Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledám nějaký koukatelný seriál na způsob Jak jsem poznal vaší matku, Přátelé, Teorie velkého třesku, Jmenuji se Earl, Průměrňákovi - No prostě nějakou komedii, či rodinný seriál
. Docela ráda koukám na seriály a už mi došli nápady na jaký se můžu podívat tak, abych se u toho neunudila. Jenom mi prosím nedávejte tip na ordinaci, ulici, ani kriminálky, detektivky, o drogách atd… Děkuji ![]()
@Petras 22 píše:
Ahoj, hledám nějaký koukatelný seriál na způsob Jak jsem poznal vaší matku, Přátelé, Teorie velkého třesku, Jmenuji se Earl, Průměrňákovi - No prostě nějakou komedii, či rodinný seriál. Docela ráda koukám na seriály a už mi došli nápady na jaký se můžu podívat tak, abych se u toho neunudila. Jenom mi prosím nedávejte tip na ordinaci, ulici, ani kriminálky, detektivky, o drogách atd… Děkuji
Já tet koukala na
Táta v nesnázích a je na rodina
Můžeš se mrknout třeba na Simpsonovi. ![]()
No a taková Výměna manželek, bývá kolikrát taky takovou dobrou tragikomedií. ![]()
Dobrý doktor, Kancl, Superstore, Seveřané, Taková moderní rodinka, Malý Sheldon, Dr. House
Vůbec neznám. Ale teď jsem dokoukala Jeden den, je to v podstatě romantika, což není moje parketa vůbec, ale dobrý to bylo.
Já nejsem moc seriálový fanda, miluju Teorii a Doktora House, ale nedávno jsem objevil seriál Hříšníci (Shameless) a to je bomba. 11 řad, každá 12 dílů, hodně drsnýho humoru, hodně szukání i trocha erotiky. Rodinný drama. Hltám to neskutečně, každý den dávám pět šest dílů.
A co třeba Comeback? Nebo Emily v Paříži, Cizinka, Brooklyn 99
@Černá Madonna píše:
Můžeš se mrknout třeba na Simpsonovi.
No a taková Výměna manželek, bývá kolikrát taky takovou dobrou tragikomedií.
No musím říct, že ze simpsnu se mi ježí vlasy jak je vysílají pořád dokola ![]()