Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
DObry den vsem,chtela bych se tu trosku inspirovat,doma milujeme slane strudly z listoveho a nebo kynuteho testa,ale stale delam dokola naplne(zeli+klobasa..zeleninka s tymianem… a nebo sunka,syr,kecup-co dum dal)…
Ale zajimaji me prave jine naplne,at nedelam dokola to same,je uz to nuda
DEKUJI MOC ZA PRISPEVKY ![]()
Ahojky já manželovi dělám z mletého masa. Může se po něm utlouct ![]()
Aspera píše:
Co tahle špenát? Je to moc dobrý.
A TO JAK? sekany a listovy spenat,k tomu nejaky syr a nebo jak presne to delas?
M-a-j-a píše:
Ahojky já manželovi dělám z mletého masa. Může se po něm utlouct
to mlete jen na cibuli opect,dochutit? a jake davas?mam doma jen hovezi mlete…to by bylo ale trosku sussi…
Já dělám jen z listového,mohla bych poprosit o recept na to kynuté těsto…děkuji ![]()
Ahoj.Já tam dávám ještě třeba nivu,nebo na oleji lehce osmažené žampiony ochucené soj.omáčkou,nebo vegetou.Míchaná vajíčka,osmaženou,jen zesklovatělou,cibuly na kolečka pokrájená. ![]()
RadanaH píše:M-a-j-a píše:to mlete jen na cibuli opect,dochutit? a jake davas?mam doma jen hovezi mlete…to by bylo ale trosku sussi…
Já tam dávám cibuli, česnek, koření dle chuti (paprika, gril. koření, koření na čínu, sůl, pepře atd.)jedno vajičko a trochu mouky a strouhanky, ať se to spojí.
M-a-j-a píše:RadanaH píše:Já tam dávám cibuli, česnek, koření dle chuti (paprika, gril. koření, koření na čínu, sůl, pepře atd.)jedno vajičko a trochu mouky a strouhanky, ať se to spojí.M-a-j-a píše:to mlete jen na cibuli opect,dochutit? a jake davas?mam doma jen hovezi mlete…to by bylo ale trosku sussi…
hmmmm,zajimave,urcite dobre,diky za tip
Bibi1 píše:
Ahoj.Já tam dávám ještě třeba nivu,nebo na oleji lehce osmažené žampiony ochucené soj.omáčkou,nebo vegetou.Míchaná vajíčka,osmaženou,jen zesklovatělou,cibuly na kolečka pokrájená.
tak nejim ja zampiony a muj nivu,takze jedine vyuzit tu cibulku ![]()
Hodaka píše:
Já dělám jen z listového,mohla bych poprosit o recept na to kynuté těsto…děkuji
ja to ale delam to testo v domaci pekarne…tak nevim jestli ji mas…
My děláme mletý maso plus kysaný zelí… Maso mám teda půl na půl hovězí a vepřový, jenom osmahnu, osolím, opepřím, zelí pokrájím a vymačkám. Je to žrádlo ![]()
Erian píše:
My děláme mletý maso plus kysaný zelí… Maso mám teda půl na půl hovězí a vepřový, jenom osmahnu, osolím, opepřím, zelí pokrájím a vymačkám. Je to žrádlo
ja na zeli ujizdim,nejradej bych hon cpala do vseho…jedem ted na chatu a mam za ukol neco slaneho upect
![]()
Hodaka píše:
Nemám…prodala jsem ji
aha,nevim jaky by to testo bylo pri rucnim zpracovanim,at ti neporadim a ty me budes proklinat ![]()