Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo TargastNa delku, a s fusakem teda tuplem.No asi je to tim take, ze jsem predtim mela o hodne vetsi kocar celkove.
Hezký den Všem, budu potřebovat koupit k tomuto kočárku skejtík, nebo přídavnou sedačku, máte někdo zkušenosti, co pasuje??? Moc díky za případné odpovědi.
Rada bych se zeptala tech kdo uz maji sportak jak bojujete s pasama na prcka. Ja ho radsi vozim nepripoutanyho neb mi prijde, ze ty pasy teda moc svoji funkci neplni. Neustale se prekrucuji a padaji mu i kdyz je utahnu
. Jak jste na tom vy? Diky
@barce píše:
Rada bych se zeptala tech kdo uz maji sportak jak bojujete s pasama na prcka. Ja ho radsi vozim nepripoutanyho neb mi prijde, ze ty pasy teda moc svoji funkci neplni. Neustale se prekrucuji a padaji mu i kdyz je utahnu. Jak jste na tom vy? Diky
Taky padají, ale já je zatím ani moc neutahovala.
![]()
@barce
Ja ji dala do sportaku pred zimou, to znamena do fusaku a ten fusak mam v nanozniku. Ty pasy jsem tim fusakem provlikla ale nesedelo to, takze pres zimu jsem ji zatim nepoutala, protoze by se z toho jen tak nedostala, ale ted jsem zvedava, jak to pujde. Prijdou mi forovy. Vozim ji celem k sobe, tak na ni vidim a zatim ji nepoutam…
Jojo, v zime jsem to delala uplne stejne jako ty bronick
. to nic nehrozilo. ale ted uz ho mam celem od sebe. zatim se jako z kocaru nehrabe ven, takze ne uplne vzdy ho poutam. docela me ty pasy stvou. jedine co me uklidnuje je, ze jsem to omrkla u kamaradky co ma asi tak 3× drazsi kocar a ma tam ty pasy uplne stejny
.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, dneska jsem sestavila sporťák, jelikož je malýmu korba už tip ťop a trošku mě překvapilo, že ten prostor, kde by měly být nožičky není pevný, ale prověšuje se
když tam bude dítě spinkat v leže, nebudou mu ty nožky nepříjemně viset dolů ![]()
Ahojky, tak mi začalo taky lítat už aretovací kolečko, a určitě to nění zátěží, protože jsem všechno z kočáru vyhodila…Snažíl jste se to už někdo reklamovat, nebo zkoušeli někde utáhnout? Mám to od polského obchodního zástupce a vypadá to že budu muset zajet do Těšína, protože česky telefon je nyní mimo signál. řešil jste někdo reklamaci s tímto obchodákem??díky
@nika123 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, dneska jsem sestavila sporťák, jelikož je malýmu korba už tip ťop a trošku mě překvapilo, že ten prostor, kde by měly být nožičky není pevný, ale prověšuje sekdyž tam bude dítě spinkat v leže, nebudou mu ty nožky nepříjemně viset dolů
uz jsem to tady nika par stranek dozadu take resila
. bohuzel je to tak, nejak jsme si zvykli, ale ze zacatku jsem z toho byla taky krapet spatna
.
@mattymatula píše:
Ahojky, tak mi začalo taky lítat už aretovací kolečko, a určitě to nění zátěží, protože jsem všechno z kočáru vyhodila…Snažíl jste se to už někdo reklamovat, nebo zkoušeli někde utáhnout? Mám to od polského obchodního zástupce a vypadá to že budu muset zajet do Těšína, protože česky telefon je nyní mimo signál. řešil jste někdo reklamaci s tímto obchodákem??díky
a mate uz otoceny ditko od sebe? nam to take delalo, ale v okamziku kdy jsme ho otocili celem od sebe, tak to prestalo a jede to teda mnohme lepe
.
@mattymatula píše:
Jestli je to ten polák u řeky, u takového toho parkoviště, tak jsem reklamovala velké kolečka a ty vzal i bez záručáku a opravil. Ale stejně budu muset zase, protože mi to jedno kolo hapruje, tak koupíme náhradní a to jedno mu tam necháme, ať se na to podívá.
Zatím jsem s ním neměla problém, nedělal problémy, tak jsem to myslela. ![]()
@mattymatula píše:
Jo a zkuste utáhnout ten šroub, co drží to kolečko, ono se to časem taky vychodí. Ale jinak mi to dělá, když mám malou otočenou jakoby k sobě, tak zátěž je více na straně madla, proto ty kolečka lítají. Když ji mám na druhou stranu, tak je to v pohodě. ![]()
Nu taky mě to nemile překvapilo, ael řešila jsem to tak, že jsem stejně v koši pod kočárem vozila deku, ta se hodila když bylo chladno, nebo šátek - vázací a když malá spala, prostě jsem tam tu deku, nebo šátek dala a vycpala ten prostor, takže nohy pak měla rovně a pohoda ![]()
Znovu se zkusím optat, máte někdo zkušenost jaký skejtík, případně jaké přídavné sedátko se k tomuto kočárku hodí? Díky.
Dobrý den… nemáte někdo zkušenost s Depemo Alpiron??? Zvažuji koupi a nevím zda koupit Alpiron nebo ABC Viper… Děkuji za info…
![]()