Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo TargastMoc děkuji. A co korbička, je tedy dostatečně velká, že? No je fakt nádherný, ještě jak vidím ty vaše fotky. Bomba!
![]()
@Janula06 Je hodne velka
. Mam dlouhe dite a vesla se tam v pohode i v pul roce. Ja ho prodala jen proto, ze se mi nevesel do kufru od auta slozeny. Koupila jsem jiny, skladnejsi (ktery teda ale nema zdaleka tak peknou hlubokou korbu). Jedine, co jsem uplne nepochopila bylo, ze mi prislo, ze dite lezi lehce vodorovne hlavickou smerem dolu misto naopak. Ale mozna to byl jenom muj kocarek. Kazdopadne se da polohovat, tkz jsem to resila tak a trochu jsem to podzvedavala ![]()
Souhlasím, že autosedačka u nás taky vydržela jen cca do 5.měsíce (a to jsme tam pak toho našeho jedlíka už fakt rvali)
Je lepší mít takovou sedačku, aby vydržela, než dítě bude sedět v normální - takže cca do 7. měsíce. Ale jinak jsme stále unešeni a to i se sporťákem ![]()
Ahoj, prosím ty co mají depemo targast - nevíte zda je možné k němu koupit jiný kolečka než ta plná? Na maxim-kocarky.cz mi psali že nelze ale třeba v malvikovi na výběr i jiná kolečka měli…akorát zas neměli barvu L14 - kterou bysme chtěli ![]()
@Monika333 píše:
Ahoj, prosím ty co mají depemo targast - nevíte zda je možné k němu koupit jiný kolečka než ta plná? Na maxim-kocarky.cz mi psali že nelze ale třeba v malvikovi na výběr i jiná kolečka měli…akorát zas neměli barvu L14 - kterou bysme chtěli
To nevím, nám se líbila plná ![]()
@Klarinetka2 píše:
To nevím, nám se líbila plná
Taky máme plné. ![]()
Holky objednávala jste některá kočárek z sklep.lonex.pl ? Chtěla bych si ho tam objednat, ale chtěji peníze předem, tak jen jestli bude vše ok
Děkuju
Přemýšlela jsem nad tím, jestli nevyjde líp přímo z Polska, ale vyšel by dráž než z maximkočárky. Takže jsem objednávala u nás. Včera zrovna přišel, hned jsem ho na zkoušku složila a je fakt božííí
Mám tu mokka L07 a je to opravdu moc krásná barvička. Taky mě potěšilo, že mi k němu přišla kytkovaná taška, protože na maximu mají napsáno, že už dodávají jen ty univerzální černé a ty se mi moc nelíbí. Už se nemůžu dočkat, až se ta naše malá prdelka narodí (termín mám 28.6.) a budu trandit na sluníčku s krásným kytičkovým kočárkem ![]()
@nellien píše:
Ty jo tohle mi neprijde ale jako moka… moka je kavova, tohle je spis bila az bezova ne? kdyz se podivate na ofiko stranky lonexu. I malvik v tech barvach moc jasno nema.. prijde mi bezova a moka podle malviku stejnanoo uvidime, co mi prijde
objednala jsem si 6 z Přelouče. Každopádně kočárky jsou moc krásné!
![]()
Máš pravdu - to, co máme, je 06 a ne 07 - takže asi spíš béžová, než moka ![]()
@IvinkaK píše:
Přemýšlela jsem nad tím, jestli nevyjde líp přímo z Polska, ale vyšel by dráž než z maximkočárky. Takže jsem objednávala u nás. Včera zrovna přišel, hned jsem ho na zkoušku složila a je fakt božíííMám tu mokka L07 a je to opravdu moc krásná barvička. Taky mě potěšilo, že mi k němu přišla kytkovaná taška, protože na maximu mají napsáno, že už dodávají jen ty univerzální černé a ty se mi moc nelíbí. Už se nemůžu dočkat, až se ta naše malá prdelka narodí (termín mám 28.6.) a budu trandit na sluníčku s krásným kytičkovým kočárkem
Držíme palce - my jsme z kočárku nadšeni dodnes
Máme 06 ![]()
@IvinkaK Gratuluji ke kočárku
a můžu se zeptat jestli sis o tu kytkovanou tašku psala nebo ji poslali automaticky? Já bych zase asi brala tu černou, protože se mi líbí, že ji jde připnout ke košíku a na rukojeť bych si třeba nějakou dokoupila. A ještě za jak dlouho Ti kočárek přišel? Já mám termín už 17.5.
@Monika333 píše:
Holky objednávala jste některá kočárek z sklep.lonex.pl ? Chtěla bych si ho tam objednat, ale chtěji peníze předem, tak jen jestli bude vše okDěkuju
To nevím, já ho mám třeba přímo z POlska, z Těšína. ![]()