Kočárek Depemo Targast

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
22.6.13 22:19

Holky pozor!!! Kočárek Depemo targast (resp. původně Lonex Speedy V Light) je úžasný. Fakt nemá chybu, ale jako Depemo Targast ho v žádném případě nekupujte. Do ČR ho dováží firma Depemo.cz alias pan Faukner a to je člověk, který se snaží odrbat zákazníka, jak to jde a v obchodě s dětským zbožím nemá co dělat. Kočár jsme objednali v Malvíku, došel se špatnými kolečky - z jiného typu kočáru… OK, stát se to může. Ale když jsme ho reklamovali, poskytl Malvík moje údaje vklídku panu Fauknerovi, ať si to vyřídím sama… Volala jsem si dokonce k výrobci, protože pan Faukner mi tvrdil, že kolečka se již nevyrábějí (kdyby se vyráběla, musel by pro ně jet, nebo si je nechat poslat, ale proč, když má na skladě tolik jiných koleček, že?). Takže Lonex mi potvrdil, že kolečka se vyrábějí. Faukner uznal, ale cukal se, jaký to bude problém je dovézt. Oznámila jsem mu, ať si to zařídí a zaurgovala Malvík, ať si to laskavě řeší oni, že nechápu, proč mám já řešit objednávku se 3 dodavateli… Čekali jsme 3 další týdny a když jsem znova volala do Malvíku už značně naštvaná, tak se kočár najednou zázračně objevil na prodejně… Holky, dneska jsme tam jeli a kolečka opět jiná. Jiná barva, z jiného kočárku, takže nesedí barva koleček a konstrukce kočáru. Řekla jsem, že opět nesedí… Nejdřív se nás snažili přesvědčit, že to je ok a náš problém, že se nám to nelíbí. Omlátila jsem jim o hlavu obrázek z jejich vlastních stránek. Volali Fauknera… Řekli mu, že jsem se informovala v Polsku u výrobce a on řekl prodavačce z Malvíku, že jsem si kolečka já sama objednala a on tam pouze dojel pro to, co pro mě nachystali!!! :zed: :zed: Mohla jsem prodavačce vysvětlovat, že jsem nic neobjednala, že to snad je starost pana Fauknera apod., ale pro prodavačku to bylo uzavřené. Žádná výměna nic, žádné politování. Navrhli jsme, že si kolečka objednáme sami a oni nám jen vykompenzují rozdíl. Tak to neexistuje. Zrušili jsme objednávku!!! Depemo i Malvík naprosto nekompetentní dodavatelé a Vám, co jste si kočár od jedné z těchhle firem koupily, tak přeju, ať se Vám s kočárem nic nestane, protože jinak se rozlučte s nějakým normálním řešením… :pocitac: :pocitac: Omlouvám se za román, ale fakt si dávejte pozor!!! My dnes objednali jinde, tak doufám, že to bude konečně vpořádkua kočár stihne dorazit dřív, než se mimčo narodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
22.6.13 22:31

@bacousek Tak to je mi líto, že máte takovéhle problémy, to je docela drsný!!! My dnes s kočárkem poprvé vyjeli na procházku a jsem nadšená! Je ohromně lehounký, snadno ovladatelný, lehce se mi snesl ze schodů a vynesl do schodů… venku s ním zvládám vše, je schopný otočit se na místě, takže v DM jsem s ním úplně čarovala :-)a sklidili jsme na ulici hnedka několik obdivných komplimentů, jak se kočárek líbil :) Takže Vám moc přeji, ať vám ta objednávka vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
6.7.13 22:04

@Klarinetka2 ahojky, nebylas dneska s mužem a kočárkem na Butovicích v Galerii? Poprvé jsem viděla náš kočárek naživo, tak jsem si říkala, jestli to nejsi Ty. Protože to byl i ten krémovej kočárek… My ho očekáváme v úterý… Tentokrát už se fakt nemůžu dočkat!!! Máš nějaké nové poznatky k používání kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
8.7.13 21:49
@bacousek píše:
@Klarinetka2 ahojky, nebylas dneska s mužem a kočárkem na Butovicích v Galerii? Poprvé jsem viděla náš kočárek naživo, tak jsem si říkala, jestli to nejsi Ty. Protože to byl i ten krémovej kočárek… My ho očekáváme v úterý… Tentokrát už se fakt nemůžu dočkat!!! Máš nějaké nové poznatky k používání kočárku?

To nebyli my :mrgreen: ale už trajdáme každý den, dnes jsme byli venku na 3 hodinky :-) oceňuji prostoronou korbu, dobře se v ní přebaluje a malý má dost místa, což je pro nás důležitý, protože za ty 4 týdny přibral kilo a půl, je to kus chlapa a potřebuju, aby mu korbička vydržela :-) jinak manipulace vážně super. Vždycky ze schodů snesu konstrukci a vrátím se pro korbu, ve které už leží Šimon. Snesu ze schodů a v pohodě nasadím - jen zacvaknu. A nahoru opačně :D Rozhodně ta 3 patra bez výtahu pro mě byla mnohem horší v 9.měsíci, než teď s kočárem :-)

dej vědět, až vám dorazí :-) nechceš sem dát fotku? docela by mě zajimala vaše varianta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.7.13 08:51

@Klarinetka2 ahoj, dneska by měl přijít. Jako balík do ruky, akorát já budu muset dneska zrovna na kontrolu k dr, tak pořád tak nějak doufám, že mě balíček stihne :D. Poštovního panáčka téměř vyhlížím :D… Potom sem fotku můžu nějak zkusit přidat… Tak to v tom obchodě jste nebyli Vy… Tak se nám kočárek krásně šíří :D Super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.7.13 17:08

Neuvěřitelné se stalo skutečností a máme doma kočárek, který je v naprostém pořádku, barevně bez chyb a strašně krásný!!! Jsem naprosto nadšená!!! A ještě nás vyšel levněji než v Malvíku (a to vč. poštovného). Fakt úžasný!!! Jsem nadšená. Složila jsem ho a rozložila a teď už potřebuji, aby se miminko narodilo, abych už mohla drandit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
11.7.13 17:39

Ženy mužu se zeptat kočárek se mi moc líbí ale nemužu se dočíst co je v cene baleí když se podívám na jinej kočárek je tam sportovní plus vajíčko a tady o vajíčku není zmínka jen o autosedačce takže k tomu vajíčko není a musí se kupovat zvlášt? ale na obrázku vajíčko je tak jsem z toho blázen. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
12.7.13 22:54

@bacousek tak to moc gratuluju! :-) já si teď už kočárek užívám skoro denně a je to sním super, kolemjdoucí se za ním otáčejí :-)je báječně prostorný, měkkounký, malý v něm má pohodlí i spoustu místa na šermování ručičkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
12.7.13 22:54

@bacousek ukaž ho! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
12.7.13 22:57
@bonbonek3 píše: Ženy mužu se zeptat kočárek se mi moc líbí ale nemužu se dočíst co je v cene baleí když se podívám na jinej kočárek je tam sportovní plus vajíčko a tady o vajíčku není zmínka jen o autosedačce takže k tomu vajíčko není a musí se kupovat zvlášt? ale na obrázku vajíčko je tak jsem z toho blázen. Děkuji

Ahoj, autosedačka = vajíčko. Do auta funguje jako autosedačka, ale zároveň se dá jednoduše nasadit na kočárkovou konstrukci a můžeš s tím jezdit po městě, miminko je tak ve „vajíčku“. Nedoporučuju ale na dlouhé procházky, ničí se tak páteř, nejlepší je hluboká korba, vajíčko jen výjimečně… V ceně tak máš hlubokou korbu, sporťák a autosedačku (vajíčko) v jednom, vše snadno ovladatelný, vyměnitelný, snadno se korby nasazují, sundávají, obměňují, je to fakt pohoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
13.7.13 08:00

@Klarinetka2

děkuji za info vypadá perfektně právě že mě zmátla ta autosedačka :-D ono to je vajíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
15.7.13 09:03

Tak bacha holky

To je on, mého srdce šampion :dance: [* *]

snad tam bude něco vidět… Bordel za kočárkem prosím pomiňte, ale stěhujeme se, takže pořád krabice bez konce :zed: :zed:

@bonbonek3 a jen připomínám, nekupovat v Malvíku, ani ve firmě Depemo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
15.7.13 09:11

@bacousek Teda, je úžasnej, krásně jste jej barevně vyladili!!! :-) Nám tedy barvy taky sedí (konstrukce, korby i kolečka), ale to je tím, že je to ta krémová barva a v Malvíku mají v krémový všechny konstrukce (a myslím, že i kolečka). Přeji pěkné drandění :-) Já si to s tímhle kočárkem nesmírně užívám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
15.7.13 09:56

@bacousek

je úžasnej :-) už se těšim až si ho v týdnu prohlídnu a určitě si ho objednáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.7.13 10:18

Ahoj,
kočárek vypadá opravdu moc krásně.
Můžu se zeptat, kde jste ho nakonec objednali?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4