Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo TargastZatím jsme v korbě, takže otočená ke mně. Je to od nás docela štreka, asi mu budu muset zavolat na polský telefon a domluvit se.
@barce píše:
uz jsem to tady nika par stranek dozadu take resila. bohuzel je to tak, nejak jsme si zvykli, ale ze zacatku jsem z toho byla taky krapet spatna
.
děkuji, tak jsem na to vyzrála, látku jsem vypla směrem dospod a jelikož je to potažené igelitem, tak jsem to přilepila izolepou ke kovové konstrukci a krásně to drží a není to vůbec vidět
akorát jsem si ted všimla, že to ležení v kočárku je trošku zlomené do V, že to není rovná plocha…myslíte, že to mimiču nevadí?
@nika123 píše:
děkuji, tak jsem na to vyzrála, látku jsem vypla směrem dospod a jelikož je to potažené igelitem, tak jsem to přilepila izolepou ke kovové konstrukci a krásně to drží a není to vůbec vidětakorát jsem si ted všimla, že to ležení v kočárku je trošku zlomené do V, že to není rovná plocha…myslíte, že to mimiču nevadí?
Právě naopak, mělo by dítko být v trošku vyvýšené poloze prý.
a nevadí to vůbec, Vikča mi tam spala a spí v pohodě doteď ![]()
@babulka01 píše:
Právě naopak, mělo by dítko být v trošku vyvýšené poloze prý.a nevadí to vůbec, Vikča mi tam spala a spí v pohodě doteď
aha a můžu se zeptat, kterou částí těla to dítko leží přes ten zlom? asi se ptám jak blbec
ale je to moje první a jsem tak nák ze všeho vyplesklá nooo
@nika123 píše:
aha a můžu se zeptat, kterou částí těla to dítko leží přes ten zlom? asi se ptám jak blbecale je to moje první a jsem tak nák ze všeho vyplesklá nooo
TeĎ asi moc dobře nechápu.
![]()
@babulka01 píše:![]()
TeĎ asi moc dobře nechápu.
![]()
no ten zlom, který způsobuje to, že není kočárek v úplné rovině, když ho sklopím do lehu - položím do kočárku dítě - tak v kterých místech pod dítětem je ten zlom - pod zádama uprostřed, pod zadkem, pod lopatkama? nebo tak jsem to myslela. Aby to nák nekřivilo záda, mě přijde, že ten zlom je zrovna nák uprostřed zad ![]()
@nika123 Ahoj, pod zadkem ![]()
A jinak ke sporťáckým pásům - klukovi jsou dva roky a pásy jsme doteď nijak neutahovali, vždy mu je prostě přehodím přes ramena a když se chce zvednut z kočárku, tak ho to prostě stejně stáhne a kdyby se chtěl nějak fundovaně vyvlíkat, tak to asi musím řešit, ale to on nedělá - maximálně se chce nazdvihnout, když ho něco zaujme a to ho pásy vždycky pěkně usadí zpět. Tohle jsme tedy „zatím“ neřešili ![]()
Ahoj holky, potřebovala bych se zeptat těch které už používají sporták… máte v kočárku ještě nákou vložku nebo dáváte mimi rovnou na tu vložku co je ke kočárku? děkuji
@nika123 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych se zeptat těch které už používají sporták… máte v kočárku ještě nákou vložku nebo dáváte mimi rovnou na tu vložku co je ke kočárku? děkuji
Já na tu od kočárku ![]()
@nika123 píše:
Já taky ![]()
Tak my mame bohuzel prvni problem a to prasklina konstrukce nad kosikem
. Zitra jedem reklamovat do Malvika, tak muzu dat vedet jak dopadneme.
Vytáhli jsme sporťák a musím říct, že jsem z něj zatím trochu rozpačitá… Jako korbička byla super a jsem ráda, že v ní malý vydržel 9 měsíců /a to není žádný trpaslík/, ale ten sporťák, no nevím… Malý ještě nesedí, takže jsem to napolohovala do jakoby vajíčka, ale je v tom takový celý zkroucený a padá ke straně, trčí mu nohy a ta stříška je malá, tak mu tam pořád svítí. Máte nějaký tip jak to vychytat?
@honeyjenny píše:
Vytáhli jsme sporťák a musím říct, že jsem z něj zatím trochu rozpačitá… Jako korbička byla super a jsem ráda, že v ní malý vydržel 9 měsíců /a to není žádný trpaslík/, ale ten sporťák, no nevím… Malý ještě nesedí, takže jsem to napolohovala do jakoby vajíčka, ale je v tom takový celý zkroucený a padá ke straně, trčí mu nohy a ta stříška je malá, tak mu tam pořád svítí. Máte nějaký tip jak to vychytat?
Já Vikču vozila právě v té poloze na vajíčko a super. Teda dokud neseděla sama.
Já teda byla spokojená, ale je fakt, že ta stříška mohla být vychytaná tak jako na hluboké korbě, že se dala sklopit více dopředu kvůli sluníčku, to je fakt. ![]()
@honeyjenny No, já vozila dlouho natočenýho malýho k sobě, takže jsem většinou docela stínila vlastním tělem (a hlavně jsme začali se sporťákem v zimě). V roce už obstojně chodil, takže jsme kočár používali málokdy a teď jsou mu dva roky a kočár už několik měsíců je ve sklepě, takže moc nevím… poloha nám vyhovovala, malej šel v sedmi měsících a už seděl, ale stejně jezdil občas ve sporťáku vleže, pěkně pak spal - nevadilo nám to
myslím, že není nutná ta poloha ve vajíčku - sedák můžeš naklopit těmi šedými čudly po stranách - takže může být normálně vleže - pouze když je pak větší, tak má nožičky od kolen dolů níže. Náš kluk prostě jezdil normálně vleže, když třeba spal.
@Klarinetka2 no to mi právě nejde tak naštelovat, aby byl vleže, když to sklopím víc, tak mu trčí nohy nahoru
A taky nevím, jak to vyřešit se stříškou, když ho dám víc o sedu, tak mu tam vadí u hlavy ta složená střecha. Snad to časem vychytám