Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jj je to doba-hnusná doba, prostřední syn žije v Praze my v Ostravě a na FCB jsem viděla jeho fotky, jak byl „dobitý“, taky přepadan cestou z práce. Hlavně pokud měl i jiné doklady, nahlásit ztrátu a zablokovat karty. Ať se daří a brzo je přítel fit.
Mi jednou prepadli tatu (byli to cikani, okradli ho, dokopali…), nastesti to zahral tak, jako ze uz se nehybe, takze ho nechali byt a dostal se z toho sam. Pred casem chlap jako hora okradl moji babicku, ktera se sourala domu s nakupem, nastesti na neho zacala mluvit, coz ho prekvapilo, ale jeste predtim ji stihl vzit mobil a penezenku, kdyby ji napadl, bylo by po ni…Vsechno lokalita Ostrava a cikani
Preji, at se pritel da brzo dokupy, utocniky najdou a potrestaji! ![]()
Ahojky, je to hrozne. Mojho brata takto zmlatil nejaky debil, ked sli vecer s frajerkou v centre; vsetko osvetlene atd, lebo chcel ten chlap pretiahnut brachovu frajerku a on ju samozrejme branil. Asi by ho bol zabil, lebo bol uplne nepricetny a ma vraj velke psychicke problemy s vypadkami sudnosti. Nakoniec mu musela Mirka povedat, ze sa s nim vyspi, ked brata necha na pokoji a ze ma tu vedla v dome tetu, ze ma volny pokoj, tak ze pojdu tam. Vletela s nim do prveho osvetleneho domu a zacala kricat, nech volaju policiu a pomozu brachovi (ten tam lezal na ceste v kaluzi krvi). No hrozny zazitok! Nakoniec z neho brat teda vytlkol dost velke odstupne a stiahol udanie, bohuzial ten oficialny trest by bol priserne slaby
Bracho skoncil na tri tyzdne v nemocnici s otrasom hlavy a asi 4 mesiace PN…
Drzim palce nech je priatel ok… ![]()
Tak at je brzy v pořádku aspon fyzicky psychicky to bude trvat dýl. Nejhorší že ty šmejdi nejsou potrestany nic se jim nestane. Jednou kamaráda na diskotece kluk napadnul bezduvodně prostě k němu přišel srazil ho na zem a začal ho kopat do hlavy. Taky skončil v nemocnici s otřesem mozku. Byla jsem u toho bylo to šílený.
Mého ex nedávno za bílého dne přepadli v Hranicích na Moravě, shodili ho ze schodů a obrali o vše. Skončil ve špitálu.. lidi jsou v dnešní době fakt divní - ex měl u sebe 200 kč
Ať se ten Tvůj dá brzo dokupy ![]()
Hrůza, to aby měl člověk zbrojní pas nebo alespoň kurz teakwondo. Samotnou mě přepadli dvakrát. A v poslední době jsem slyšela tolik hrůzostrašných příběhů s podobným scénářem… (Např. kamarád, který se zastal romské dívky, kterou její přítel brutálně mlátil. Vendeta na sebe nenechala dlouho čekat. A reakce policie: „Jo tak oni Vás zmlátili? Hm, to je blbý. A můžete chodit? Jo? No tak přijďte, to se píšeme, no…“
Ahoj potřebuju se vypovídat je mi dost zle, přítele před dvěma hodinami někdo přepadl zmlátili ho tak že jsem volala záchranku, řidičák nemám, je mi z toho hrozně zle
navíc jsem v 5měsíci těhotenství, zatím nic nevim jen čekám až se mi přítel ozve
naštěstí dcerka dnes spí u babičky za to jsem vděčná ach jo proč jsou lidi takový? jen tu sedim klepu se a brečim