Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Apollon?
Přidejte zkušenost s Depemo Apollonchceme nějaké české, příjemní nám začíná na Š takže tím se to zužuje, měli jsme seznam asi 12 jmen, postupně proškrtáváme, ale domluvit se zkrátka nemůžeme
času mám spoustu, jen nechci čekat až budu jak velryba a už se do pračky ani neohnu
a dokopat se k tomu žehlení, to bude boj ![]()
to chápu, já mám asi výhodu v tom, že ráda žehlím, tak na to se celkem těším
My měli se jménem hned jasno, u kluka, a když se nám potvrdil, tak už jse neváhali, u holky bychom se taky dohadovali.. A jinak máš těhotenství klidné? a vše ok? Mě teď čeká injekce na protilátky, kvůli krve a konečně zase po měsíci kontrola, tak už se těšíme ![]()
ze začátku těhu byly nějaké problémy, proto jsem od června už doma. Ale všechno se srovnalo a je to fajn…zítra jdu na test na cukrovku a krev, na protilátky jsem zvědavá jak mi vyjdou, mám Rh- a manžel Rh+
a na UTZ jdu také zítra, těším se až mimíka uvidim
u tebe všechno v pořádku když ještě chodíš do práce a tak?
tak hlavně že se všechno srovnalo a je to teď ok
mě teda ještě doktror neříkal nic o cukrovce, jen se mě ptal zda z rodiny někdo nemá ale nic víc. Já mám také Rh - a přítel Rh + a už mi budou ty protilátky dávat… U mě zatím všechno dobré, od začátku těhu tak snad to bude i u konce všechno dobré
Ty se máš, že už máš kontrolu já až 5.11. to je dlouhá doba…
@martina91 tak máme kočárek doma a jsme z něj unešený
máme i barevnou konstrukci, ta je víc do zelena, ale vůbec to nevadí
spoustu příslušenství k tomu je, to v Malvíkovi ani nezmiňovali.
Jak ti dopadla kontrola? Všechno v pořádku? Já jdu teď ve čtvrtek na velký ultrazvuk, už vlastně poslední, letí to hrozně.
Tak to je super
snad nám bude i kočárek dobře sloužit ![]()
Kontrola ok, byla zase rychlá, takže snad je vše ok. Další až 26.11… Akorád mě teď začíná nějak píchat v podbříšku na pravé straně, hlavně večer tak snad to nic není…
Ju ve čtvrtek na ultrazvuk, ty se máš, zase mimi uvidíš
Hlavně ať všechno dobře dopadne ![]()
Dobrý den, dnes jsem narazila na kočárek apollon depemo a líbil se mi vzhledově. Chtěla bych Vám, co si ho již vyzkoušely, poprosit o názor na tento kočárek, co se týče funkčnosti, bezpečnosti a praktičnosti. Moc předem děkuji za odpovědi
Dobrý den, dnes jsem narazila na kočárek apollon depemo a líbil se mi vzhledově. Chtěla bych Vám, co si ho již vyzkoušely, poprosit o názor na tento kočárek, co se týče funkčnosti, bezpečnosti a praktičnosti. Moc předem děkuji za odpovědi
Ahoj, taky jsem narazila na tento kočárek, a obracím se na vás, co už máte nějaké zkušenosti s ježděním. Jak se chová v terénu, je odpružený, jaká je kvalita látky (naživo jsme ho neviděli), nevrže???Moc díky za zkušenosti. Uvažujeme o tomto nebo Baby design Lupo comfort (u něj mi trochu vadí méně kvalitní látka na boudičce) a o Apollonu jsme toho moc neslyšeli. Tak pořád nevíme, jaký vybrat.
Ahoj, já zatím nemám kočárek ozkoušený v terénu, miminku se zatím nechce na svět, zasílám odkaz na podobnou diskuzi, kde snad najdete odpovědi ![]()
Ahojky, nevím, jestli je to ještě aktualni, ale kocar mám od října v provozu a zatím bez komplikaci a vez skvikani. Jen nám u jedne strany vypadl cudlik k nastavení výšky rukojeti, takže to na jedne straně nejde zmacknout. Ještě maličkost, u korbicky jsou po stranách trochu otvory mezi spodkem a clonou, ale jen u kraje. Zima nebyla, ale raději jsem tam měla hozenou deku. Budeme teď kupovat nanoznik na sport, mate někdo zkušenosti jaky? Třeba uni od emitexu? Díky
Zatím si na kočárek nemůžu stěžovat, jezdí se mi s ním výborně, uvidíme jak dlouho se syn do korbičky vejde, je docela dlouhán ![]()
@Terčule1 já mám pak do sporťáku takovýhle fusak, líbí se mi, že je tam spodní část omyvatelná, až bude mít malý botičky
Fusak jsem koupila už i do korbicky, jak se dá zkrátit, ale na to se dává ještě nanoznik, ne? Nebo i pak místo fusaku.
@Terčule1 nánožník u sporťáku je, tedy já ho mam, myslela jsem, že jde o překlep
takže dítko dám do sporťáku do fusaku a pak nánožník, až to bude aktuální.