Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, holky co by jste pochopili ze budete delat?? ![]()
NÁPLŇ PRÁCE: přímý obchod, osobní jednání s klienty, aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí (inzerce v rádiu), konzultace, návrhy reklamních kampaní, podíl na výrobě reklamního spotu, zastupování mediální skupiny, kompletní zodpovědnost a realizace celého obchodního případu, komunikace se zajímavými lidmi, především majiteli a vedením společností, péče o klienty, monitoring trhu
@market.s.87 Zdá se mi to docela jasné. Čemu konkrétně nerozumíš?
No ja to prave taky tak pochopila ale zase mi nabizeji notebook, telefon, chteji vysokoskolske vzdelani tak nevim co si otom myslet
jsem stale na matersky at do zari ale uz jsem zacla vsude mozne rozesilat zivotopisy a tak chodim po pohovorech a zatim si teda vybiram co bych delala
a zitra mam jit prave sem
Regionální obchodní konzultant tohle je nadpis, tak ja nevim co si pod tim predstavit. plat je stanovenej na 15tis.
Taky mi to přijde docela srozumitelné…
O žádném otravování to není podle mně, je to marketingová práce, předpokládám, že ve smyslu obchodního zástupce nějakého rádia (pokud jsem správně pochopila).
Jednala jsem s jedním pánem, z druhé strany to vypadalo tak, že přišel, nabídl reklamní prostor s jistými podmínkami, my jsme je dali protinávrh, udělal se kompromis a spolupráce běží třetím rokem
Pán občas zavolá jestli něco nepotřebujeme, informuje mně o akcích, balíčkách atd…nebo naopak volám já jemu, když něco potřebujeme propagovat. Prostě normální obchodní zástupce z mediálního světa
@neila hmm, tak to by me asi i bavilo
ja prave poradne nevim co si pod tim predstavit ![]()
A pro jakou společnost to je? Plat je předpokládám závislý na tom, kolik toho uzavřeš, ne?
@market.s.87 tak šup na pohovor a uvidíš
Mně z toho zadání vychází něco takového a pokud si komunikativní a nešetříš úsměvem, tak v té branži můžeš uspět
Když píšou, že se podílíš na tvorbě spotu - to taky souhlasí. Když jsem něco propagovali, já napsala text, poslala to tomu pánovi, on navrhl korekturu kvůli minutáži, případně obsazení (spolupracovali s herci z divadla) a dávali jsme to spolu dohromady, takže si myslím, že právě toto mají na mysli ![]()
Já bych do toho třeba nešla, trh je poměrně dost přesycený společnostmi, které nabízí marketingové kampaně a lidé už mají často alergii na další nabídky. Ale uvidíš na tom pohovoru.
Ano, budeš otravovat lidi a něco jim nutit.
Zároveň asi budeš pečovat a pání stávajících klientů a budeš vymýšlet a realizovat marketingové nabídky.
Ale velká část této práce je samozřejmě obtelefonovávání vytipovaných společností. Úspěšnost cca 3%.
@G12 píše:
A pro jakou společnost to je? Plat je předpokládám závislý na tom, kolik toho uzavřeš, ne?
firma: MEDIA MARKETING SERVICES a. s
Jeste mi tam chybi casova flexibilita, mlady kolektiv, ohodnoceni dle vysledku, nadprumerne nasazeni.
Ve finale se mozna ta napln prace zmrskne na: přímý obchod, osobní jednání s klienty, aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí a to ostatni bude 2 pripady za mesic v ramci tvych vlastnich klientu.
Na pohovor jit, to ano. Byt to za 25.000, nevidel bych problem.