Kočárek Patron Terix 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
7.1.14 15:59

@TerkaBaterka My se nakonec rozhodli, že počkáme na Veletrh pro dítě :-) Minulý rok tam Patroňáci byli, tak snad budou i letos… je to na začátku března, takže budeme mít dost času se případně porozhlídnout po jiném ;-)
Ten Quinny Moodd je moooc krásný, ale my potřebujem něco i do terénu, proto se mi patron hodně líbi, tak pořád nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
7.1.14 16:06

@kachnickakac Zjistila jsem, že ho mají v Praze ve Špuntíku, tak uvažuju, že bych se jela podívat na něj tam. Já teda budu jezdit převážně po městě, ale asi nějaký výlet do přírody taky vyrazíme, tak doufám, že projedeme. Švagrová má Buzze a říkala, že v pohodě. Tak snad budu mít stejnou zkušenost. Tak držím palce, abys vybrala správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.1.14 16:19

@TerkaBaterka Určitě zajeďte kouknout, za podívání nic nedáš a jen se ujistíš ve svém výběru ;-) my máme vybraný černý s bílým podvozkem. Vypadá fakt moc hezky… Doufám, že se někdo ještě k tomuto tématu připojí se svou zkušeností a pokud ne, tak se budu muset spolehnout na svou intuici. Také přeji dobrou ruku při výběru ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
7.1.14 16:25

@kachnickakac Jéé tak přesně tu stejnou kombinaci bych si asi vybrala taky :) Ono na každém kočárku se něco najde, co je a není super.. takže nečekám, že najdu ideál. ALe nerada bych utratila 20 tis. a pak po půl roce mlátila hlavou do zdi, že jsem udělala chybu. Tak uvidíme, v čem ty prcky budeme nakonec vozit. :)
A co takový kolotoč nad postýlku? Máte něco už vybrané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.1.14 16:39

@TerkaBaterka Já do 25tt nechtěla ještě nic nakupovat, tak jsem ani po moc věcech nekoukala. Jen jsme řešili ten kočár (to si totiž vzal pod křídla manžel :-) ) No a k tomu autosedačku (nechtěla jsem tu Patroňáckou, nemají moc dobré recenze), tak jsme čekali až spadne do akce MaxiCosi (což bylo teď před vánoci, tak jsme ji hned vzali).

Máme jen vybranou postýlku, sice polská, ale píšou celkem dobré recenze a mě se moc líbí vzhledově http://www.eandilek.cz/…fari-zirafa/
No a toť vše :-)

A co vy, už máte výbavičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5767
12.1.14 00:06

Ahoj holky, mám Terixe lambdu 3 a já jsem spoky. Já mohu srovnávat s casualem a terix je fakt super. Je lehký, bytelný, super to polohování a vysouvání rukojeti, terén taky pohoda, je prostorný, jak korba a sporťák, otočný po i proti směru, skladný, takže za mě, vyhovuje mi ve všem. Když s ním jedu, jsem na něj pyšná. Spíš se ptejte, co Vás zajímá. Zvolila jsem ho hlavně kvůli své výšce, potřebovala jsem hodně variabilní rukojeť, jsem prcek a některé kočárky ji mají jen výsuvnou, což pro menší lidi, je fakt naprd. Alespoň mně se ty kočárky hůře ovládají. A pak proto, že je Terix odlehčený, vzhledem k mé výšce a váze, pro mne super.No a jeho design? Parádní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
12.1.14 10:15

@Klariska16 Díky za zkušenosti. Já nějak nemůžu manžela přesvědčit, aby se na Patrona jel povídat. Má pocit, že ten co jsme objednali Quinny Moodd, je prostě dobrej a nechce se mu už nic nikde zkoumat. Nebo nevím… ALe mě to nějak pořád hlodá v hlavě. Mám strach, že Quinny v terénu nebude použitelný a že se rozviklá stejně jako švagřin Quinny Buzz. Paradoxně manžel tenhle kočár od začátku zavrhoval, že vrže, celý se klepe, přední kolečko se vrklá a pak do něj jde sám. Moc to nechápu. Jako designově se mi líbí a vzhledem k tomu, že jsme z města, tak nepočítám s tím, že budu denně zdolávat lesy a pole.. ale tak nějak nevím. Jsem taky malá a speciálně u toho Patrona mi přijde, že je konstrukce dělaná docela nízko, resp. že korbička a i tedy mimčo se pokládá docela nízko, je to tak? A co potah, materiál, je příjemný? Bouda u sportáku mi dle videa na youtube přišla taková nevypnutá a že to ani nejde ji pořádně napnout… ale to jsou spíš takové malichernosti.. ;)
@kachnickakac Výbavičku jestli myslíš oblečení, tak to moc ne. Ale máme nábytek, koš do ložnice kde bude mimi nejprve spát. Jinak zbytek zatím ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5767
12.1.14 15:22

@TerkaBaterka tak jsem se koukla na ten Quinny Mood, jsou hodně podobné, za mě má Terix určo lepší tu rukojeť, právě tu kloubovou a Terix má i polohovací madlo(zábranu u sporťáku, což si myslím, že je lepší, než to téčko co je u Quinyho, nevím, nemám zkušenost, ale co vím, tak taadytu téčkovou má i maxi cossi mura a tenkrát v obchodě mě prodavač od toho odrazoval, že to není moc bezpečný a že u té maxi cossi mury, musí být kvůli tomu speciální nánožník. Materiál je příjemný, pružný, něco jako sportovní neopren, nemuchlá se to, můžu proštudovat papíry z čeho to je. Bouda je pravda taková, vypnutá je, jako potah takový, je i silná jako materiálově, žádnej hadřík, ale mě třeba hůř drží jako zacvaklá až dopředu do rovna, musím jakoby zabrat, ale tomu mému Terixu už jsou 3 roky. Ovladatelný celkově je fakt parádně i jednou rukou. Zeptej se na cokoli, co Tě napadne, kdyžtak i vyfotím co budeš chtít. Manžu zkus přemluvit a nebo holt zajeď juknout sama, bude se Ti lépe porovnávat. Co tu jsou diskuse na Terixe, nečetla jsem ani o žádné poruše, ani u mě nic. Jak je na tom Quinny, netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
13.1.14 18:47

@Klariska16 Děkuji za cenné informace :-) Ráda bych se zeptala zda jste projeli terén i město a případnou zkušenost ;-) Kují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5767
17.1.14 15:33

@kachnickakac tak ve městě fakt pohoda, louka taky, včera jsem ji kvůli Tobě projela, pač my jsme ještě v lese nebyli. na you tube jsou videa terixe, jak projíždí terény. Jinak taky nějaké negativum, loupe se mi barva na kolečkách, ale já ho koupila takto z druhé ruky, nevím co jim to způsobilo, neptala jsem se, koupila jsem ho za 3 tácy :mrgreen: je 3 roky starý. Dnes se mi třeba hodila ta kloubová rukojeť, chtěla jsem v poliklinice do výtahu, byly jsme tam dva kočárky, obě jsme to sklopily a vešly jsme se :palec: Zkusím Ti najít ty videa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.1.14 13:39

@Klariska16 Jéé ty si zlato :hug: moc děkuji! Já vím že má patron přímo na stránkách video a že tam jedou právě v terénu, ale teď přesně nevím jestli měli ten podvozek Terixe nebo ten druhý (terénnější).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5767
28.1.14 08:31

@kachnickakac včera jsem projela tu louku plnou sněhu a pohoda, jak je kočárek lehký, dobře se sním manipuluje, tož další poznatek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
28.1.14 16:54

@Klariska16 No paráda :-D A ty už máš sporťák, nebo ještě korbičku? My chceme zatím jen do korby, nad sporťákem ještě uvažuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5767
28.1.14 21:47

@kachnickakac už sporťák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5767
4.2.14 09:27

Další poznatek: Známí čekaj mímo, tak se šli do obchodu poptat na Terixe, bylo jim řečeno, že konstrukčně úplně super kára, ale prý u toho praskají ty trny(jak se na to nasazuje korba sporťák, adaptér. ) Je fakt, že já když ho koupila, tak přišel s ulomeným trnem. Ale pán objednal novy a stál do dvou set i s poštou :think:. Mě to zatím drží v pohodě, nevím jak jiným maminkám. Zda se to někomu stalo. Vím, že v nějaké diskusi na Terixe to jedna psala, ale bohužel nevím ve které.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí