubokou korbu, zda opravdu odpovídá hmotnosti uváděného výrobci, protože mi přijde moc těžký.
Za další zkušenosti a názory předem moc děkuji.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Tako Warrior?

Přidejte zkušenost s Tako Warrior
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.1.11 08:57

Dobrý den, byli jsem s manželem v sobotu v Polsku. Máme také favorita na kočárek Tako varior. A jelikož jsem četla o váze, manžel si vyzkoušel sám zvednout celou sestavu Tako, X-lander, a můžu říct, že se váha byla stejná. Faktem je, že ve sportovní verzi, jsme neměli možnost porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
10.1.11 09:01

Tak já ho nevážila,jezdíme měsíc a je úplně super na ovládání a lehoučký.Každý říká,jak je lehký.Akorát mám strach z tý korby,je malá.Ale do toho dubna se nám tam prcek vleze,na jaře snad taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.11 08:26

Jsem ráda, že pokud najdu nějakou recenzi na Tako, tak nejsou nejhorší. Asi do toho Warrioru půjdu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.11 19:45

již jsme se rozhodli pro kočárek Tako Warrior,barvu jsme si vybrali z kolekce Jumper X,vyšli nám vstříc a udělali naám ho na zakázku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
26.4.11 19:50

ahojte holky,vite teda tu vahu podvozku,korby a sportovni nadstavby?muzete mi nektera prosim napsat? :kytka:

takko mam jako jeden z favoritu,ale ta vaha je pro me podstatna,budu jezdim busem,tak at netaham tank :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 18:11

17kg podvozek a sporták
5kghluboká korba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
27.4.11 18:14
Karásková píše:
17kg podvozek a sporták
5kghluboká korba

a ta hluboka korba s podvozkem teda kolik prosim?

tech 17kilo je teda vic,na to ze nemam jeste ridicak a budu jezdit MHD :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 08:18

takže podvozek má 11,6kg plus hluboká korba 5kg,což dohromady je tedy 16kg a něco. U jiných výrobců udávají hmotnost pouze podvozku, pak se to načítá, ale manžel zvedl v obchodě s kočárky Tako, X-lander, a byli stejně těžké.ten podvozek je hliníkový, myslím víc lehčí by ani být neměl- pak to má vliv na stabilitu,samozřejmě do toho se načte váha rostoucího dítěte..ale když uvážím,že ženy v Africe nosí děti na zádech a ještě s nimi pracují :-) tak to vydržíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
28.4.11 08:41

velice dekuji za info,prave pritel pro me chtel x-lander xq(myslim ma ty mensi kolecka vepredu),ale me se vece libi takko varior v cerne barve,tak aspo na nej muzu vybafnout tu vahu…tudiz je to vazne podobne jako xlader

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 08:58

takže podvozek má 11,6kg plus hluboká korba 5kg,což dohromady je tedy 16kg a něco. U jiných výrobců udávají hmotnost pouze podvozku, pak se to načítá, ale manžel zvedl v obchodě s kočárky Tako, X-lander, a byli stejně těžké.ten podvozek je hliníkový, myslím víc lehčí b

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 09:25

o tomto kočárku jsem také uvažovala,případně espiro Atlantic,jen mě ruší,že ta sportovní verze nejde nasadit v obou směrech jako je tomu u Taka, což v případě nepřízně počasí není dobré, ale jinak praktickou zkušenost nemám,kdysi byli jen Liberty a museli jsme se spokojit s tím co bylo.připojím ještě foto toho sportáku:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
28.4.11 09:36

jojo,taky jsem vedela,ze chci kocarek s jizdou v protismeru…ty takka vidim ve meste hodne jezdit,jsou i dostupny 10tisic,treba ten komplet xlandera stoji 16.5tisic,coz je uz rozdil,ale rikam,mam dva favority,tak jeste bdu promyslet vse pro a proti,dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 10:01

ne,udělají vám barevnou kombinaci např.z jiné série kočárků,které vyrábí firma Tako,můžete se podívat do internetového obchodu např.ze:
http://www.svetkocarku.cz/
jak jsem psala,máme barevnou kombinaci z Jumperu,ale jinak je to Warrior..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí