Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj těhulky a hlavně už maminky
Poradíte prosím, co už máte s danými kočárky nějakou zkušenost, pro který z těchto dvou se rozhodnout? Oba jsem viděla naživo v Polsku, cenově přibližně stejné, každý má své pro i proti… Který z nich byste braly raději? Moc děkuji za pomoc. Porod se blíží (1.5.) a já pořád ještě váhám, který vzít
Lucie
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon VeranoAhoj já mám firkon verano ještě tu starší verzi a je super. dobře se ovládá a zvládne ho vozit i moje starší dcera 3,5roku. a hlavně má velkou korbičku:-) známá si koupila tako jumper a ve 4 měsících se jí tam malej už nevešel. malé je teď 4,5 měsíce a ještě tam má dost místa i s fusakem a pláštěnku na kočárek jí dávám k nohám:)
Ahoj já mám Firkon Verano Long zatím jsem s ním jezdila jen na zkoušku po venku - termín mám 22.4. ale co vím od dvou kamarádek které ho mají tak maximální spokojenost. Výhodou je prostorná korba a i sportovní verze kočárku nevýhodou je to že není moc skladný právě kvůli velikosti (mhd, auto). Já do něj šla ostatní kočárky mi připadali malé a měla jsem strach abych nemusela dokupovat další kočár a byl mi doporučen i prodavačkou u nás v obchodě i přesto že jsem měla vybrané i jiné dražší. Takže za mě doporučuji Firkon ![]()
Ja mam firkon verano long a jsem max. spokojena. Je fakt, ze neni moc skladny, ale v MHD jsrm problem nikdy nemela a v aute mame velky kufr. Navic pokud se nepletu, tako ma podobny system skladani kocaru, takze bude stejne neskladny.
Já má tako laret black 05, ale zatím jsem nemela moznost jezdeni…až za 14 dní
o veranu jsme uvazovali, ale nelibil se mi…ty nové verze jsou ale docela pekne ![]()