Napadení přítele

Anonymní
2.11.13 03:25

Napadení přítele

Ahoj potřebuju se vypovídat je mi dost zle, přítele před dvěma hodinami někdo přepadl zmlátili ho tak že jsem volala záchranku, řidičák nemám, je mi z toho hrozně zle :,( navíc jsem v 5měsíci těhotenství, zatím nic nevim jen čekám až se mi přítel ozve :( naštěstí dcerka dnes spí u babičky za to jsem vděčná ach jo proč jsou lidi takový? jen tu sedim klepu se a brečim

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.11.13 05:17

Jj je to doba-hnusná doba, prostřední syn žije v Praze my v Ostravě a na FCB jsem viděla jeho fotky, jak byl „dobitý“, taky přepadan cestou z práce. Hlavně pokud měl i jiné doklady, nahlásit ztrátu a zablokovat karty. Ať se daří a brzo je přítel fit.

• Citovat
  • Upravit
1283
2.11.13 06:35

Mi jednou prepadli tatu (byli to cikani, okradli ho, dokopali…), nastesti to zahral tak, jako ze uz se nehybe, takze ho nechali byt a dostal se z toho sam. Pred casem chlap jako hora okradl moji babicku, ktera se sourala domu s nakupem, nastesti na neho zacala mluvit, coz ho prekvapilo, ale jeste predtim ji stihl vzit mobil a penezenku, kdyby ji napadl, bylo by po ni…Vsechno lokalita Ostrava a cikani :twisted: Preji, at se pritel da brzo dokupy, utocniky najdou a potrestaji! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
2.11.13 06:52

Ahojky, je to hrozne. Mojho brata takto zmlatil nejaky debil, ked sli vecer s frajerkou v centre; vsetko osvetlene atd, lebo chcel ten chlap pretiahnut brachovu frajerku a on ju samozrejme branil. Asi by ho bol zabil, lebo bol uplne nepricetny a ma vraj velke psychicke problemy s vypadkami sudnosti. Nakoniec mu musela Mirka povedat, ze sa s nim vyspi, ked brata necha na pokoji a ze ma tu vedla v dome tetu, ze ma volny pokoj, tak ze pojdu tam. Vletela s nim do prveho osvetleneho domu a zacala kricat, nech volaju policiu a pomozu brachovi (ten tam lezal na ceste v kaluzi krvi). No hrozny zazitok! Nakoniec z neho brat teda vytlkol dost velke odstupne a stiahol udanie, bohuzial ten oficialny trest by bol priserne slaby :-( Bracho skoncil na tri tyzdne v nemocnici s otrasom hlavy a asi 4 mesiace PN…

Drzim palce nech je priatel ok… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
2.11.13 07:45

Tak at je brzy v pořádku aspon fyzicky psychicky to bude trvat dýl. Nejhorší že ty šmejdi nejsou potrestany nic se jim nestane. Jednou kamaráda na diskotece kluk napadnul bezduvodně prostě k němu přišel srazil ho na zem a začal ho kopat do hlavy. Taky skončil v nemocnici s otřesem mozku. Byla jsem u toho bylo to šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.11.13 08:24

Mého ex nedávno za bílého dne přepadli v Hranicích na Moravě, shodili ho ze schodů a obrali o vše. Skončil ve špitálu.. lidi jsou v dnešní době fakt divní - ex měl u sebe 200 kč :think: Ať se ten Tvůj dá brzo dokupy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RUR
15
2.11.13 09:26

Hrůza, to aby měl člověk zbrojní pas nebo alespoň kurz teakwondo. Samotnou mě přepadli dvakrát. A v poslední době jsem slyšela tolik hrůzostrašných příběhů s podobným scénářem… (Např. kamarád, který se zastal romské dívky, kterou její přítel brutálně mlátil. Vendeta na sebe nenechala dlouho čekat. A reakce policie: „Jo tak oni Vás zmlátili? Hm, to je blbý. A můžete chodit? Jo? No tak přijďte, to se píšeme, no…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí