Kočárek Depemo Targast

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
584
12.12.14 14:13

@babulka01 oni se dělej i jiné než plné kola…no v podstatě jsem měli to samý akorát na tom předním malým..a bylo to jen tím, že to bylo špatně nasazený no..tak kdyby mi to zlobilo aspon vím že ložiska:-)my už všechno dáváme do spod..tažka už je dost hotová:-D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
12.12.14 20:39
@Samuše píše:
@babulka01 oni se dělej i jiné než plné kola…no v podstatě jsem měli to samý akorát na tom předním malým..a bylo to jen tím, že to bylo špatně nasazený no..tak kdyby mi to zlobilo aspon vím že ložiska:-)my už všechno dáváme do spod..tažka už je dost hotová:-D :D

No, ty aretační fakt strašně vibrujou, dneska začaly zase lítat ze strany na stranu. Ale manžel říkal, že to asi málo utáhl ten šroub, že se bál, aby to nezlomil, přece jenom je to plast. :mrgreen: Tak to musí přitáhnout. A ty velké kola snad už budou dobré, no. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.12.14 23:39

Jak to mate s tim polohovanim nozek?? Vadi Vam ten skok hodne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
4.1.15 16:53

Ahoj, dneska se nám praskla duše u předního kolečka, nevíte někdo, kde by se dala sehnat nová? Je to lochna jak blázen, takže zalepit to asi nepůjde… :-( Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.1.15 15:46

Lucko abych rekla pravdu, tak v tehle poloze jsme kocar vubec nepouzivali. jen v te, ze to v tech kloubech jakoby vic narovnas do vzprimena, kde pak to jde celkem slusne polozit, ze tam je prcek skoro narovno. my jsme sli do sportaku v 8 mesicich. ta poloha „pokus o vajicko“ jak tomu ja rikam:) je mozna pro mensi miminka, nevim… docela bych rada si nechala tuto polohu sportaku vysvetlit od vyrobce jak to myslel, treba jsme neco neodhalili, nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
5.1.15 22:07
@barce píše:
Lucko abych rekla pravdu, tak v tehle poloze jsme kocar vubec nepouzivali. jen v te, ze to v tech kloubech jakoby vic narovnas do vzprimena, kde pak to jde celkem slusne polozit, ze tam je prcek skoro narovno. my jsme sli do sportaku v 8 mesicich. ta poloha „pokus o vajicko“ jak tomu ja rikam:) je mozna pro mensi miminka, nevim… docela bych rada si nechala tuto polohu sportaku vysvetlit od vyrobce jak to myslel, treba jsme neco neodhalili, nevim…

Polohu na vajíčko jsem využila hodně, než mi Vikča seděla sama. :palec: A já se ptala prodejce v Polsku, proč vlastně nejde ten sporťák dát do úplného lehu a prý to je proto, že ty mimina by ani neměli úplně vodorovně ležet. :think: :mrgreen: Ale Vikči ta poloha nevadí vůbec, takže to neřeším. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.1.15 16:58

Ja uz jsem z toho totalni joudin..muzete mi prosim nektera vyfotit jak to stim sportakem vypada kdyz je dan do lehu prosim prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.1.15 16:39

Ahojky, ráda bych se zeptala, zda se někomu taky vrklá rukojeť - jakože v tom kloubu, kde se to polohuje je malá vůle. Jinak přední kolečka se nám taky tak nák vrklají :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
28.1.15 17:25

Mně přijde trochu rozvlklaný celý, ale jezdí bezvadně už dva roky :D A teda vydržel dost neuvěřitelné věci - ani jsem nečekala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.1.15 19:39

Ojeeeje tak nakonec abych hledala jiny kočárek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
28.1.15 20:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
28.1.15 20:40

No, mě začal teď brutálně vrzat na tom hnusném sněhu. :( Jedno kolo to větší hrozně tříská, budeme to muset asi zase promazat a uvidíme. A s tou rukojetí se mi to taky stalo. Zkus, jestli to nemáš jenom blbě zacvaklé, jako ve špatné poloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
29.1.15 10:10

Tak rukojeť mně nezlobí, spíš jsem občas měla pocit, že kolečka jsou takový „jakoby“ rozviklaný, ale otázkou je, nakolik je to jen vůle těch koleček, která je třeba při ježdění po městě a MHD nebo v náročném terénu ohromně příjemná… Kolečka drží jinak bezvadně, zatím s nimi nic a manipulace kočárku je díky jejich lehkosti, pohyblivosti a „možná i rozviklanosti“ radost… tak nevím. Ale záleží: rozhodně to není nějaký kvalitní kočárek (taky za tu cenu), ale jsem s ním dva roky spokojená, najezdil toho fůru a ani jsme nepořídili golfky, páč sporťák je prostě lehounký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.1.15 20:24

Mooc dekuji za fotku ;-) me tam vadi trn schod nozicek, ze ro neni v rovině..asi budu muset na nej vyrazit juknout, pac vzhledove jsem do nej proate zamilovana :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
29.1.15 21:08
@Lucka SaS píše:
Mooc dekuji za fotku ;-) me tam vadi trn schod nozicek, ze ro neni v rovině..asi budu muset na nej vyrazit juknout, pac vzhledove jsem do nej proate zamilovana :-)

Já myslím, že ten schůdeček na ty nožičky fakt nevadí těm dětem. ;)

@Klarinetka2 píše:
Tak rukojeť mně nezlobí, spíš jsem občas měla pocit, že kolečka jsou takový „jakoby“ rozviklaný, ale otázkou je, nakolik je to jen vůle těch koleček, která je třeba při ježdění po městě a MHD nebo v náročném terénu ohromně příjemná… Kolečka drží jinak bezvadně, zatím s nimi nic a manipulace kočárku je díky jejich lehkosti, pohyblivosti a „možná i rozviklanosti“ radost… tak nevím. Ale záleží: rozhodně to není nějaký kvalitní kočárek (taky za tu cenu), ale jsem s ním dva roky spokojená, najezdil toho fůru a ani jsme nepořídili golfky, páč sporťák je prostě lehounký…

No, mě teda teď na tom sněhu dost zlobí rozvrzanost. Začalo mi zase vrzat pravé velké kolo a ty přední zase lítají ze strany na stranu. Ale ty malé stačí utáhnout, musím k tomu dokopat manžela. :roll: A vrže nám díky tomu neodklizenému sněhu korba jako taková, jak je v tom spoji na jedné straně, tak tam vrže. :zed: :zed: Možná stačí jenom promáznout zase. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí