Náplň práce - jak byste to pochopili?

1769
25.3.13 17:26

nápln práce

Ahojky, holky co by jste pochopili ze budete delat?? :mrgreen:

NÁPLŇ PRÁCE: přímý obchod, osobní jednání s klienty, aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí (inzerce v rádiu), konzultace, návrhy reklamních kampaní, podíl na výrobě reklamního spotu, zastupování mediální skupiny, kompletní zodpovědnost a realizace celého obchodního případu, komunikace se zajímavými lidmi, především majiteli a vedením společností, péče o klienty, monitoring trhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10958
25.3.13 17:32

@market.s.87 Zdá se mi to docela jasné. Čemu konkrétně nerozumíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
25.3.13 17:33

Že budu otravovat lidi a něco jim nutit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
25.3.13 17:35

No ja to prave taky tak pochopila ale zase mi nabizeji notebook, telefon, chteji vysokoskolske vzdelani tak nevim co si otom myslet :nevim: jsem stale na matersky at do zari ale uz jsem zacla vsude mozne rozesilat zivotopisy a tak chodim po pohovorech a zatim si teda vybiram co bych delala :mrgreen: a zitra mam jit prave sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
25.3.13 17:37

Regionální obchodní konzultant tohle je nadpis, tak ja nevim co si pod tim predstavit. plat je stanovenej na 15tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
25.3.13 17:37

Taky mi to přijde docela srozumitelné… :palec: O žádném otravování to není podle mně, je to marketingová práce, předpokládám, že ve smyslu obchodního zástupce nějakého rádia (pokud jsem správně pochopila).
Jednala jsem s jedním pánem, z druhé strany to vypadalo tak, že přišel, nabídl reklamní prostor s jistými podmínkami, my jsme je dali protinávrh, udělal se kompromis a spolupráce běží třetím rokem :palec: Pán občas zavolá jestli něco nepotřebujeme, informuje mně o akcích, balíčkách atd…nebo naopak volám já jemu, když něco potřebujeme propagovat. Prostě normální obchodní zástupce z mediálního světa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
25.3.13 17:39

@neila hmm, tak to by me asi i bavilo :D ja prave poradne nevim co si pod tim predstavit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
25.3.13 17:42

A pro jakou společnost to je? Plat je předpokládám závislý na tom, kolik toho uzavřeš, ne?

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
25.3.13 17:44

Obchoďáka?

• Citovat
  • Upravit
16186
25.3.13 17:44

@market.s.87 tak šup na pohovor a uvidíš :D Mně z toho zadání vychází něco takového a pokud si komunikativní a nešetříš úsměvem, tak v té branži můžeš uspět :palec: Když píšou, že se podílíš na tvorbě spotu - to taky souhlasí. Když jsem něco propagovali, já napsala text, poslala to tomu pánovi, on navrhl korekturu kvůli minutáži, případně obsazení (spolupracovali s herci z divadla) a dávali jsme to spolu dohromady, takže si myslím, že právě toto mají na mysli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
25.3.13 17:50

Já bych do toho třeba nešla, trh je poměrně dost přesycený společnostmi, které nabízí marketingové kampaně a lidé už mají často alergii na další nabídky. Ale uvidíš na tom pohovoru.

• Citovat
  • Upravit
12893
25.3.13 18:08

Ano, budeš otravovat lidi a něco jim nutit.
Zároveň asi budeš pečovat a pání stávajících klientů a budeš vymýšlet a realizovat marketingové nabídky.
Ale velká část této práce je samozřejmě obtelefonovávání vytipovaných společností. Úspěšnost cca 3%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
25.3.13 18:32

@Sany80s hmm, tak tohle delat nechci :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
25.3.13 18:34
@G12 píše:
A pro jakou společnost to je? Plat je předpokládám závislý na tom, kolik toho uzavřeš, ne?

firma: MEDIA MARKETING SERVICES a. s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
25.3.13 19:01

Jeste mi tam chybi casova flexibilita, mlady kolektiv, ohodnoceni dle vysledku, nadprumerne nasazeni.
Ve finale se mozna ta napln prace zmrskne na: přímý obchod, osobní jednání s klienty, aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí a to ostatni bude 2 pripady za mesic v ramci tvych vlastnich klientu.
Na pohovor jit, to ano. Byt to za 25.000, nevidel bych problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová