Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo TargastHolky prisly jste na to u sportaku, kdyz ho date do te polohy, ze se jakoby korbicka polozi proc je tam ten schod?? Vzdyt ten prcek by mel nozicky do kopce ne? My ho teda pouzivme jen v te vzprimenejsi verzi, ale vcera jsem to nejak studovala a moc nevim co to jako je:(. S kocarkem jsem spokojena, ale nad touto polohou jsem kroutila hlavou.
@barce píše:
Holky prisly jste na to u sportaku, kdyz ho date do te polohy, ze se jakoby korbicka polozi proc je tam ten schod?? Vzdyt ten prcek by mel nozicky do kopce ne? My ho teda pouzivme jen v te vzprimenejsi verzi, ale vcera jsem to nejak studovala a moc nevim co to jako je:(. S kocarkem jsem spokojena, ale nad touto polohou jsem kroutila hlavou.
No, taky mi to přišlo ujeté, ale napolohuju sporťák více do sedu a jak to sklopíš, tak leží sice mírně z kopce, ale vůbec to nevadí.
Když má mimčo rýmu, taky mu podložíš postýlku a leží z kopce.
Tu polohu už jsem tady taky řešila, haha. ![]()
Nebo jestli to nemel byt pokus o polohu jako ma mimco ve vajicku:). korba byla teda vybavena super, mela veci co treba nemela kamaradka v kocaru za 40:). ale sportak by mozna jeste nejakou vychytavku zaslouzil coz.
@barce píše:
Nebo jestli to nemel byt pokus o polohu jako ma mimco ve vajicku:). korba byla teda vybavena super, mela veci co treba nemela kamaradka v kocaru za 40:). ale sportak by mozna jeste nejakou vychytavku zaslouzil coz.
Já jsem třeba za sporťák hodně ráda, že se dá napolohovat jakoby na vajíčko.
Vikča, než mi sama seděla, tak to bylo fakt ideální.
Teď už kelišuje, takže od včera už jezdíme se vzpřímenou korbou.
A právě v té nejvíce vzpřímené, když si to pak sklopíš do lehu, tak v tom mi pak spí, to je to, co jsem popisovala. ![]()
Holky chci se zeptat na vajíčko ke kočárku. Jsem z něho nešťastná. Málý má 5 kilo a když ho ještě obleču nemůžu ho tam pořádně zapnout. Jde to nějak posunout?? Nějak nechápu jak se tam může vlézt 10 kg dítě. ![]()
Ahoj děvčata…Také sem si tento kočár zamilovala a tak se chci zeptat zda už některá nebude prodávat?? on se vůbec nedá použitý sehnat…
@Lucka SaS Já budu prodávat, ale asi nejdřív v dubnu, to je asi pozdě, že?
@linda.r ani by nebylo..mam termin v květnu takze parada..jen o jakou jde barvu???
Ahojky ženy ![]()
Možná už jsem se jednou ptala ale bude to dýl.. Nevíte některá kde sehnat adaptéry na tenhle kočárek k autosedačce Maxi Cosi/Cybex?? (Mívali je v Malvíku ale tam už nejsou a nikde jinde na internetu je za živýho boha nemužu sehnat
)
Nebo ještě líp, neprodáváte je prosíím některá? ![]()
@Lucka SaS Máme 07 moka, na straně 23 mám i fotku z první vycházky
Je to, ale jen dvojkombinace, protože jsme tuhle autosedačku nechtěli. Jinak budu prodávat i autosedačku Maxi Cosi, která by šla s použitím adaptérů na podvozek nacvaknout. Pokud bys chtěla víc informací, tak pisni. Koukám, že jsi z Chrudimi, což je super, protože my jsme z Pardubic a kočárek je koupený v Přelouči.
@babulka01 Taky mi to dělala a došlo to až do tý fáze že se mi vyklepal šroub:-X začalo to dělat právě po výměně tý duše..brácha tam špatně nasadil plášt…takže zkontrolovat jestli tam je ten plášt všude dobře nasazenej..:-)jestli už jsi to nějak vyřešila a já to nedošetla tak se omlouvám ![]()
@Samuše píše:
@babulka01 Taky mi to dělala a došlo to až do tý fáze že se mi vyklepal šroub:-X začalo to dělat právě po výměně tý duše..brácha tam špatně nasadil plášt…takže zkontrolovat jestli tam je ten plášt všude dobře nasazenej..:-)jestli už jsi to nějak vyřešila a já to nedošetla tak se omlouvám
No, začaly nám blbnout i ty velké kola, ten kryt, co je na to (máme ty plné), tak nám furt vyskakoval a vůbec nedržel. Navíc to kolo dobře nesedělo. Nakonec jsme s tím zajeli do Polska na reklamaci a byly to ložiska. Za týden spraveno a kryt „nějak“ přichycen (určitě přilepený). No a pán nám taky říkal, jak nám šlo všechno ztuha, i skládání kočáru, to byl porod, že to máme prostříknout takovým tím mazáním ve spreji. Manžel to koupil a všechno jede jako po másle, i brzda, skládání je úplně o něčem jiném teĎ. A ty aretační kolečka pořádně přitáhl ty šrouby a už to tak moc nedělá. Ale určitě to vibrování je i tím, jak není dobře rozložená váha, jak mám těžší tašku na rukojeti, tak to kolo dobře nesedí na zemi. ![]()