Nápad na jméno pro podnikání

8.2.22 21:50

Nápad na jméno pro podnikání

Ahoj, manžel se pustil do podnikání s focením. Několik dní už si lámeme hlavu s tím, jak by se mohl jmenovat. Zatím ale nás žádný nápad nenadchl. Jmenuje se Michael Pernica. Nenapadá vás něco prosím? Napadlo nas něco jako MP PHOTO nebo PERMIphoto, ale to je takový divný. Navíc ráčkuje, tak to chce něco bez R.

Děkuji za jakýkoli nápad :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13142
8.2.22 22:08

MIchal PerniCA… To je jasna MÍCA foto a jako logo kocoura…
Není zač a očekávám kytku s bonboniérou… Preferuji Rafaelo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
8.2.22 22:12

Jako skrytá reklama dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.2.22 23:01
@Vero.nic123 píše:
Ahoj, manžel se pustil do podnikání s focením. Několik dní už si lámeme hlavu s tím, jak by se mohl jmenovat. Zatím ale nás žádný nápad nenadchl. Jmenuje se Michael Pernica. Nenapadá vás něco prosím? Napadlo nas něco jako MP PHOTO nebo PERMIphoto, ale to je takový divný. Navíc ráčkuje, tak to chce něco bez R.Děkuji za jakýkoli nápad :) :srdce:

Elpé foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
9.2.22 10:17
@Vero.nic123 píše:
Ahoj, manžel se pustil do podnikání s focením. Několik dní už si lámeme hlavu s tím, jak by se mohl jmenovat. Zatím ale nás žádný nápad nenadchl. Jmenuje se Michael Pernica. Nenapadá vás něco prosím? Napadlo nas něco jako MP PHOTO nebo PERMIphoto, ale to je takový divný. Navíc ráčkuje, tak to chce něco bez R.Děkuji za jakýkoli nápad :) :srdce:

Pokud zůstanu u toho vašeho MP PHOTO, napadá mě to obrátit na PHOTO MP. To kvůli vyhledávání, kdo hledá photo, nebude to hledat pod prvním písmenem M. Také je otázka, jestli photo nebo foto - třeba FOTO MP. Osobně se přikláním k češtině, pokud neplánuje to rozjet rovnou v mezinárodním měřítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.2.22 11:03
@psanicko píše:
Pokud zůstanu u toho vašeho MP PHOTO, napadá mě to obrátit na PHOTO MP. To kvůli vyhledávání, kdo hledá photo, nebude to hledat pod prvním písmenem M. Také je otázka, jestli photo nebo foto - třeba FOTO MP. Osobně se přikláním k češtině, pokud neplánuje to rozjet rovnou v mezinárodním měřítku.

Když jsem hledala fotografa, zadala jsem jméno. On se jmenuje jednoduše. Příjmení a ateliér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat