Kočárek Depemo Targast

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.4.15 22:31

Zatím jsme v korbě, takže otočená ke mně. Je to od nás docela štreka, asi mu budu muset zavolat na polský telefon a domluvit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.4.15 09:15
@barce píše:
uz jsem to tady nika par stranek dozadu take resila ;). bohuzel je to tak, nejak jsme si zvykli, ale ze zacatku jsem z toho byla taky krapet spatna :(.

děkuji, tak jsem na to vyzrála, látku jsem vypla směrem dospod a jelikož je to potažené igelitem, tak jsem to přilepila izolepou ke kovové konstrukci a krásně to drží a není to vůbec vidět :-) akorát jsem si ted všimla, že to ležení v kočárku je trošku zlomené do V, že to není rovná plocha…myslíte, že to mimiču nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
17.4.15 09:27
@nika123 píše:
děkuji, tak jsem na to vyzrála, látku jsem vypla směrem dospod a jelikož je to potažené igelitem, tak jsem to přilepila izolepou ke kovové konstrukci a krásně to drží a není to vůbec vidět :-) akorát jsem si ted všimla, že to ležení v kočárku je trošku zlomené do V, že to není rovná plocha…myslíte, že to mimiču nevadí?

Právě naopak, mělo by dítko být v trošku vyvýšené poloze prý. ;) a nevadí to vůbec, Vikča mi tam spala a spí v pohodě doteď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.4.15 09:35
@babulka01 píše:
Právě naopak, mělo by dítko být v trošku vyvýšené poloze prý. ;) a nevadí to vůbec, Vikča mi tam spala a spí v pohodě doteď :mrgreen:

aha a můžu se zeptat, kterou částí těla to dítko leží přes ten zlom? asi se ptám jak blbec :lol: ale je to moje první a jsem tak nák ze všeho vyplesklá nooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
17.4.15 10:45
@nika123 píše:
aha a můžu se zeptat, kterou částí těla to dítko leží přes ten zlom? asi se ptám jak blbec :lol: ale je to moje první a jsem tak nák ze všeho vyplesklá nooo

:lol: :lol: TeĎ asi moc dobře nechápu. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.4.15 12:09
@babulka01 píše: :lol: :lol: TeĎ asi moc dobře nechápu. :think: :think:

no ten zlom, který způsobuje to, že není kočárek v úplné rovině, když ho sklopím do lehu - položím do kočárku dítě - tak v kterých místech pod dítětem je ten zlom - pod zádama uprostřed, pod zadkem, pod lopatkama? nebo tak jsem to myslela. Aby to nák nekřivilo záda, mě přijde, že ten zlom je zrovna nák uprostřed zad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
17.4.15 22:49

@nika123 Ahoj, pod zadkem :-)

A jinak ke sporťáckým pásům - klukovi jsou dva roky a pásy jsme doteď nijak neutahovali, vždy mu je prostě přehodím přes ramena a když se chce zvednut z kočárku, tak ho to prostě stejně stáhne a kdyby se chtěl nějak fundovaně vyvlíkat, tak to asi musím řešit, ale to on nedělá - maximálně se chce nazdvihnout, když ho něco zaujme a to ho pásy vždycky pěkně usadí zpět. Tohle jsme tedy „zatím“ neřešili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.5.15 21:23

Ahoj holky, potřebovala bych se zeptat těch které už používají sporták… máte v kočárku ještě nákou vložku nebo dáváte mimi rovnou na tu vložku co je ke kočárku? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
6.5.15 21:37
@nika123 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych se zeptat těch které už používají sporták… máte v kočárku ještě nákou vložku nebo dáváte mimi rovnou na tu vložku co je ke kočárku? děkuji

Já na tu od kočárku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
7.5.15 15:16
@nika123 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych se zeptat těch které už používají sporták… máte v kočárku ještě nákou vložku nebo dáváte mimi rovnou na tu vložku co je ke kočárku? děkuji

Já taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.5.15 22:53

Tak my mame bohuzel prvni problem a to prasklina konstrukce nad kosikem :(. Zitra jedem reklamovat do Malvika, tak muzu dat vedet jak dopadneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
4.6.15 15:22

Vytáhli jsme sporťák a musím říct, že jsem z něj zatím trochu rozpačitá… Jako korbička byla super a jsem ráda, že v ní malý vydržel 9 měsíců /a to není žádný trpaslík/, ale ten sporťák, no nevím… Malý ještě nesedí, takže jsem to napolohovala do jakoby vajíčka, ale je v tom takový celý zkroucený a padá ke straně, trčí mu nohy a ta stříška je malá, tak mu tam pořád svítí. Máte nějaký tip jak to vychytat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
4.6.15 18:47
@honeyjenny píše:
Vytáhli jsme sporťák a musím říct, že jsem z něj zatím trochu rozpačitá… Jako korbička byla super a jsem ráda, že v ní malý vydržel 9 měsíců /a to není žádný trpaslík/, ale ten sporťák, no nevím… Malý ještě nesedí, takže jsem to napolohovala do jakoby vajíčka, ale je v tom takový celý zkroucený a padá ke straně, trčí mu nohy a ta stříška je malá, tak mu tam pořád svítí. Máte nějaký tip jak to vychytat?

Já Vikču vozila právě v té poloze na vajíčko a super. Teda dokud neseděla sama. :palec: :palec: Já teda byla spokojená, ale je fakt, že ta stříška mohla být vychytaná tak jako na hluboké korbě, že se dala sklopit více dopředu kvůli sluníčku, to je fakt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
8.6.15 20:17

@honeyjenny No, já vozila dlouho natočenýho malýho k sobě, takže jsem většinou docela stínila vlastním tělem (a hlavně jsme začali se sporťákem v zimě). V roce už obstojně chodil, takže jsme kočár používali málokdy a teď jsou mu dva roky a kočár už několik měsíců je ve sklepě, takže moc nevím… poloha nám vyhovovala, malej šel v sedmi měsících a už seděl, ale stejně jezdil občas ve sporťáku vleže, pěkně pak spal - nevadilo nám to :-) myslím, že není nutná ta poloha ve vajíčku - sedák můžeš naklopit těmi šedými čudly po stranách - takže může být normálně vleže - pouze když je pak větší, tak má nožičky od kolen dolů níže. Náš kluk prostě jezdil normálně vleže, když třeba spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
9.6.15 10:27

@Klarinetka2 no to mi právě nejde tak naštelovat, aby byl vleže, když to sklopím víc, tak mu trčí nohy nahoru :nevim: A taky nevím, jak to vyřešit se stříškou, když ho dám víc o sedu, tak mu tam vadí u hlavy ta složená střecha. Snad to časem vychytám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí