Nápoj Magu a hubnutí

161
7.3.23 18:41

Nápoj Magu a hubnutí

Dobrý den, je tu někdo kdo kupuje nápoje Magu? Pomohly vám s hubnutím? Potřebuju zhubnout, co nejdřív a co nejvíc :D. S jídlem to je neskutečný boj, takže jídlo řešit nechci. Jim malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14801
7.3.23 18:49

Pust si raději par dílů “jste to, co jíte”. Pak bys pochopila, že jídlo je zaklad a ze jist málo je špatně. Nějaký nápoj nebo třeba lék tvůj problém asi nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36127
7.3.23 18:50

Kombucha? po tom nezhubneš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.3.23 18:58

Jídlo jsem zkoušela, nejsme kámoši. Vydržím vždy max týden nějak pravidelně jíst atd.. ale pak jsem akorát mega otrávená a nebaví mě to. A celkově se nesnáším za to tělo. Takže chci něco účinného krom jídla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
7.3.23 19:03

Nemyslíš Manu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8514
7.3.23 19:06

Kombuchu si už před pětadvaceti lety pěstoval kamarád ve velkých sklenicích, pořád to pil a že by tedy vypadal nějak zdravěji se říct nedalo :) Jenom čekám, kde všude na mě vyskočí ještě reklama na to Magu. Ve videích pán povídá, jak mu skvěle šlape bussiness, ale to by asi tak zoufale všude necpal reklamu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
7.3.23 19:08

Tahák na peníze.
Jez po 3 hodinách malé porce, vysaď bílou mouku, sladké, smažené a tučné. Uzeniny jen šunku
Pij 2 či více litrů vody denně a půjde to samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36127
@Kytickaruzova píše:
Jídlo jsem zkoušela, nejsme kámoši. Vydržím vždy max týden nějak pravidelně jíst atd.. ale pak jsem akorát mega otrávená a nebaví mě to. A celkově se nesnáším za to tělo. Takže chci něco účinného krom jídla :)

To ti možná tak pomůže se zažíváním, ale ne hubnutím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
@Kytickaruzova píše:
Jídlo jsem zkoušela, nejsme kámoši. Vydržím vždy max týden nějak pravidelně jíst atd.. ale pak jsem akorát mega otrávená a nebaví mě to. A celkově se nesnáším za to tělo. Takže chci něco účinného krom jídla :)

Musíš si vařit chutně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
7.3.23 19:09
@Kytickaruzova píše:
Jídlo jsem zkoušela, nejsme kámoši. Vydržím vždy max týden nějak pravidelně jíst atd.. ale pakjsem akorát mega otrávená a nebaví mě to. A celkově se nesnáším za to tělo. Takže chci něco účinného krom jídla :)

A ja chci ctvrt mega mesicne, ale jsem z prace otravena a nebavi me to.
Pomuze mi i s timhle ten Magu napoj?

• Citovat
  • Upravit
161
7.3.23 19:29

@ZustanSeMnou pečivo nejím, sladké minimálně, smažené a ručně vůbec. Vlastně už nevím co bych měla ještě vysadit. To už bych nejedla vůbec nic. Ale to není podstatný. Ptala jsem se spíš na zkušenosti s tímhle napojem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.3.23 19:30

@ontarova.stara nepomůže, tady pomůže změna práce a nebo si najít milionáře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36127
7.3.23 19:36
@Kytickaruzova píše:
@ZustanSeMnou pečivo nejím, sladké minimálně, smažené a ručně vůbec. Vlastně už nevím co bych měla ještě vysadit. To už bych nejedla vůbec nic. Ale to není podstatný. Ptala jsem se spíš na zkušenosti s tímhle napojem

Noa co jíš? To bude prostě problém tam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.3.23 19:39

@ZustanSeMnou nevařím, bydlím sama, pro jednoho to nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8514
7.3.23 19:45
@Kytickaruzova píše:

Vždyť jsem ti kamarádovo zkušenosti napsal :) Jestli to chceš fakt zkoušet, tak se vyprdni na celé Magu, kde necháš balík peněz za nic a kup si vlastní kombuchu. Dej si hledat „kombucha násada“. Do dvou stovek si koupíš houbu, ze které už potom budeš mít v podstatě doživotně další a další nápoje zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová