Kde koupit X-lander xt v Polsku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24320
14.3.13 07:46

Kde koupit x lander xt v Polsku

Zdravim, Chtěla bych se zeptat kam jet do Polska na kočarky. Značka x lander xt? Sice je ještě brzo ale ono to uteče. Je možnost tam zajet. A na kolik tam vyjdou ty kocarky vcetne autosedacky a pak bez?? Tady novy kocarek nejlevneji jsem nasla za 13 a pul vcetne autosedacky(nejsem rozhodnuta uplne ze se sedackou). Nekde jsem vycetla ze ten rozdil je klidne i 4000. Puvodne jsme chteli z druhe ruky ale zas ten rozdil by pak delal 2000 rozdil stary versus novy coz samozrejme radsi bych volila novy v tomhle pripade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9577
14.3.13 07:58

Já nevím, ale před dvěma rokama jsem chtěla v Těšíně koupit (v kamenném obchodě) x lander a vyšel možná o pětistovku levněji… Asi jsme byli ve špatném obchodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.3.13 08:19
@pavlasu píše:
Já nevím, ale před dvěma rokama jsem chtěla v Těšíně koupit (v kamenném obchodě) x lander a vyšel možná o pětistovku levněji… Asi jsme byli ve špatném obchodě..

No to me moc netesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
14.3.13 09:10
@kattkka píše:
No to me moc netesi.

ale třeba někdo zná ten správný obchod:-) my jsme taky do Polska jeli s tím, že ušetříme spoustu penízku… a nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.3.13 09:16

Jako klidne i internetovy a necham si to poslat k nam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
14.3.13 10:04

My jsme v Polsku kupovali Firkona verano long a vyšel nás o 2500 Kč levněji než tady v ČR. Kupovali jsme trojkombinaci. A kamenné obchody jsou hned u řeky. Když pojedete z Českého Těšína směrem na Polsko. Ale už si nevzpomínám, jestli tam měl i xlandera. Jinak kočárku měli celkem dost. Pokud to nemáte daleko, tak se tam zajeďte mrknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí