Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo Targast@Klarinetka2 píše:
No, ono je to trochu přesvícený, bílá to není vůbec, tu jsme potkali ve městě a to je velkej rozdílbuďto béžová nebo moka, nám ji prodali jako moka
Není taková trošku dozlata??? ![]()
@babulka01 A víš, že možná i jo? Třeba na světle… to mě nikdy nenapdalo, ale když tak na to teď koukám ![]()
@Klarinetka2 píše:
@babulka01 A víš, že možná i jo? Třeba na světle… to mě nikdy nenapdalo, ale když tak na to teď koukám
Tak to bude ten, co máme i my.
Jenom teda s jinou tou látkou místo kytiček.
![]()
Jsou ale krasne!
v pátek mi má dojít, tak podám hlášení.
Jste zatím stále spokojeny, že?
Jsem zvědavá, jak přečká zimu a pražské břečky ![]()
@nellien píše:
Jsou ale krasne!v pátek mi má dojít, tak podám hlášení.
Jste zatím stále spokojeny, že?
Jsem zvědavá, jak přečká zimu a pražské břečky
Zatím jsem naprosto spokojená, cca do měsíce budeme nejspíš přecházet na sporťák, tak jsem pak zvědavá
V jednu chvíli vrzal, tak jsem si říkala, že to je v háji, ale pak jsem zjistila, že po složení konstrukce (byla složená v autě) jsem jen špatně docvakla jednu stranu a jakmile jsem to udělala, tak je zase tichounkej
ZAtím fakt maximální spokojenost. Hlavně s měkkým, pratelným, příjemným, hlubokým, širokým a dlouhým vnitřkem korbičky. Vejde se do ní mimino i s fusakem a to i obříci ![]()
@Klarinetka2 píše:
Zatím jsem naprosto spokojená, cca do měsíce budeme nejspíš přecházet na sporťák, tak jsem pak zvědaváV jednu chvíli vrzal, tak jsem si říkala, že to je v háji, ale pak jsem zjistila, že po složení konstrukce (byla složená v autě) jsem jen špatně docvakla jednu stranu a jakmile jsem to udělala, tak je zase tichounkej
ZAtím fakt maximální spokojenost. Hlavně s měkkým, pratelným, příjemným, hlubokým, širokým a dlouhým vnitřkem korbičky. Vejde se do ní mimino i s fusakem a to i obříci
Tak to jsem hodně ráda. Příští rok stejně malá už bude mít skoro rok na zimu, tak bude ve sporťáku.
![]()
@nellien Ahojky. Tak my jsme nakonec objednali tako city move v šedo zelené. Jsem ráda, že jsou tví známí s tímto typem spokojení. Manželovi se kytky nelíbily a ty kabátové, jak říkáte také ne. Ale děkuji za recenze. ![]()
Jinak říkáš, že v té zelené je krásný, viď? My jsme zvědaví na tu barvu, riskli jsme to, naživo jsme neviděli…
Žandík ano, je fakt krásný! budete spokojeni! pak napiš jak se ti líbí…mě má dnes dorazit můj, ale furt nikde… no jo, pošťáci… Jestli na mě hrajou habaďůru, že tu byli a hodí mi jen lístek do schránky, tak budu naštvaná… jsem tu kvůli tomu celý den doma :/ ![]()
@bonbonek3 Tak to my máme skoro stejný, jen trochu světlejší (jestli se nemýlím a nemate fotka):-)… jen koukám na tašku, že je nějaká jiná… máme ve stejný barvě kočárku a taky s kytičkama ![]()
@Klarinetka2
jj je to moka L7 a taška prej vylepšená že už s kytkama nedělají ale zkusí se nám paní zeptat jestliby nám ji neudělali tahle se mi totiž nelíbi ![]()
@bonbonek3 Tak to máme asi tu béžovou
Na druhou stranu třeba bude tahle taška byzelnější
(viz můj dřívější příspěvek ![]()
Holky, máte ještě návod ke kočárku? jde nějak sundat potah ze sportáku potřebuji vyp
rat ![]()