Kočárek Apollon 2013 (Depemo)

Máte zkušenost s Depemo Apollon?

Přidejte zkušenost s Depemo Apollon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1236
21.10.13 19:46

@martina91

chceme nějaké české, příjemní nám začíná na Š takže tím se to zužuje, měli jsme seznam asi 12 jmen, postupně proškrtáváme, ale domluvit se zkrátka nemůžeme :nevim: času mám spoustu, jen nechci čekat až budu jak velryba a už se do pračky ani neohnu :D a dokopat se k tomu žehlení, to bude boj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.10.13 20:09

@vlastule30

to chápu, já mám asi výhodu v tom, že ráda žehlím, tak na to se celkem těším :-D My měli se jménem hned jasno, u kluka, a když se nám potvrdil, tak už jse neváhali, u holky bychom se taky dohadovali.. A jinak máš těhotenství klidné? a vše ok? Mě teď čeká injekce na protilátky, kvůli krve a konečně zase po měsíci kontrola, tak už se těšíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
21.10.13 21:55

@martina91

ze začátku těhu byly nějaké problémy, proto jsem od června už doma. Ale všechno se srovnalo a je to fajn…zítra jdu na test na cukrovku a krev, na protilátky jsem zvědavá jak mi vyjdou, mám Rh- a manžel Rh+ :? a na UTZ jdu také zítra, těším se až mimíka uvidim :) u tebe všechno v pořádku když ještě chodíš do práce a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
22.10.13 08:21

@vlastule30

tak hlavně že se všechno srovnalo a je to teď ok :-) mě teda ještě doktror neříkal nic o cukrovce, jen se mě ptal zda z rodiny někdo nemá ale nic víc. Já mám také Rh - a přítel Rh + a už mi budou ty protilátky dávat… U mě zatím všechno dobré, od začátku těhu tak snad to bude i u konce všechno dobré :-) Ty se máš, že už máš kontrolu já až 5.11. to je dlouhá doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
11.11.13 11:33

@martina91 tak máme kočárek doma a jsme z něj unešený :potlesk: máme i barevnou konstrukci, ta je víc do zelena, ale vůbec to nevadí :) spoustu příslušenství k tomu je, to v Malvíkovi ani nezmiňovali.

Jak ti dopadla kontrola? Všechno v pořádku? Já jdu teď ve čtvrtek na velký ultrazvuk, už vlastně poslední, letí to hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
11.11.13 17:49

@vlastule30

Tak to je super :-) snad nám bude i kočárek dobře sloužit :-)

Kontrola ok, byla zase rychlá, takže snad je vše ok. Další až 26.11… Akorád mě teď začíná nějak píchat v podbříšku na pravé straně, hlavně večer tak snad to nic není…
Ju ve čtvrtek na ultrazvuk, ty se máš, zase mimi uvidíš :-) Hlavně ať všechno dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.1.14 16:24

Dobrý den, dnes jsem narazila na kočárek apollon depemo a líbil se mi vzhledově. Chtěla bych Vám, co si ho již vyzkoušely, poprosit o názor na tento kočárek, co se týče funkčnosti, bezpečnosti a praktičnosti. Moc předem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.1.14 16:29

Apollon depemo

Dobrý den, dnes jsem narazila na kočárek apollon depemo a líbil se mi vzhledově. Chtěla bych Vám, co si ho již vyzkoušely, poprosit o názor na tento kočárek, co se týče funkčnosti, bezpečnosti a praktičnosti. Moc předem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.1.14 16:51

Ahoj, taky jsem narazila na tento kočárek, a obracím se na vás, co už máte nějaké zkušenosti s ježděním. Jak se chová v terénu, je odpružený, jaká je kvalita látky (naživo jsme ho neviděli), nevrže???Moc díky za zkušenosti. Uvažujeme o tomto nebo Baby design Lupo comfort (u něj mi trochu vadí méně kvalitní látka na boudičce) a o Apollonu jsme toho moc neslyšeli. Tak pořád nevíme, jaký vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
19.1.14 16:56

Ahoj, já zatím nemám kočárek ozkoušený v terénu, miminku se zatím nechce na svět, zasílám odkaz na podobnou diskuzi, kde snad najdete odpovědi :mrgreen:

https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.2.14 01:28

Ahojky, nevím, jestli je to ještě aktualni, ale kocar mám od října v provozu a zatím bez komplikaci a vez skvikani. Jen nám u jedne strany vypadl cudlik k nastavení výšky rukojeti, takže to na jedne straně nejde zmacknout. Ještě maličkost, u korbicky jsou po stranách trochu otvory mezi spodkem a clonou, ale jen u kraje. Zima nebyla, ale raději jsem tam měla hozenou deku. Budeme teď kupovat nanoznik na sport, mate někdo zkušenosti jaky? Třeba uni od emitexu? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
26.2.14 10:25

Zatím si na kočárek nemůžu stěžovat, jezdí se mi s ním výborně, uvidíme jak dlouho se syn do korbičky vejde, je docela dlouhán :)

@Terčule1 já mám pak do sporťáku takovýhle fusak, líbí se mi, že je tam spodní část omyvatelná, až bude mít malý botičky

http://www.emitex.cz/…k2v1-bavlna/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.2.14 10:31

Fusak jsem koupila už i do korbicky, jak se dá zkrátit, ale na to se dává ještě nanoznik, ne? Nebo i pak místo fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
27.2.14 12:26

@Terčule1 nánožník u sporťáku je, tedy já ho mam, myslela jsem, že jde o překlep :mrgreen: takže dítko dám do sporťáku do fusaku a pak nánožník, až to bude aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.2.14 13:48

A to mate originál od Demera? Nikde ho totiž nemohu najít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie