Kočárek Depemo Targast

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
8.10.13 10:42
@Žandík píše:
Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat, jak jste s kočárkem spokojené?
Také uvažuji o jeho koupi. Děkuji moc za odpověď. Žanet

MOc!!! Jezdím s ním tři měsíce a je super - zatím tedy ještě nemám ozkoušenou sportovní verzi, jen hlubokou korbu a autosedačku… nejvíc mi vyhovuje, jak je lehounký, snadno manipulovatelný, i blbec s ním zvládne všechny úkony. Uvnitř je měkký, malýmu je v něm dobře a má ho rád. Mně se s ním jezdí skvěle po celém městě, MHD, po parcích i kočičích hlavách, nosím jej do třetího patra a taky dobrý :-) Zatím nemám jedinou výtku… Pneumatiky jsme museli ale dofukovat už poddruhé, ale to je tím, že dost jezdíme a přece jen pražský terén je dost náročný :-)) Za sebe doporučuji - nemluvě o tom, že mi po něm lidi závistivě koukaj a moc jej chválí :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
8.10.13 10:58

@Klarinetka2

Ahojky. Díky moc za zprávu. Mě se kočárek také moc líbí a po přečtení této diskuze bych si ho objednala také v Maxim-kočárky. U Malvíka jsme byli, jen mi mrzí, že jsem si ho pořádně neosahala. Měli ho tam v šedé barvě - ten se mi teda tak nelíbil… Asi bych šla do zelené nebo modré. Jinak mi hodně láká proto, že je lehký a také se mi moccc líbí ten systém upínání. Manžel si vybral Depemo Apollon a mě se teda také líbil, ale jen do té doby, než ho zkusil rozebrat a dát zpět dohromady (na každé straně dva šroubky a těmi se trefit do dvou otvorů a pak zacvaknout - no, musel si hlídat obě strany, aby se mu to povedlo) a takový já nechci.
Jakou máš barvičku ty?
Ještě jednou moc díky a přeji spoustu spokojených a šťastných kilometrů s miminkem a kočárkem. :mavam: Žanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
8.10.13 13:12

@Žandík Já mám takový béžový, smetanový, počítám s ním i na druhé dítě (když to vyjde), tak jsem chtěla, aby měl neutrální barvu… je moc pěkný :-) Je pravda, že jsem v Malvíku asi 3 kočárky málem zničila, jak se mi nedařilo vždycky tu korbu správně zasadit, vysadit, zapnout pojistky, zacvaknout… děsný… tady je to jednoduchý, jasný, pohodlný :-) a když je pak v korbě sedmikilový cvalík, tak už tuplem potřebuješ co nejlehčí manipulaci :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
8.10.13 13:14

@Žandík Když se koukneš na pátou stránku této diskuse, tak jsou tam fotky toho modrýho kočárku od bacouska. Ti jej objednávali přímo u výrobce, protože chtěli i tu modrou konstrukci a kolečka, což jim malvík nenabídl. Taky je krásnej a pokud čekáte kluka… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
8.10.13 15:33

@Klarinetka2

Jsem moc ráda za rady :D
Mě se taky líbí ta béžová, modrá i zelená, ale i ta hnědá, ale manžel chce, aby byl kočárek veselý, takže asi vyhraje modrá nebo zelená. My ještě nevíme, co čekáme, zatím nám to neřekli. Všichni ale sází na kluka, tak uvidíme :lol:
Dnes jsem byla na kontrole a začínám 15.týden, tak si ještě musím počkat.
Na ten modrý jsem mrkala, je krásný! Myslíš, že ho @bacousek objednávala přímo v Polsku? Vůbec jsem si nevšimla, že tady v ČR nemá tu barevnou konstrukci. Koukala jsem teď do toho e-shopu maxim-kočárky a opravdu je konstrukce bílá. Možná by se ale s nimi dalo domluvit, jsou moc ochotní, už jsem jim poslala pár dotazů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
8.10.13 15:48

@Žandík to se obrať na bacouska třeba do zprávy, určitě Ti ráda poradí :-)) jinak přeji klidné a těhotenství a hodně radosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
8.10.13 19:18

@Klarinetka2

Děkuji moc a Tobě také přeji radostné chvíle s miminkem :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.10.13 10:07

@Žandík ahojky, já kočárek objednávala v Maxim-kočárky a byli fakt skvělí, dalo se s nima domluvit naprosto na všem. Po zkušenosti v Malvíku už nikdy víc ani plenku :zed: jinak kočárek je boží. A nečekala jsem, že mě lidi budou zastavovat na ulici a říkat mi, že mám fakt krásnej kočárek. Je veselej, takže každý řekne, že je krásnej modrej, veselej a ne jako ty černé, co teď všude jezdí :D. Často si o něm i povídají, když jdu kolem… Ale jestli jsi z Prahy, tak se přimlouvám raději za zelený, ať si udržíme exkluzivitu :lol: :lol: pak uděláme sraz s kočárky Lonex Speedy :D a co se obslužnosti týká, jezdíme 2 měsíce a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
9.10.13 10:49

@bacousek

Ahojky. Díky za info, takže tu modrou konstrukci a modrá kolečka obstarali v Maxim-kočárky? Já tam psala, zda na něj jde autosedačka a odpověděli prakticky hned.
Jinak z Prahy nejsem. Jsem z Plzně a tady jsem ho ještě neviděla :lol:
Trochu mě mrzí, že na netu moc neobhlídneš ty barvy, jelikož ve skutečnosti vypadají krásnější. Tak ještě uvidím, jak to celé dopadne - jaký koupíme…
Hodně jsem četla, že si šly holky pro kočárek a nakonec koupily úplně jiný.
Tak uvidíme. My budeme kupovat až po Novém roce. Miminko se nám narodí koncem března/začátkem dubna :lol: už se těším :srdce:
Holky, díky moc ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
10.10.13 18:21

Holky tak moc dík za vaše super názory na kočárek zamilovala sem se do něj hned jak sem ho uviděla i příteli se moc líbi. Jen u nás není nikde k vyzkoušení takže ste mě moc potěšili a už zbývá jen vybrat barvu :-) teď čekáme holčičku, ale chceme ještě jedno mimco tak to bude chtít spíš neutrální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
13.10.13 12:35

@Domíisek
taky čekáme holčičku a vybrali jsme si moka je nádhernej včéra jsme ho viděli na živo v moka barvě v malviku v praze a prostě super :-)a ta druhá fotka tahle barva s emi líbila taky ale tu přítel zamítnul fotila jsem v obchodě Přelouč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
13.10.13 12:43

@bonbonek3 Taky mám ten „moka“ A JE NÁDHERNEJ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
13.10.13 13:09

@bonbonek3 juuu no nádhera příteli se nejvíc líbi hnedej tak uvidíme jaká barva vyhraje :-) kolik vychází v tom Malviku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
13.10.13 13:29

Ahoj, holky, za vaši diskuzi fáááákt hodně děkuji. :hug: :hug: Včera jsme byli v Polsku kouknout na kočárky s tím, že si asi koupíme u nás v Karviné Euro-cart Passo a jak jsem viděla ten výběr, byla jsem v prdeli. :( :( Lonex se mi líbil už dříve na netu a včera jsem ho viděla na vlastní oči a zase dilema. :mrgreen: :mrgreen: Ale jak to tak vypadá, je po dilematu a na 98% do něho půjdu. :dance: :dance: :dance: Ten oranžový vypadá luxusně a ten modrý taky. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
13.10.13 14:02

@Domíisek
taky se nám líbil hnědej ale je hrozně tmavej takže jsme se rozhodli pro moka v malvíku víjde na 10,500 ale od tam tud bych si ho nekupovala. v Přelouči výdje na 9808 myslim nebo tak nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí