Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
máme sice jiný typ, ale manžel kupoval myslím na www.tisknulevne.cz doplňovací sadu. vyjde to za hubičku, jen je víc práce s výměnou…
@nozu Děkuji,ale já si netroufám to plnit,raději bych to pořídila jen vyměnitelné.
Ahoj, dá se sehnat v elektrech (datart, okey..) nebo přímo tam, kde mají pc - prodej a pod. Tam mívají náplně. U nás tu je přímo krámek, kde má pán přesně jen tyhle starší typy…
Naposledy jsem je kupovala na Slevomatu asi za 250 Kč a doprava byla zdarma. Projeď si ty slevové servery, někdy by na ně mohli mít akci.
já nedávno z nouze draze kupovala na elektro Planeo a musela jsem jí vrátit, byla zaschlá. Načež mi paní sdělila, že by mi ani výměnu nedoporučovala, že mi radši vrátí peníze, jelikož s náplněma mají problémy ![]()
Jinak kupuju u nás v prodejně počítačů a tiskáren neznačkové. Vyjde to o dost laciněji. Zároveň nabízí repasování, což pak je ještě lacinější.
Mě se osvědčilo kupovat neoriginální kazety, dost se na tom dá ušetřit… vím, že existují i ty doplňovací, ale asi bych si taky netroufla na doplňování doma.
edit adminem - umazán odkaz
Do Canonu kupuji jedině na Kancl.cz
Za sedm barev platím do 800,– včetně poštovného.
Ahoj,
poraďte kde kupujete náplně do tiskárny Canon PG-510 a CL-511.
Když je objednám na netu,tak poštovné je pěkně drahé.
Za kolik a kde náplně kupujete,poradíte??Díky,M.