Kočárek Depemo Targast

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
6.11.14 09:46

Holky prisly jste na to u sportaku, kdyz ho date do te polohy, ze se jakoby korbicka polozi proc je tam ten schod?? Vzdyt ten prcek by mel nozicky do kopce ne? My ho teda pouzivme jen v te vzprimenejsi verzi, ale vcera jsem to nejak studovala a moc nevim co to jako je:(. S kocarkem jsem spokojena, ale nad touto polohou jsem kroutila hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
6.11.14 10:42
@barce píše:
Holky prisly jste na to u sportaku, kdyz ho date do te polohy, ze se jakoby korbicka polozi proc je tam ten schod?? Vzdyt ten prcek by mel nozicky do kopce ne? My ho teda pouzivme jen v te vzprimenejsi verzi, ale vcera jsem to nejak studovala a moc nevim co to jako je:(. S kocarkem jsem spokojena, ale nad touto polohou jsem kroutila hlavou.

No, taky mi to přišlo ujeté, ale napolohuju sporťák více do sedu a jak to sklopíš, tak leží sice mírně z kopce, ale vůbec to nevadí. ;) Když má mimčo rýmu, taky mu podložíš postýlku a leží z kopce. :mrgreen: Tu polohu už jsem tady taky řešila, haha. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.11.14 12:05

Nebo jestli to nemel byt pokus o polohu jako ma mimco ve vajicku:). korba byla teda vybavena super, mela veci co treba nemela kamaradka v kocaru za 40:). ale sportak by mozna jeste nejakou vychytavku zaslouzil coz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
6.11.14 12:32
@barce píše:
Nebo jestli to nemel byt pokus o polohu jako ma mimco ve vajicku:). korba byla teda vybavena super, mela veci co treba nemela kamaradka v kocaru za 40:). ale sportak by mozna jeste nejakou vychytavku zaslouzil coz.

Já jsem třeba za sporťák hodně ráda, že se dá napolohovat jakoby na vajíčko. :potlesk: Vikča, než mi sama seděla, tak to bylo fakt ideální. :palec: Teď už kelišuje, takže od včera už jezdíme se vzpřímenou korbou. ;) A právě v té nejvíce vzpřímené, když si to pak sklopíš do lehu, tak v tom mi pak spí, to je to, co jsem popisovala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
14.11.14 11:35

Holky chci se zeptat na vajíčko ke kočárku. Jsem z něho nešťastná. Málý má 5 kilo a když ho ještě obleču nemůžu ho tam pořádně zapnout. Jde to nějak posunout?? Nějak nechápu jak se tam může vlézt 10 kg dítě. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
14.11.14 12:08

Tak už jsem na to přišla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
14.11.14 13:49
@Janula06 píše:
Tak už jsem na to přišla. :lol:

Zespod uvolnit. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.11.14 21:25

Bacha, vajicko je jen do 9kg :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.11.14 10:32

Ahoj děvčata…Také sem si tento kočár zamilovala a tak se chci zeptat zda už některá nebude prodávat?? on se vůbec nedá použitý sehnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
29.11.14 12:39

@Lucka SaS Já budu prodávat, ale asi nejdřív v dubnu, to je asi pozdě, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.11.14 11:29

@linda.r ani by nebylo..mam termin v květnu takze parada..jen o jakou jde barvu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.11.14 20:13

Ahojky ženy :kytka:
Možná už jsem se jednou ptala ale bude to dýl.. Nevíte některá kde sehnat adaptéry na tenhle kočárek k autosedačce Maxi Cosi/Cybex?? (Mívali je v Malvíku ale tam už nejsou a nikde jinde na internetu je za živýho boha nemužu sehnat :( )
Nebo ještě líp, neprodáváte je prosíím některá? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.11.14 20:36

@Lucka SaS Máme 07 moka, na straně 23 mám i fotku z první vycházky :D Je to, ale jen dvojkombinace, protože jsme tuhle autosedačku nechtěli. Jinak budu prodávat i autosedačku Maxi Cosi, která by šla s použitím adaptérů na podvozek nacvaknout. Pokud bys chtěla víc informací, tak pisni. Koukám, že jsi z Chrudimi, což je super, protože my jsme z Pardubic a kočárek je koupený v Přelouči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
12.12.14 10:19

@babulka01 Taky mi to dělala a došlo to až do tý fáze že se mi vyklepal šroub:-X začalo to dělat právě po výměně tý duše..brácha tam špatně nasadil plášt…takže zkontrolovat jestli tam je ten plášt všude dobře nasazenej..:-)jestli už jsi to nějak vyřešila a já to nedošetla tak se omlouvám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
12.12.14 11:00
@Samuše píše:
@babulka01 Taky mi to dělala a došlo to až do tý fáze že se mi vyklepal šroub:-X začalo to dělat právě po výměně tý duše..brácha tam špatně nasadil plášt…takže zkontrolovat jestli tam je ten plášt všude dobře nasazenej..:-)jestli už jsi to nějak vyřešila a já to nedošetla tak se omlouvám :hug:

No, začaly nám blbnout i ty velké kola, ten kryt, co je na to (máme ty plné), tak nám furt vyskakoval a vůbec nedržel. Navíc to kolo dobře nesedělo. Nakonec jsme s tím zajeli do Polska na reklamaci a byly to ložiska. Za týden spraveno a kryt „nějak“ přichycen (určitě přilepený). No a pán nám taky říkal, jak nám šlo všechno ztuha, i skládání kočáru, to byl porod, že to máme prostříknout takovým tím mazáním ve spreji. Manžel to koupil a všechno jede jako po másle, i brzda, skládání je úplně o něčem jiném teĎ. A ty aretační kolečka pořádně přitáhl ty šrouby a už to tak moc nedělá. Ale určitě to vibrování je i tím, jak není dobře rozložená váha, jak mám těžší tašku na rukojeti, tak to kolo dobře nesedí na zemi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí