Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, je tu někdo kdo kupuje nápoje Magu? Pomohly vám s hubnutím? Potřebuju zhubnout, co nejdřív a co nejvíc
. S jídlem to je neskutečný boj, takže jídlo řešit nechci. Jim malo
Pust si raději par dílů “jste to, co jíte”. Pak bys pochopila, že jídlo je zaklad a ze jist málo je špatně. Nějaký nápoj nebo třeba lék tvůj problém asi nevyřeší.
Jídlo jsem zkoušela, nejsme kámoši. Vydržím vždy max týden nějak pravidelně jíst atd.. ale pak jsem akorát mega otrávená a nebaví mě to. A celkově se nesnáším za to tělo. Takže chci něco účinného krom jídla ![]()
Kombuchu si už před pětadvaceti lety pěstoval kamarád ve velkých sklenicích, pořád to pil a že by tedy vypadal nějak zdravěji se říct nedalo
Jenom čekám, kde všude na mě vyskočí ještě reklama na to Magu. Ve videích pán povídá, jak mu skvěle šlape bussiness, ale to by asi tak zoufale všude necpal reklamu…
Tahák na peníze.
Jez po 3 hodinách malé porce, vysaď bílou mouku, sladké, smažené a tučné. Uzeniny jen šunku
Pij 2 či více litrů vody denně a půjde to samo
@Kytickaruzova píše:
Jídlo jsem zkoušela, nejsme kámoši. Vydržím vždy max týden nějak pravidelně jíst atd.. ale pak jsem akorát mega otrávená a nebaví mě to. A celkově se nesnáším za to tělo. Takže chci něco účinného krom jídla
To ti možná tak pomůže se zažíváním, ale ne hubnutím ![]()
@Kytickaruzova píše:
Jídlo jsem zkoušela, nejsme kámoši. Vydržím vždy max týden nějak pravidelně jíst atd.. ale pak jsem akorát mega otrávená a nebaví mě to. A celkově se nesnáším za to tělo. Takže chci něco účinného krom jídla
Musíš si vařit chutně
@Kytickaruzova píše:
Jídlo jsem zkoušela, nejsme kámoši. Vydržím vždy max týden nějak pravidelně jíst atd.. ale pakjsem akorát mega otrávená a nebaví mě to. A celkově se nesnáším za to tělo. Takže chci něco účinného krom jídla
A ja chci ctvrt mega mesicne, ale jsem z prace otravena a nebavi me to.
Pomuze mi i s timhle ten Magu napoj?
@ZustanSeMnou pečivo nejím, sladké minimálně, smažené a ručně vůbec. Vlastně už nevím co bych měla ještě vysadit. To už bych nejedla vůbec nic. Ale to není podstatný. Ptala jsem se spíš na zkušenosti s tímhle napojem
@ontarova.stara nepomůže, tady pomůže změna práce a nebo si najít milionáře ![]()
@Kytickaruzova píše:
@ZustanSeMnou pečivo nejím, sladké minimálně, smažené a ručně vůbec. Vlastně už nevím co bych měla ještě vysadit. To už bych nejedla vůbec nic. Ale to není podstatný. Ptala jsem se spíš na zkušenosti s tímhle napojem
Noa co jíš? To bude prostě problém tam ![]()
@Kytickaruzova píše:
Vždyť jsem ti kamarádovo zkušenosti napsal
Jestli to chceš fakt zkoušet, tak se vyprdni na celé Magu, kde necháš balík peněz za nic a kup si vlastní kombuchu. Dej si hledat „kombucha násada“. Do dvou stovek si koupíš houbu, ze které už potom budeš mít v podstatě doživotně další a další nápoje zadarmo.