Kočárek Depemo Targast

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
26.3.13 13:21

:mrgreen: Tak to jsem asi opravdu byla já :potlesk: Máš pravdu, byla to sobota :oops:

Budu to taky asi kombinovat :-) - plíny
Myslím, že je dobrý mít pokrytý základ, ale vážně moc nevyšilovat a rozhodně je jedna velmi dobrá rada, kterou jsem při nákupu využila a to je DM drogerie - pokud ji máš někde poblíž, tak se tam zapiš do babybonusu, budeš dostávat slevové kupony a procentuální slevy z nákupu až do dvou let dítěte a ušetří Ti to opravdu tisíce, ne-li desetitíce. Udělala jsem si tam nákup za kupony všech základních věcí a jsem fakt spokojená. Většina maminek Ti tu doporučí sadu Babylove, ale máš tam na výběr různé značky. Lovelu tam také seženeš, dokonce myslím, že v tý první slevový knížce je na ni 25% sleva. Já se rozhodla pro DenkMit, protože vyhrál v D-testu jako nejšetrnější prací prášek, ale myslím, že to je vážně na každé mamince, s čím bude spokojená :-) Když by Ti nešli prát hodně hutný skvrny, tak maminky tu všeobecně používají od DenkMitu žlučový mýdlo, kterým tu skvrnku jen vydrbeš… mám ho už doma a použila jsem jej na manželovu košili a je stokrát lepší, než nějaký Vanish :-) Ale pak v reálu se stejně uvidí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.3.13 13:28

Sranda. A můžu se zeptat, kde jsi registrovaná k porodu? My jsme z Břevnova, takže vyhrál Motol, tak jsem moc zvědavá. O DM vím, ale dá se tam registrovat až 3 měsíce před porodem, takže máme ještě nějaký měsíc čas :). Jáááá se na ten kočárek tak těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.3.13 14:06

Jsem registrovaná v Podolí, manžel tam vystál frontu :-) Bydlím na Hradčanský, na Břevnově to znám :-) Tak se třeba s Targastama někdy potkáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.3.13 14:10

To je super, to budou jediné dva targasty na světě a budeme se potkávat :D… Ty už jsi na mateřské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.3.13 14:36

No, jsem OSVČ, takže mateřskou nemám, půjdu dnem porodu až na rodičovský příspěvek, teď už jsem ukončila podnikání, protože fyzicky už na svůj obor nemám (fyzioterapie), ale ještě v podstatě pracuju z domu: uděluji rady, mailuju si s pacienty, ukončuji postuoně provoz webu a dělám daňové přiznání, ale vesměs už nepracuji, už mám co dělat se jen vykutálet z bytu a hlavně pak to třetí patro bez výtahu… to mě asi zabije… :-) Tajně doufám, že se ještě objeví nějaká maminka s targastem, aby právě nebyly jen dva - bylo by fajn vědět trochu o zkušenostech i jiných maminek, jsem z toho trochu nervózní, že jej nikdo nemá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.3.13 14:46

Jo tak, neboj, ona se ještě nějaká mamka najde. Problém je, že lidi většinou vybírají kočárky na netu a pak si jen jedou do obchodu zkusit, jestli vybrali dobře… A ten targast mají jen v několika málo obchodech a ještě navíc je to naprostá novinka… Ony se další mamky taky najdou… Ale já už teď jsem přesvědčená, že to je dobrá volba… Ten kočár umí všechno, co jsem chtěla, to žádnej jinej nemá… Zatím, co jsem četla, nebo mi říkali kamarádi… Já mám zatím jen minipupík, ale jsem nemocná a doma. Až začnu chodit do práce (sídlím ve 4. patře) a z práce do 3. patra všude bez výtahu… To se budou asi dít věci, tím spíš, že už týden ležím a skoro se nehýbu :D nechci to snad ani vidět, až zase budu muset začít normálně fungovat :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.3.13 16:22

Tak to držím palce, ať se brzy vyležíš a hlavně ať jste s mimčem zdraví… Když to v práci nebudeš zvládat, tak si prostě necháš napsat nemocenskou ještě než půjdeš na mateřskou. Každá maminka to má jinak - nárok na mateřskou je až 6 týdnů před porodem, ale já už tak od toho desátého týdne před porodem jsem opravdu dost neschopná, hodně spím a práce je pro mě namáhavá, když jsem dlouho na nohou, bolí mě svaly pánevního dna a mám křeče v podbřišku, takže lepší toho pak moc neriskovat, každý lékař ti napíše nemocenskou cca dva měsíce před porodem a nemá s tím problém, průběh těhotenství a zdravotní stav probíhají různě, záleží i na aktivitě miminka - někdo jej skoro necítí, někdo čeká fotbalistu a v tu chvíli se ani pořádně nevyspíš, takže uvidíš :-) Tak držím palce s kočárkem, mně přijde taky naprosto nejlepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.3.13 20:53

Já to budu muset nějak vydržet alespoň do doby, kdy bych stejně chtěla už mohla na mateřskou. Učím a jsem třídní čtvrťáků, se kterýma musím odmaturovat. A pak uzavřít známky ostatním a hurá na maminkování :jazyk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
11.4.13 09:11

ahoj, mám nové info!!!

Rozhodně nebudeme jen dvě. Náš slavný depemo targast se totiž takhle prodává jen u malvíka a v depemu, ale výrobce je Lonex, kočárek se jmenuje Lonex speedy V light a na něj už se něco najít dá a zatím čtu jen dobrý… už se nemůžu dočkat, až si pro něj půjdeme :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
11.4.13 10:40

Hezky, jsi dobrá :-) a recenze taky :-) Tak to je prima, vůbec mně nenapadlo, že by mohl být kočárek pod takto jiným názvem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Skawa
22.4.13 11:26

JUPÍÍ!!

Ahoj holky,
jsem nadšená z Vaší diskuze!
Depemo Targast nás taky nadchnul a ač nejsme z Prahy, tak taky v Malvíku.
Byli jsme teď v sobotu.
Budu ráda, když si budu moci přečíst Vaše připomínky, až začnete jezdit. My máme ještě plno času na koupi, tak mně alespoň utvrdíte ve výběru!
Přeji pohodové kulení posleními měsíci! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
45
22.4.13 13:04

Ahoj, ono nás asi bude víc, které do toho kočárku nakonec půjdou. My už máme naprosto jasno. Jinak kočárek se dá skutečně pořídit i v jiných obchodech pod tím názvem Lonex speedy V light. I v dalších obchodech, mimo Prahu hlavně a někde dokonce malinko levnější. Tak zkus juknout. A kdy čekáte mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
22.4.13 13:59

Tak to je prima, já už se bála, že tu budeme s bacouskem trandit sami dvě :-))) Už jej máte doma, bacousku? :-) Nebo ještě vyčkáváte? Já se tu pořád kochám a jezdím si s ním po pokoji (když manžel není doma) a doufám, že už brzy půjde do terénu. V současné době jsem už ambulantně psaná v porodnici, takže by to už mohly být třeba jen nějaké 4 - 5 týdnů :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.4.13 16:01

No jo, Ty jsi hrozně dopředu :lol: my máme termín až na samotném konci července, takže ještě tak nějak vyčkáváme… Ale už jsme byli v kontaktu s Malvíkem a ujasnili jsme si dodací lhůty a tak… Ale mám obavu, že my se dohodneme, že si kočárek necháme uskladnit na jejich prodejně… Takže já se kochat nebudu :,( Jen aby nám ho tam pak nevystavili jako neprodejnej kus… :jazyk: Byli jsme na forkids a tam ho taky měli, tak jsme všechno znova prozkoušeli a fakt nevidím žádnou chybu… Jen možná, že ten polohovací pásek na sportovní sedačce je venku a není nějak všitej do té korbičky, no to je detail spíš estetického rázu :-). To přežijem :-)
Ty už to máš ale fakt za pár… Asi už se nemůžeš dočkat, že? Já bych toho prďolu už taky chtěla venku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
22.4.13 19:10

@bacousek jojo, nemůžu se dočkat:-) Také proto, že se mi i uleví, bolí mě nohy, pálí žáha, přes den už toho moc nezvládnu, špatně se mi spí, těším se na malýho a fůru práce kolem něj :-) a letní procházky s tím úžasným kočárkem:-) Dám vědět, až budu mít první zkušenosti, zda tam není něco zásadního, ale ať jej zkoumám, jak jej zkoumám, tak mě zatím nic nenapadá. Našla jsi nějaké stížnosti pod názvem Lonex Speedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí