Náplň do tiskárny Canon

NumLock
2.4.12 08:50

Náplň do tiskárny Canon

Ahoj,
poraďte kde kupujete náplně do tiskárny Canon PG-510 a CL-511.
Když je objednám na netu,tak poštovné je pěkně drahé.
Za kolik a kde náplně kupujete,poradíte??Díky,M.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21531
2.4.12 09:01

máme sice jiný typ, ale manžel kupoval myslím na www.tisknulevne.cz doplňovací sadu. vyjde to za hubičku, jen je víc práce s výměnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
2.4.12 09:12

@nozu Děkuji,ale já si netroufám to plnit,raději bych to pořídila jen vyměnitelné.

• Citovat
  • Upravit
72725
2.4.12 09:33

Ahoj, dá se sehnat v elektrech (datart, okey..) nebo přímo tam, kde mají pc - prodej a pod. Tam mívají náplně. U nás tu je přímo krámek, kde má pán přesně jen tyhle starší typy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
2.4.12 09:46

Naposledy jsem je kupovala na Slevomatu asi za 250 Kč a doprava byla zdarma. Projeď si ty slevové servery, někdy by na ně mohli mít akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
15.4.12 20:33

já nedávno z nouze draze kupovala na elektro Planeo a musela jsem jí vrátit, byla zaschlá. Načež mi paní sdělila, že by mi ani výměnu nedoporučovala, že mi radši vrátí peníze, jelikož s náplněma mají problémy :zed:

Jinak kupuju u nás v prodejně počítačů a tiskáren neznačkové. Vyjde to o dost laciněji. Zároveň nabízí repasování, což pak je ještě lacinější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PJe
2
21.10.19 10:19

Mě se osvědčilo kupovat neoriginální kazety, dost se na tom dá ušetřit… vím, že existují i ty doplňovací, ale asi bych si taky netroufla na doplňování doma.

edit adminem - umazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
21.10.19 10:23

Do Canonu kupuji jedině na Kancl.cz
Za sedm barev platím do 800,– včetně poštovného.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová