Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo TargastJá myslím, že k tomuto kočárku existují adaptéry jen na Maxi cosi a autosedačka Cybex by na to nešla. Já mám golfky Quinny zapp, s použitím adaptérů můžu nasadit sedačku Maxi cosi, ale Cybex by určitě nešel.
Mně psala přímo paní z Maxim kočárky, že lze použít autosedačku Maxi Cosi nebo Cybex, ale právě nevím, jestli je na to stejný adaptér.
Ahojky,
Rozhodujeme se mezi kočárkem Tako Laret a Lonex Speedy já ale nevím který na Laret jsem zatím slyšela více zkušeností jak to máte zatím se speedem?
Díky
Já teda nemám ani jeden, ale zkoušela jsem kamarádky Laret, jezdí se s ním krásně, ale vadí mi na něm špatný přístup ke košíku a hluboká korba je v reálu menší než u Speedy, aspoň mi to tvrdila paní, co je prodává. Kdybych čekala mimčo v zimě, tak to neřeším, ale květňátko chci v korbě udržet co nejdéle. Každopádně oba jsou moc krásné, já půjdu určitě do Speedy, jen nevím jakou barvu, v mém okolí už je trochu přelaretováno ![]()
@Brouček007 píše:
Ahojky,
Rozhodujeme se mezi kočárkem Tako Laret a Lonex Speedy já ale nevím který na Laret jsem zatím slyšela více zkušeností jak to máte zatím se speedem?Díky
Ahoj, doporučuji přečíst si prvních několik stran této diskuse - jsou stále zcela aktuální. Za mě bych lonex neměnila - v této cenové kategorii je báječný… kdybych chtěla kočárek za 30.000, vybrala bych asi jiný, bytelnější, kvalitnější, ale my jezdíme přes půl roku a jsme spokojeni se vším: nejlepší je snadná manipulovatelnost, lehkost kočárku, snadný přístup ke košíku, polohování, velikost korby, ovlasatelnost, design, Šimon si jej užívá a kolemjdoucí závidí a hlavně pro mne velmi jednoduše řešený kočárek, což je prostě k nezaplacení, když je prcek desetikilovej
![]()
@Brouček007 Já teda nemám Lonex, ale kamarádka ho má a přidje mi dost těžkej a neovladatelnej-kočárek si se mnou při jízdě dělal co chtěl
Takže za mě Tako Laret.
@Pavla087 A nemá ten Lonex nějaký starší typ? tenhle Speedy mi připadá lehoučký.
@linda.r píše:
@Pavla087 A nemá ten Lonex nějaký starší typ? tenhle Speedy mi připadá lehoučký.
Speedy má se vším všudy 10 kg, je lehký, já myslím, že to bude starší typ. ![]()
Tak zatím vede znovu jiný Baby Design Lupo má taky nádherné hodnocení
![]()
@Brouček007 Taky vypadá dobře, hlavně je super ten zapínací košík. A koukala jsem, že jde dokoupit i adaptér na Maxi cosi a Cybex, tak asi je možné, že stačí jeden adaptér na více sedaček, jak se tu někdo ptal.
@linda.r nemá. Má úplně nový
Já osobně bych do Lonexu nešla. Je to jen můj názor.
Já jsem po přečtení této diskuze na 100% rozhodla, že si ho pořídíme.
Budem ho nejspíš objednávat z www.maxim-kocarky.cz. ![]()
@Janula06 To já taky
a jakou barvičku jste vybrali? My pro holčičku (tuším, že bude
) určitě kytičkový (asi zelený, ale to ještě není rozhodnuté)a pro chlapečka mi doma kytky neprošly, takže možná nějaký z těch vogue.
Tak my ještě nevíme co to bude, ale v obou případech máme vybraný ten hnědý s kytkami.
Líbí se i manželovi. ![]()
@Pavla087 píše:
@Brouček007 Já teda nemám Lonex, ale kamarádka ho má a přidje mi dost těžkej a neovladatelnej-kočárek si se mnou při jízdě dělal co chtělTakže za mě Tako Laret.
To mě překvapuje, to musí mít nějakej starej typ, protože ten Speedy je jeden z nejlehčích a je právě skvěle ovladatelnej - denně s ním jezdím po městě, v dopravních prostředcích a tahám jej do třetího patra bez výtahu, proto jsme taky vybrali lonex speedy a nelituju, projede snadno všude a když potřebuju, ovládám jej jednou rukou ![]()