Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo Targast@jijka 1 píše:
Tam ho mají nějak levnější? Já jsem se dívala po Pl eshopech a přišlo mi, že cena je všude srovnatelná s tou u nás, tak už ho máme doma z maximu;-)
No, nás vyšla trojkombinace v tom Polsku na 8.200,–- Kč. ![]()
@babulka01 To je pekna cena
Nam se podarila 10% sleva, kdyz byla akce v malvik.cz a meli jsme 3-kombinaci za 9 441 Kc
Pro nas to bylo do Polska z Prahy dost z ruky na vylet a s tim brichem, co uz jsem mela, se mi cestovat nechtelo. Akorat jsme cekali nez prisla barva, kterou jsme chteli, skoro mesic.
@babulka01 tak to je super cena. Já mám za tu cenu bez autosedačky.
Ahoj maminky, prosím Vás nemáte některá tento kočárek doma a jste z Plzně, příp. Plzeňského kraje? Moc se mi líbí, ale mám strach jej koupit bez toho aniž bych jo viděla..a když jsem se byla podívat v Malvíku, bylo mi řečeno, že jim kočárek před týdnem ukradli a nyní jej k dispozici nemají ![]()
@ajomila no trosku dal Karlovy Vary…ale musom rict, ze ja si ho vubec nezkousela duverovala sem holkam tady v diskuzi zamilovala sem si ho na netu a tady me přesvědčili, že je úžasnej a rozhodne bych nemenila ![]()
Hih..no jo no jedná se o velmi žádoucí zboží ![]()
Jinak to vypadá, že to také riskneme a na základě informací z této diskuze kočárek koupíme
Ještě tedy poprosím o jednu radu..máme koupit autosedačku, která je součástí 3kombinace (ale psaly jste, že je menší) nebo máme koupit adaptéry a sedačku Maxi cosi? Děkuji za radu ![]()
@ajomila Jak velke cekate miminko? Ja mela skoro 4 kg holcicku (53 cm pri narozeni) a v pul roce jsem uz sedacku musela vymenit (myslim tu jejich z troj-kombinace). Tudiz ja bych pro delsi dite doporucila asi tu maxi cosi.
@ajomila my byli malicky meli sme 50cm ted nam sou 3mesice mame ani ne 60cm a mala je v ty sedacce porad takova zapadla ;D
My to taky riskneme a koupíme přes net bez zkoušení jen na základě této diskuze. A sedačku vezmeme tu jejich.
Děkuji moc za rady..mimčo zatím nevím jak bude veliké, v po jdeme na poslední velký USG, tak nám snad řeknou bližší info
Taky jsem se rozhodla to risknout a zkusíme koupit přes www.maxim-kocarky.cz
@ajomila urcite to vem pres ne je s nima super domluva my to taky kupovali tam a s jejich pristupem sem byla maximalne spokojena
Taky ho máme z maximu, jednání super, pán mi ochotně odpověděl na otázky v mailu a do 10 dnů byl doma. Objednala jsem ho už teď, i přesto, že máme termín až v srpnu, také na základě chvály v této diskuzy, v okolí jsem ho neměla kde omrknout. Dokonce ho mám i s květovanou taškou:-) Popravdě mám obavy z toho, jak jsou všechny plastové komponenty tenké, i ta korba, snad to vydrží… Měla jsem na děti roan maritu a ta bytelnost se opravdu nedá srovnávat, ale zase ta váha a ovládání také ne. Hlavně design, výška a lehkost pro mě bezkonkurenční!
No ja si ho jedu koupit, příští měsíc do Polského Těšína. Snad tam bude dost barev na výběr. Jsem z OStravy a tak to mám kousek. Manžel totiž řekl, že v žádném případě nebudem kupovat kočárek aníž bychom si ho předem ohmatali
Já byla rozhodnuta i pro internet objednávku jen na základě vašich recenzí, jenže to bych nesměla mít velice praktického mužíka ![]()
@Alik1983 píše:
No ja si ho jedu koupit, příští měsíc do Polského Těšína. Snad tam bude dost barev na výběr. Jsem z OStravy a tak to mám kousek. Manžel totiž řekl, že v žádném případě nebudem kupovat kočárek aníž bychom si ho předem ohmataliJá byla rozhodnuta i pro internet objednávku jen na základě vašich recenzí, jenže to bych nesměla mít velice praktického mužíka
On v tom Polsku moc těch barev v prodejně neměl, ale my jsme si zamilovali ten náš, jenom jsme ho viděli, haha. Ale není problém, on vám ho objedná. Barev je jinak dost. ![]()