Kočárek Depemo Targast

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
358
11.7.14 16:36

@Thomasita Taky jsem měla strach, ale neboj zklamaná určitě nebudeš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
17.7.14 14:58

autosedačka

Ahoj, prosím o radu. Dneska nám přišel kočárek i s autosedačkou Berber Carlo. Je k ní přidělávací stříška a ještě něco, co vypadá jako nánožník. Akorát nemůžu přijít na to, jak se to na na tu sedačku přidělává, protože je tam jen ve spodní části taková jakoby gumičková část na zachycení a jinak nic… Nevíte, co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
17.7.14 22:06
@honeyjenny píše:
Ahoj, prosím o radu. Dneska nám přišel kočárek i s autosedačkou Berber Carlo. Je k ní přidělávací stříška a ještě něco, co vypadá jako nánožník. Akorát nemůžu přijít na to, jak se to na na tu sedačku přidělává, protože je tam jen ve spodní části taková jakoby gumičková část na zachycení a jinak nic… Nevíte, co by to mohlo být?

Ahoj, přijde mi lepší zeptat se v diskusi u autosedaček, tady mají všichni depemo targast / lonex speedy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
3.8.14 21:45

Ahoj lonexacky :-) mam dotaz, zda mate stejnou zkusenost s timto kocarkem jako mam ja - kdyz najedu prednimi koly na vetsi kamen, koren stromu apod. tak mi to ta kola vzdy neprejedou, ale jakoby zapruží ty plasty, na kterých ty kola drží a kocar se zasekne a clovek ma pocit, ze ty plasty zlomi. Nevim, zda to pochopitelne popisuju. Je to jedina chybka, kterou kocar ma podle me. Chtelo by to pevnejsi plasty…ALe jinak je uzasnej, lehounkej…hodne vyuzivame polohovani zad v korbicce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
3.8.14 22:01

@bronick jo pokud nejsou kolecka zaaretovany, tak mi to dela taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
3.8.14 22:30

@bronick Jj, dělá mi to taky, ale dá se to přežít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
3.8.14 22:33

Ja mu to taky odpustila celkem hned, ale chlapovi to vadi dost :zed:
Ted jsem vychytala novy zpusob jezdeni v korbicce. Mala rada jezdi na brisku, tak odpatentuju strisku korby a uplne ji preklopim na druhou stranu jakoby nad nohy a moje mala keliska vidi ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
4.8.14 00:16

@bronick k tomu polohovani..taky se vam to preklapi na strany? podle toho jak si mrne lehne??…ja to ted mam vypodlozeny aby se to nenaklapelo…
JO a dotaz na vsechny…kdyz jsem prala vnitrek korby tak od ty doby jakoby v urovni nozicek malou tlacil takovej,,drat´´ nebo tycka ve vnitr mate to tam taky? ja totiz moc nerozumim tomu proc to tam je jako myslim ze asi kvuli tomu aby ten spodek korby drzel tvar a castecne je to i k bezpecnosti kdyby tam treba neco narazilo nebo tak :nevim: kazdopadne to malou tlacilo takze mam vypodlozenej celej spodek korby..jak to mate vy? nemate to tam nebo to netlaci..predtimsem si toho nevsimla myslim ze az ted vylozene po tom vyprani mozna jsem to tam nejak spatne narovnala no…(pisu na mobilu omlouvam se za chyby)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
4.8.14 09:34

Ahojky, tak to s tim naklanenim polohovaci casti zad, kdyz je to zvedle mame taky, ale nijak jsem to neresila. Ten drat jak pises, to jsme meli taky. Manzela to desne stvalo a porad mi rikal, jestli bych na tom jako chtela lezet. Rikal, ze to urizne, jenze pak prisel na to, ze se to tam da zacvaknout do drazky, kam to patri a uz to nevadi, je tam na to ve spodku korby proste presne drazka, kam se to zacvakne a tim to zapadne a uz to nevycniva…nevim, proc to neni uz z vyroby.
Jo a taky mi prislo, ze kdyz jsou zada v korbe uplne dole, tak je to malinko z kopce, jakoby hlavou dolu, ale dost mozna je to opticky klam, co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
4.8.14 09:56

Jee to jdu hned zkusit drazku jsem tam videla ale neslo mi to tam dat ale moc jsem se nesnazila..no my mame ty zada porad zvednuty…ale musim rict ze ted se mi to zda taky myslela jsem ze to je tim vypodlozenim pod nozickama(coz ted urcite je)…predtim jsem si toho nevsimla…zkusim to dneska srovnat a dam vedet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
4.8.14 09:58

Az pujdu ven s kocarem, tak kdyztak vyfotim jak mame sedlej ten drat v ty drazce a poslu ti to, kdyby ti to neslo, podle me to bude chtit trochu sily, aby se to jako vypruzilo. Tak dej vedet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
4.8.14 10:45

Tak chtelo to jen trosku vic zabrat pred tim sem se asi bala abych s tim neco neudelala:-)ale vim ze jsem nadavala proc to tam je takhle blbe…jinak ted uz mi ta hlavicka ze by sla dolu neprijde :nevim: uvidim az se pujdem projit :think:
Jinak dekuji za radu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
4.8.14 20:37

No nemas zac, rada jsem pomohla:-) sice nechapu, proc to tak prodavaji, ale co, hlavne, ze jsme na to prisli. mela si ho pres e-shop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.8.14 20:44

Holky, já nevím, ale nám ta korba přišla složená naplacato a musela jseem si to do těch drážek narvat sama a nedovedu si představit, jak bych s tím pořádně nesloženým jezdila, až potom se mi ta látka na korbě hezky vypnula a celá korbička jde přece polohovat, tak jak je možné, aby dítko leželo hlavou dolů, když si to můžu natočit jak chci? Doporučuju video na YouTube co všechno se s kočárkem dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
4.8.14 20:56

@jijka 1
Myslela jsem tim mirne hlavou dolu, kdyz jsou zadicka korby ve vodorovne poloze. You tube jsem videla jeste driv, nez jsme ho poridila. Resp. po shlednuti videa jsem se pro nej rozhodla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí