Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hezký den, máte někdo zkušenost s kočárkem Apollon 2013 od Depemo? Uvažujeme nad jeho koupí.
Děkuji za rady
Máte zkušenost s Depemo Apollon?
Přidejte zkušenost s Depemo ApollonAhoj, já už mám kočárek zamluvený v tyrkysové brvě i s barevnou konstrukcí, výpadá krásně. A hlavně je lehoučký, to je velká výhoda. Už se na kočárek moc těším.
Také by mne zajímal tento kočárek. Jsem teda na začátku těhu ale už jsem ho viděla na veletrhu a úplně mě uchvátil. Nevíte jak se v zimě na sněhu nebo v terénu s ním jezdí? A jeké jsou jeho + a -? ![]()
I my jsme ho viděli na pražském veletrhu a byli jsme z něj nadšení. Jednoduše se s ním manipuluje, dobře se skládá, má velký nákupní koš a dostatečně hlubokou korbičku - prostě přesně to, co jsme u kočárku hledali. Máme jej objednaný v červeno-černé kombinaci a příští týden si pro něj jedeme ![]()
Ahoj, včera jsem viděla kočárek Apollon a moc se líbil v hluboké verzi. Máte některá z vás zkušenosti se sporťákem? Jak je velký, řešený a jak jste spokojené? Na jedné stránce jsem našla informaci, že je dost úzký. díky
Ahoj holky,
prosím chtěla jsem se zeptat. Kočárek se nám také líbí ale ještě jsme ho neviděli, jen foto z internetu. Ale u hloboké korby mi chybí ted nevím jak to napsat ta úchytka, jak se zverá, přenáší korba? nevidím tam to ouško, ani u sportáku. Děkuji moc.
@martina91 píše:
Ahoj holky,prosím chtěla jsem se zeptat. Kočárek se nám také líbí ale ještě jsme ho neviděli, jen foto z internetu. Ale u hloboké korby mi chybí ted nevím jak to napsat ta úchytka, jak se zverá, přenáší korba? nevidím tam to ouško, ani u sportáku. Děkuji moc.
ahoj,
dneska jsem si kočárek „ošahala“ a hrozně se mi líbí. Takže už máme vítěze a budeme ho kupovat
Ta úchytka tam je, na vrchu korbičky je zip, ten rozepneš a ta úchytka je tam, není jako u většiny kočárků venku, ale je tam schovaná
u sporťáku to myslím ale neni ![]()
@S Ivca píše:
Ahoj, já už mám kočárek zamluvený v tyrkysové brvě i s barevnou konstrukcí, výpadá krásně. A hlavně je lehoučký, to je velká výhoda. Už se na kočárek moc těším.
ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli je ta tyrkysová barva jako je na obrázcích, na živo jsem ji bohužel ještě neviděla, ale chceme právě tuhle kombinaci. Autosedačku máš tu ke kočárku nebo jsi objednávala jiný typ? V tom ještě nemám jasno. díky
Ahoj, my už kočárek koupili. Tyrkysový. Ta barva není zase tak moc výrazná jak je na obrázcích. Je opravdu hezká
Autosedačku jsme kupovali z maxi cosi zdála se nám lepší, bezpečnější
Vřele doporučuji. Jak jsme se nemohli dohodnout, tak jsme teď opravdu spokojeni ![]()
@martina91 píše:
@vlastule30Ahoj, my už kočárek koupili. Tyrkysový. Ta barva není zase tak moc výrazná jak je na obrázcích. Je opravdu hezkáAutosedačku jsme kupovali z maxi cosi zdála se nám lepší, bezpečnější
Vřele doporučuji. Jak jsme se nemohli dohodnout, tak jsme teď opravdu spokojeni
Kočárek máme objednaný, na tu tyrkysovou jsem zvědavá
jiná barevná kombinace nás nezaujala. V lednu se nám narodí klučík
Kdy ty máš termín? Jen mám dotaz, to jsem nikde nenašla, je k tomu sporťáku i nánožník nebo se bude muset dokoupit? Jedna holčina mi říkala, že má trochu obavy z šířky kočárku, aby se jí tam mimčo vlezlo i s fusakem, ale myslím, že není úzký nebo v obchodě mi to nepřipadalo, zase takové rozdíly v kočárcích nejsou. Za dva týdny by nám měl přijít.
Ta tyrkysová je opravdu hezká
Nánožník u sporťáku máme
Taky se mi nezdá úzký, ikdyž jedna známá také má ten kočárek a po 6 měsících už prodává, malý se do něj nevejde :/ ale mě fusak vleze krásně. Termín mám 22.1. Už aby to bylo
Snad se i Vám bude líbit kočárek
Určitě se pak pochlub ![]()
@martina91 Tak uvidíme jak se nám tam vejde ten náš klučík
jsme s manželem oba docela vysoký. Pochlubím se určitě, jakmile bude zaparkovaný na chodbě
já mám termín 16.1., to máme skoro stejně, taky budeš mít kluka nebo máte překvapení?
Určitě jste také vybrali dobře
No jo to máme skoro stejně, my taky budem mít kluka Štěpánka
Už se to ale krátí, že?
Snad už to rychle uteče ![]()
@martina91 utíká to hrozně rychle, od června jsem doma. Výbavičku už mám skoro celou nakoupienou, jen nějaké drobnosti chybí a všechno vyprat, vyžehlit a připravit. Dala jsem si termín, do konce listopadu mít všechno nachystáno, tašku sbalenou, pak si užít vánoční pohodu, načerpat poslední síly a potom jen čekat
Na jméně se zatím nemůžeme s manželem shodnout ![]()
snad to bude pořád tak utíkat, kamarádky říkaly, že pak ke konci se to už vleče
Já ještě do konce tohoto měsíce v práci a končím, už je to někdy náročné.. To máš ještě měsíc čas, to stihneš všechno dvakrát. My ještě nemáme postýlku a přebalovák, ale už jsme na něco koukali na netu tak snad už je také vybráno skoro všechno.
Jména, to je těžké
Chcete klasicky česká?