Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo TargastTak to je dobry vedet, jak to resit, kdyz to nahodou prijde ![]()
@bronick píše:
Holky, jde plastenka, co byla ke kocarku i na sportak? nebo jak to resite??
Ahoj, jojo, jde, používáme ji na sporťáku běžně ![]()
@babulka01 píše:
HOlky, nevibruje vám přední kolečko? To aretační?![]()
Ne… pokud myslíš fakt jako vibraci a nejen třeba pohyblivost kola… vibruje Ti, i když jej zaaretuješ?
@Klarinetka2 píše:
Ne… pokud myslíš fakt jako vibraci a nejen třeba pohyblivost kola… vibruje Ti, i když jej zaaretuješ?
To právě ne, jenom když je pohyblivé, tak strašně lítá ze strany na stranu. Jako ne pořád, ale otravuje to děsně, protože lítá celý kočár. Nevím, čím to může být.
![]()
@babulka01 píše:
To právě ne, jenom když je pohyblivé, tak strašně lítá ze strany na stranu. Jako ne pořád, ale otravuje to děsně, protože lítá celý kočár. Nevím, čím to může být.![]()
Ty jo, tak to nevím, třeba tam bude jen povolený nějaký šroubek, zklus to dát ne zkouknutí nějakému technicky zdatnému chlapovi ![]()
@Klarinetka2 píše:
Ty jo, tak to nevím, třeba tam bude jen povolený nějaký šroubek, zklus to dát ne zkouknutí nějakému technicky zdatnému chlapovi
No, to budu muset hodně přemýšlet, komu, haha
![]()
Mě taky blblo kolečko, manžel to celé rozebral, bylo tam něco špatně od výroby. A pak ještě spravoval brzdu, bylo něco s tím lankem v bovdenu. ![]()
@Janula06 píše:
Mě taky blblo kolečko, manžel to celé rozebral, bylo tam něco špatně od výroby. A pak ještě spravoval brzdu, bylo něco s tím lankem v bovdenu.
Jak blbla brzda?? My ji máme hrozně tuhou, haha, takže máme problém ji odbrzdit kolikrát.
![]()
@babulka01 no ona neblbla brzda, jen tam něco pořád rachtalo a bylo to v tom bovdenu v lanku brzdy. Manžel během 5 minut spravil.
Jinak je kočár naprosto luxusní!!! Všichni ho chválí. Jezdím s ním skoro denně do kopce a proto oceňuji jeho lehkost a dobrou ovladatelnost!!
![]()
Tak mám další dotaz.
Máte některá ty plné kola?? Takové ty vyplněné myslím. Já jo a na tom velkém kole mi pořád vyskakuje ta puklice, nevím, co s tím už.
Nestalo se to někomu? ![]()
@babulka01 píše:
Tak mám další dotaz.![]()
Máte některá ty plné kola?? Takové ty vyplněné myslím. Já jo a na tom velkém kole mi pořád vyskakuje ta puklice, nevím, co s tím už.
![]()
![]()
Nestalo se to někomu?
Ahoj, mám plná kola, ale nic takového se mi nestalo… ![]()
@Klarinetka2 píše:
Ahoj, mám plná kola, ale nic takového se mi nestalo…
No, je to dost nepříjemné, furt to vyskakuje, takže budeme muset s chlopkem do POlska poptat se, co s tím. ![]()
@babulka01 píše:
No, je to dost nepříjemné, furt to vyskakuje, takže budeme muset s chlopkem do POlska poptat se, co s tím.
To je mi líto ![]()