Napište váš hrozný zážitek

109
11.1.24 17:47

Napište váš hrozný zážitek

Tak se pochlubte. Inspiraci máte níž. :mrgreen:

https://medium.seznam.cz/…nedela-38736

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.1.24 18:09

Zvláštní zážitek z minulého týdne. Plná restaurace, sedim na dlouhé lavici, a hned u vedlejšího stolu na te dlouhé lavici sedi holcicka školního věku a její maminka. Holcicka papa knedlík a svíčkovou, kterou si ale prokladala maminčiným prsem :lol: Říkala jsem si, není to tvoje věc, nečum tam. Ale jakmile si ženská vytáhla obě dvě kozy, už to proste neslo :mrgreen:
Neříkám, ze to bylo hrozny, ale zvláštní to bylo rozhodne

• Citovat
  • Upravit
9028
11.1.24 18:17
@Anonymní píše:
Zvláštní zážitek z minulého týdne. Plná restaurace, sedim na dlouhé lavici, a hned u vedlejšího stolu na te dlouhé lavici sedi holcicka školního věku a její maminka. Holcicka papa knedlík a svíčkovou, kterou si ale prokladala maminčiným prsem :lol: Říkala jsem si, není to tvoje věc, nečum tam. Ale jakmile si ženská vytáhla obě dvě kozy, už to proste neslo :mrgreen:

To ne :mrgreen: to bych jo řekla, jestli si nechce to stádo jít pást jinam.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
11.1.24 18:23

Jediný, co mě napadá je to, jak se mi můj tehdy 5,5 letý syn počůral v metru a pod sebou měl fakt louži.
Vůbec jsem nevěděla, co v tu chvíli dělat. Bylo mi blbý to tam nechat, ale zároveň jsem neměla nic, čím to uklidit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22511
11.1.24 18:35
@Anonymní píše:

Neco podobneho jsem zazila pred lety. Na namesti farmarske trhy a matka kojici predskolni dite uprostred vravy. Vse pekne venku. Dite si pribehlo cucnout 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
11.1.24 18:40

Já jednou přebalovala ve Starbucksu na klíně, kupodivu nikdo nečučel, naopak rodina vedle říkala, jak nás chápou, že mají sami děti. Třeba je někdo článek o mně. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
495
11.1.24 18:44

Náš se ve dvou letech pozvracel v lepší restauraci, seděl, jedl spořádaně, pohoda a klid a pak mu zaskočilo… No schytal.to manžel a podlaha :oops: naštěstí tam byl jen jeden stůl obsaženy a ti nic neříkali, těm jsme se omluvili a číšník, kterému jsem to pomáhala uklidit jen řekl, že jejich mladý v sedmi pozvracel cukrárnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
11.1.24 18:46

Je tu zmíněna záležitost v restauraci, byla jsem na obědě - obyčejná jídelna, kam chodí většinou dělníci.
U stolu přede mnou seděla starší paní (asi babička) a tatínek s dcerou cca 5letou. Byla úplně v klidu, sem tam něco povídala. Pak si prostě prdla, nijak zvlášť hlasitě, ale byla jsem blízko, ale nijak mě to nepohoršilo. Na to jí tatínek vlepil takový pohlavek, že jen zamrkala, pak si lehla na lavici a tam se snažila uklidnit. Možná byla zvyklá, nevím. Asi babička vůbec nic, ani to s ní nehlo.
Hodně jsem se držela, abych tomu chlapovi něco neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
11.1.24 18:48
@Anonymní píše:

ale jo, to je docela hrozný :think:
já těch nahých prsou vidím kolikrát za den x, ale to je práce a je tam soukromí a je to pracovně

ale když to někdo venku vytasí bez varování, např vytahne na velké dítě, protože „musí kojit“ dítě co jí řízek a krájí si ho příborem…no taky se leknu, ne že ne

je to obtěžující, ale takové matky bejvají nesoudné, těm to nedojde že tím obtěžují, nebo mohou ostatní obtěžovat

:nevim:

/ pro podsouvače, nemluvím o malém miminu, co se kojit musí, bo je to jeho nutná obživa ale o velkých dětech /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
11.1.24 18:49
@Oriseka píše:
Neco podobneho jsem zazila pred lety. Na namesti farmarske trhy a matka kojici predskolni dite uprostred vravy. Vse pekne venku. Dite si pribehlo cucnout 8o.
:think:
:nevim:

divný no…člověk když to stihne, tak odvrátí zrak  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
11.1.24 18:50
@Dollorres píše:
Jediný, co mě napadá je to, jak se mi můj tehdy 5,5 letý syn počůral v metru a pod sebou měl fakt louži.
Vůbec jsem nevěděla, co v tu chvíli dělat. Bylo mi blbý to tam nechat, ale zároveň jsem neměla nic, čím to uklidit.

no jo, schválně to neudělal, s tím člověk nic nenadělá…to neřešte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
11.1.24 18:55

Náš synátor se ve 3 letech teda taky pozvracel přímo v restauraci :zed: do talíře… No totální trapas. Ale on vždycky když zvrací tak mu nic není a pak prostě najednou zvrací. A ještě to hned po akci suverénně okomentoval slovy: „jsem se poblil“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
11.1.24 18:57

To prebalovani jsem zazila v zime na Pradedu v narvanem prostoru u bufetu, takze to bylo v podstate predstaveni po asi tak stovku divaku a nekteri u toho i jedli - ten stul byl dost dlouhy :mrgreen: Jestli tam maji na zachodech prebalovaci pulty jsem si nevsimla, mozna, ze nemaji, tak to rodice vyresili takto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
11.1.24 18:58

Jo a známým se syn pokadil v restauračce na zahrádce, byl asi roční, seděl u tatínka na klíně a proteklo mu to až na tatínkovo světlé triko a kraťasy, výborný zážitek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
11.1.24 19:02

Nemám ráda, když obědvám v restauraci a těsně vedle mě si někdo zapáli cigáro (na zahrádkách běžný jev).. Prostě je mi z toho zle a nejsem schopná jíst. Blbý je, když není jiné místo, kam si přesednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí