Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,
mám na vás dotaz. Již druhý měsíc používám naplasti Evra. Jsem velmi spokojená. Jsem však hodne aktivní člověk a při sportu se mi strhla celá náplast a nejde nalepit znovu. Proto jsem nalepila novou. #jsemtrdlo
Mým dotazem však je: Jak pokračovat dál? Jednalo se o 3. náplast z balení. Příští tyden jsem měla lepit 3. Náplast. Mám tedy příští týden rozbalit nové balení a nalepit jednu z něj? Nebo vynechat - přijdou měsíčky dřív? Nebo jak dál. V příbalovem letáku to není vysvětleno
. Jsem tu na fóru nová takže děkuji za pomoc. ????
Jak se odlepi, uz nemuzes lepit stejnou zpet. Ta uz ztratila ucinnost a nebudes chranena. Musis dat novou. Precti si pribalovy letak. Je tam vse a srozumitelne napsano.
Já jsem náplasti prelepovala tejpem, jednak to v bazénu nevypadalo blbě a nebála jsem se odmlčení a pak taky tejp drží lépe na kůži a když se 3,4 den odlepí, tak ho odstrihnes a prelepis znovu ![]()
@Kelsey Roztrhnutí náplastě účinnost pokračuje dál 48 hod. Takže okamžitě určitě nalepit novou. Samozřejmě s rezervu po dvou dnech bych to nalepila, ale okamzite
@Ciaobello1 Nic si z toho nedělej, Okamžitě si co nejdřív nalepit novou… Horší je kdyby jsi zapomněla nalepit nebo vyměnit to bys pak musela lepit jiný den v týdnu logicky. Taky se mi to stalo ![]()