Kočárek Depemo Targast

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
25.2.14 13:24

Já myslím, že k tomuto kočárku existují adaptéry jen na Maxi cosi a autosedačka Cybex by na to nešla. Já mám golfky Quinny zapp, s použitím adaptérů můžu nasadit sedačku Maxi cosi, ale Cybex by určitě nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.2.14 16:40

Mně psala přímo paní z Maxim kočárky, že lze použít autosedačku Maxi Cosi nebo Cybex, ale právě nevím, jestli je na to stejný adaptér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
25.2.14 17:36

Ahojky,
Rozhodujeme se mezi kočárkem Tako Laret a Lonex Speedy já ale nevím který na Laret jsem zatím slyšela více zkušeností jak to máte zatím se speedem? :) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.2.14 18:38

Já teda nemám ani jeden, ale zkoušela jsem kamarádky Laret, jezdí se s ním krásně, ale vadí mi na něm špatný přístup ke košíku a hluboká korba je v reálu menší než u Speedy, aspoň mi to tvrdila paní, co je prodává. Kdybych čekala mimčo v zimě, tak to neřeším, ale květňátko chci v korbě udržet co nejdéle. Každopádně oba jsou moc krásné, já půjdu určitě do Speedy, jen nevím jakou barvu, v mém okolí už je trochu přelaretováno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
25.2.14 22:36
@Brouček007 píše:
Ahojky,
Rozhodujeme se mezi kočárkem Tako Laret a Lonex Speedy já ale nevím který na Laret jsem zatím slyšela více zkušeností jak to máte zatím se speedem? :) Díky

Ahoj, doporučuji přečíst si prvních několik stran této diskuse - jsou stále zcela aktuální. Za mě bych lonex neměnila - v této cenové kategorii je báječný… kdybych chtěla kočárek za 30.000, vybrala bych asi jiný, bytelnější, kvalitnější, ale my jezdíme přes půl roku a jsme spokojeni se vším: nejlepší je snadná manipulovatelnost, lehkost kočárku, snadný přístup ke košíku, polohování, velikost korby, ovlasatelnost, design, Šimon si jej užívá a kolemjdoucí závidí a hlavně pro mne velmi jednoduše řešený kočárek, což je prostě k nezaplacení, když je prcek desetikilovej :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
26.2.14 11:24

@Brouček007 Já teda nemám Lonex, ale kamarádka ho má a přidje mi dost těžkej a neovladatelnej-kočárek si se mnou při jízdě dělal co chtěl :( Takže za mě Tako Laret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.2.14 12:00

@Pavla087 A nemá ten Lonex nějaký starší typ? tenhle Speedy mi připadá lehoučký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
26.2.14 12:17
@linda.r píše:
@Pavla087 A nemá ten Lonex nějaký starší typ? tenhle Speedy mi připadá lehoučký.

Speedy má se vším všudy 10 kg, je lehký, já myslím, že to bude starší typ. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.2.14 14:13

Tak zatím vede znovu jiný Baby Design Lupo má taky nádherné hodnocení :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.2.14 15:07

@Brouček007 Taky vypadá dobře, hlavně je super ten zapínací košík. A koukala jsem, že jde dokoupit i adaptér na Maxi cosi a Cybex, tak asi je možné, že stačí jeden adaptér na více sedaček, jak se tu někdo ptal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
26.2.14 16:44

@linda.r nemá. Má úplně nový :( Já osobně bych do Lonexu nešla. Je to jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
26.2.14 19:06

Já jsem po přečtení této diskuze na 100% rozhodla, že si ho pořídíme. :-)Budem ho nejspíš objednávat z www.maxim-kocarky.cz:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.2.14 19:53

@Janula06 To já taky :lol: a jakou barvičku jste vybrali? My pro holčičku (tuším, že bude :D ) určitě kytičkový (asi zelený, ale to ještě není rozhodnuté)a pro chlapečka mi doma kytky neprošly, takže možná nějaký z těch vogue.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
26.2.14 20:33

Tak my ještě nevíme co to bude, ale v obou případech máme vybraný ten hnědý s kytkami. :) Líbí se i manželovi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
27.2.14 23:16
@Pavla087 píše:
@Brouček007 Já teda nemám Lonex, ale kamarádka ho má a přidje mi dost těžkej a neovladatelnej-kočárek si se mnou při jízdě dělal co chtěl :( Takže za mě Tako Laret.

To mě překvapuje, to musí mít nějakej starej typ, protože ten Speedy je jeden z nejlehčích a je právě skvěle ovladatelnej - denně s ním jezdím po městě, v dopravních prostředcích a tahám jej do třetího patra bez výtahu, proto jsme taky vybrali lonex speedy a nelituju, projede snadno všude a když potřebuju, ovládám jej jednou rukou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí