Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo Targast@bronick Mám to stejně a naštěstí manžel se mnou souhlasí… resp. prostě fakt nemáme na kočárek za 30.000,– a v této cenové kategorii je depemo jednoznačně nejlepší…
Jééé, tak to jste mně uklidnily, děkuji, taky se nám nechce vyhazovat 20.000,– za kočárek
Ahoj holky. Nevíte jestli na Lonex lze koupit adaptéry na autosedačku Cybex? Děkuji.
@Pupy píše:
Ahoj holky. Nevíte jestli na Lonex lze koupit adaptéry na autosedačku Cybex? Děkuji.
Ahojky, ja mam cybex autosedacku a v pohode mi na to s adaptery jde…
@Pupy
Prosim Te ja nevim, objednavala jsem si je i s kocarkem na eshopu maxim kocarky…staly kolem 500 kc. Nevim, jestli je maj primo v nabidce, ale normalne jsem to s nima vykomunikovala…
@ajomila píše:
Ahoj holky..mohla bych vas poprosit o foto toho zacvaknutyho dratu v te korbe..ja to zkousela a bez uspechu, tak abych to nervala nekam jinam
posilam…
Holky, pomoc, chci se zeptat, sporťák nejde sklopit jakoby úplně do lehu??
![]()
@babulka01 píše:
Holky, pomoc, chci se zeptat, sporťák nejde sklopit jakoby úplně do lehu??![]()
Ahoj, dá, taky jsem byla nejdřív vyděšená a chvilku mi trvalo, než jsem na to přišla
, ale je nutné nastavit i správný „sed“, což uděláš tak, že zmáčkneš ta boční šedá kolečka a sklopíš celej sporťák… no a pak už jen na přezku ta záda…
@Klarinetka2 píše:
Ahoj, dá, taky jsem byla nejdřív vyděšená a chvilku mi trvalo, než jsem na to přišla, ale je nutné nastavit i správný „sed“, což uděláš tak, že zmáčkneš ta boční šedá kolečka a sklopíš celej sporťák… no a pak už jen na přezku ta záda…
Jo, na to jsem teda přišla, ale jak je to úplně v lehu, tak má holka zase nahoře jakoby zadek.
![]()
Tak mě v Maxim kočárky napsali, že adaptéry na autosedačku Cybex nejsou ![]()
@Pupy
To je divny…no je to uz za chvili skoro rok co me to nabizeli…tak je to mozny no. Zkus jeste Malvik, tam maj vsechno. Je to kamenna prodejna, ale i e-shop