Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo Targast@Klarinetka2 Díky moc za recenzi. U nás se pořád rozhoduje mezi Lonexem a Takem (City move nebo Sportime) Manžel se prostě bojí, aby to nebyl kočárek, který nic nevydrží a nemuseli jsme kupovat ještě jeden… Mě se moc líbí. Asi si uděláme výlet a pojedeme do Přelouče omrknout to naživo v prodejně Maxim-kočárky a tam se rozhodneme. Pro mě je příznivá i cena kočárku - je o 4000 levnější než TAKO.
Tak díky holky a pište cokoliv vás ohledně kočárku napadne.
@Žandík
já teda nevim ale tako nic mco košáry měla ho švagrová a od přítele bratranec a hned ho reklamovali nic moc teda i ty recenze
@bonbonek3 A nevíš, co měli za typ? Jestli Laret, Baby Heaven nebo Captivu? City move asi ne, ty jsou teď nové. Ono dost asi také záleží na typu, jelikož třeba ty Baby Heaven byly poruchové - praskaly konstrukce. Na ty nové ještě nejsou recenze, ale odrazuje mě ta váha 15 kg hluboká verze.
@Žandík
já teda vubec nevim ale tenhle lonex je fakt lehounkej
Jee ja se až teď sem dostala a vidím, že jste mi odpověděly! Díky moc! prosím, mohla byste sem vložit nějaké fotky té moka? Mám dilema mezi moka a tou bežovou…a jdu po kytkách
takže L-6 nebo L-7. Omyvatelné je to dobře, jste říkaly… objednáme z Přelouče, tak doufám, že nám dají i černou konstrukci..líbí se mi to tak více…uvidíme
Děkuji moc, tento týden už musím objednat.. Díky
@Klarinetka2 prosím mohla bys sem dát nějaké fotečky svého kočárku?
zajímá mě moka
děkuji moc
@Žandík kamarádka ma Tako City Move a je nádherný! mají šedou se zelenou a viděla jsem i s tou fialovo/ruzovo šedou variací. Opravdu krásný a jsou moc spokojeni! Jen její muž říkal, že se semtam něco dostane do koleček a chrastí to.. jinak prý ok.
K moka a bezove se dodava svetla konstrukce. takze jestli chcete cernou musite si o ni vyslovene rict.taky jsem se rozhodovala mezi l6 a l7 ale nakonec l7 protoze bude lepsi na udrzbu nez ta svetla mela jsem strach aby nebyl hned spinavy jinak foto moka uz jsem sem davala.
Ahojky tak dneska nám dorazil kočárek je uzasnej opravdu sem nadšená. Pokud někdo nemáte možnost kočárek vyzkoušet a přímo ho koupit v obchodě tak doporucuju maxim-kočárky. cz z prelouce. Super komunikace
@nellien píše:
@Klarinetka2 prosím mohla bys sem dát nějaké fotečky svého kočárku?zajímá mě moka
![]()
děkuji moc
Ahoj, fotky našeho kočárku už jsem sem dávala, jsou hned někde na druhé třetí stránce… ![]()
Jo, jinak někdo tady psal, že mu kočárek začal brzy vrzat. Mně začal vrzat minulý týden a byla jsem z toho úplně špatná (máme jej 6 měsíců) a tak jsem volala do lonexu, jak jako s reklamací a oni mi řekli, ať se nejdřív podívám, že je dobře složený a jestli jsem v nedávné době neskládala a rozkládala (jo, jela jsem autem a vezla jej s sebou), tak jsem na to mrkla a zjistila. že už týden jezdím s nedocvaklou konstrukcí
Stačilo to docvaknout a kočárek je zase tichounký a lehký jak myška
Tak jen taková rada pro ty, kterým to třeba vrže… pokud to tím není, tak reklamovat, vrzat by neměl…
@nellien píše:
@Klarinetka2 prosím mohla bys sem dát nějaké fotečky svého kočárku?zajímá mě moka
![]()
děkuji moc
Sorry, tak nedávala, spletla jsem to s jinou diskusí ![]()
@Klarinetka2 píše:
Sorry, tak nedávala, spletla jsem to s jinou diskusí
Jéé, já koukám, že máš tu samou barvu, co my, jenom my tam nemáme ty kytičky, ale tu „kabátovou“ látku, jak já říkám
![]()
Ty jo tohle mi neprijde ale jako moka… moka je kavova, tohle je spis bila az bezova ne? kdyz se podivate na ofiko stranky lonexu. I malvik v tech barvach moc jasno nema.. prijde mi bezova a moka podle malviku stejna
noo uvidime, co mi prijde
objednala jsem si 6 z Přelouče. Každopádně kočárky jsou moc krásné!
![]()
No, ono je to trochu přesvícený, bílá to není vůbec, tu jsme potkali ve městě a to je velkej rozdíl
buďto béžová nebo moka, nám ji prodali jako moka ![]()