Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo Targast@babulka01 píše:
On v tom Polsku moc těch barev v prodejně neměl, ale my jsme si zamilovali ten náš, jenom jsme ho viděli, haha. Ale není problém, on vám ho objedná. Barev je jinak dost.
No prave me se libi skoro vsechny kombinace, hlavne at je pro kluka, jinak mi to bude fuk, uvidim co tam maji ![]()
@Alik1983 píše:
No prave me se libi skoro vsechny kombinace, hlavne at je pro kluka, jinak mi to bude fuk, uvidim co tam maji
My máme třeba krásnou kombinaci L-14, je světlounký a hodí se pro oba. ![]()
@babulka01 píše:
My máme třeba krásnou kombinaci L-14, je světlounký a hodí se pro oba.
no ta se mi líbila hned od začátku, ale s tím jaké já jsem čuně, tak hezky světlé nebude moc dlouho ![]()
@Alik1983 píše:
@babulka01no ta se mi líbila hned od začátku, ale s tím jaké já jsem čuně, tak hezky světlé nebude moc dlouho
POužíváme ho už 3 měsíce, jsem prase a zatím je čistý.
![]()
Já jsem se dvěma malýma prckama a tatínkem montérem vsadila na praktickou a elegantní 25. Líbí se mi, že má světlou korbu a podvozek a tak celkově nevypadá tak tmavě.
Prosím ještě jedna otázka..na jakou nosnost je autosedačka z té 3.kombinace psaná? 0-9kg nebo 0-13kg? ![]()
My jsme se byli podívat tady http://babycar.cz/…t/9-kontakty. Na prodejně měli zelený s kytičkami a v mokka jen nánožník. Ale raději bych tam napsala, jestli a jaké mají aktuálně
Akorát je prodávají jako Depemo Targast.
Ahoj, tak jsme se včera vrátili z porodnice a doma na nás čekal úžasný kočárek. Já vlastně vůbec nevěděla která ze 2 barev to bude, objednával manžel, který věděl pohlaví a když se narodila holčička, tak ho hned jel do Přelouče vyzvednout. Takže nakonec máme taky 07 moka a musím říct, že i když jsem s barvou byla hodně nerozhodná, opravdu předčil mé očekávání. Je fakt nádherný, na sluníčku se tak dozlatova třpytí. První projížďka dopadla taky na 1, vozila šestiletá ségra a úplně v pohodě zatáčela i brzdila. Jediné co nám vadilo je, že kočárek po vybalení z krabice opravdu hodně smrděl, takže se musel 2dny větrat, teď už ho necítím. Jo a přišla nám taky ta loňská verze s květovanou taškou. Takže za nás všem doporučuji ![]()
@linda.r ano je užasný taky ho máme od nás z Přelouče
a v pátek jsem si tam přikoupila slunečník ke kočárku přímo k našemu ![]()
Ahojky,
kam do Polska pro ten kočárek jezdíte? Moc se mi líbí, ale zatím jenom pokukuju ![]()
Děkuju ![]()
@Karolll000 píše:
Ahojky,
kam do Polska pro ten kočárek jezdíte? Moc se mi líbí, ale zatím jenom pokukujuDěkuju
Já byla v Polském Těšíně. ![]()
@babulka01 aha tak to je z Liberce trochu dálka
Máme tady kousek polské hranice tak to zkusíme prozkoumat tam
Moc díky ![]()
Holky tak sem prave videla novy lonex kocarky ty co mame my jen jinak barvy na www. maxim kocarky.cz a sem unesena skoda, ze to nemeli, kdyz sem kupovala ten cervenej a fialovej co sem videla no nadhera ![]()