Kočárek Depemo Targast

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
8.5.14 12:19
@babulka01 píše:
On v tom Polsku moc těch barev v prodejně neměl, ale my jsme si zamilovali ten náš, jenom jsme ho viděli, haha. Ale není problém, on vám ho objedná. Barev je jinak dost. ;)

No prave me se libi skoro vsechny kombinace, hlavne at je pro kluka, jinak mi to bude fuk, uvidim co tam maji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
8.5.14 12:46
@Alik1983 píše:
No prave me se libi skoro vsechny kombinace, hlavne at je pro kluka, jinak mi to bude fuk, uvidim co tam maji :D

My máme třeba krásnou kombinaci L-14, je světlounký a hodí se pro oba. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.5.14 13:03
@babulka01
@babulka01 píše:
My máme třeba krásnou kombinaci L-14, je světlounký a hodí se pro oba. :mrgreen:

no ta se mi líbila hned od začátku, ale s tím jaké já jsem čuně, tak hezky světlé nebude moc dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
8.5.14 13:10
@Alik1983 píše:
@babulka01no ta se mi líbila hned od začátku, ale s tím jaké já jsem čuně, tak hezky světlé nebude moc dlouho :lol:

POužíváme ho už 3 měsíce, jsem prase a zatím je čistý. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.5.14 19:06

Já jsem se dvěma malýma prckama a tatínkem montérem vsadila na praktickou a elegantní 25. Líbí se mi, že má světlou korbu a podvozek a tak celkově nevypadá tak tmavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.5.14 21:40

Prosím ještě jedna otázka..na jakou nosnost je autosedačka z té 3.kombinace psaná? 0-9kg nebo 0-13kg? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.5.14 18:12

Ahoj, můžu se zeptat, kde v Brně jsou kočárky k dostání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.5.14 14:38

My jsme se byli podívat tady http://babycar.cz/…t/9-kontakty. Na prodejně měli zelený s kytičkami a v mokka jen nánožník. Ale raději bych tam napsala, jestli a jaké mají aktuálně ;)Akorát je prodávají jako Depemo Targast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.5.14 14:05

Ahoj, tak jsme se včera vrátili z porodnice a doma na nás čekal úžasný kočárek. Já vlastně vůbec nevěděla která ze 2 barev to bude, objednával manžel, který věděl pohlaví a když se narodila holčička, tak ho hned jel do Přelouče vyzvednout. Takže nakonec máme taky 07 moka a musím říct, že i když jsem s barvou byla hodně nerozhodná, opravdu předčil mé očekávání. Je fakt nádherný, na sluníčku se tak dozlatova třpytí. První projížďka dopadla taky na 1, vozila šestiletá ségra a úplně v pohodě zatáčela i brzdila. Jediné co nám vadilo je, že kočárek po vybalení z krabice opravdu hodně smrděl, takže se musel 2dny větrat, teď už ho necítím. Jo a přišla nám taky ta loňská verze s květovanou taškou. Takže za nás všem doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
26.5.14 11:09

@linda.r ano je užasný taky ho máme od nás z Přelouče :-) a v pátek jsem si tam přikoupila slunečník ke kočárku přímo k našemu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.5.14 19:55

Dík moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
27.5.14 15:59

Ahojky,
kam do Polska pro ten kočárek jezdíte? Moc se mi líbí, ale zatím jenom pokukuju :-)

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
27.5.14 21:56
@Karolll000 píše:
Ahojky,
kam do Polska pro ten kočárek jezdíte? Moc se mi líbí, ale zatím jenom pokukuju :-)Děkuju :)

Já byla v Polském Těšíně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
28.5.14 06:18

@babulka01 aha tak to je z Liberce trochu dálka :-) Máme tady kousek polské hranice tak to zkusíme prozkoumat tam :-) Moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
30.5.14 11:17

Holky tak sem prave videla novy lonex kocarky ty co mame my jen jinak barvy na www. maxim kocarky.cz a sem unesena skoda, ze to nemeli, kdyz sem kupovala ten cervenej a fialovej co sem videla no nadhera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí