Firkon Verano LX, nebo Tako Laret black?

1
15.3.13 14:28

Firkon Verano LX nebo Tako Laret black?

Ahoj těhulky a hlavně už maminky :mavam: Poradíte prosím, co už máte s danými kočárky nějakou zkušenost, pro který z těchto dvou se rozhodnout? Oba jsem viděla naživo v Polsku, cenově přibližně stejné, každý má své pro i proti… Který z nich byste braly raději? Moc děkuji za pomoc. Porod se blíží (1.5.) a já pořád ještě váhám, který vzít :( Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Firkon Verano?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
216
15.3.13 15:05

Ahoj já mám firkon verano ještě tu starší verzi a je super. dobře se ovládá a zvládne ho vozit i moje starší dcera 3,5roku. a hlavně má velkou korbičku:-) známá si koupila tako jumper a ve 4 měsících se jí tam malej už nevešel. malé je teď 4,5 měsíce a ještě tam má dost místa i s fusakem a pláštěnku na kočárek jí dávám k nohám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
15.3.13 15:05

Ahoj já mám Firkon Verano Long zatím jsem s ním jezdila jen na zkoušku po venku - termín mám 22.4. ale co vím od dvou kamarádek které ho mají tak maximální spokojenost. Výhodou je prostorná korba a i sportovní verze kočárku nevýhodou je to že není moc skladný právě kvůli velikosti (mhd, auto). Já do něj šla ostatní kočárky mi připadali malé a měla jsem strach abych nemusela dokupovat další kočár a byl mi doporučen i prodavačkou u nás v obchodě i přesto že jsem měla vybrané i jiné dražší. Takže za mě doporučuji Firkon ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
15.3.13 15:48

Ja mam firkon verano long a jsem max. spokojena. Je fakt, ze neni moc skladny, ale v MHD jsrm problem nikdy nemela a v aute mame velky kufr. Navic pokud se nepletu, tako ma podobny system skladani kocaru, takze bude stejne neskladny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
15.3.13 16:12

Já má tako laret black 05, ale zatím jsem nemela moznost jezdeni…až za 14 dní :mrgreen: o veranu jsme uvazovali, ale nelibil se mi…ty nové verze jsou ale docela pekne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí