Je nutný dárek k MDŽ pro mámu ?

Anonymní
7.3.23 09:01

Mdž pro mámu

Dobrý den,

Je nutnost dávat mámě k mdž dárek.
Nikdy jsme ho neslavili

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
7.3.23 09:04
@Anonymní píše:
Dobrý den,Je nutnost dávat mámě k mdž dárek.
Nikdy jsme ho neslavili

Ne. Představ si, že není nutnost jí dát dárek ani k narozeninám nebo svátku ;) Jestli jí chceš udělat radost, kytičkou nebo nějakou malou mňamkou určitě nic nezkazíš, ale nutnost to určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23142
7.3.23 09:13

Není, ale věřim, že drobnost nebo cokoliv potěší každou mámu, ženu.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
7.3.23 09:19

A proč to teď řešíš, když jste to nikdy neslavili? My to také neslavíme, nemám ten svátek ráda kvůli tomu, jaký paskvil z něj udělali komunisti, ale když jsem jednou v práci dostala růži, potěšilo mě to. A jestli chceš dát dárek, dej ho :kytka: Třeba to zaobal jako z legrace k MDŽ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
7.3.23 09:33

K MDŽ mámu teda neobdarovávám, vlastně žádnou ženu. Slavíme Den matek a vím, že jí to vždycky udělá radost, i když jí dám jen nějakou maličkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
7.3.23 09:48
@Anonymní píše:
Dobrý den,Je nutnost dávat mámě k mdž dárek.
Nikdy jsme ho neslavili

Když jste to nikdy neslavili…tak asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22066
7.3.23 10:08

Já k MDŽ přeji všem starším ženským příbuzným, ale spíš jako takový žert, protože vím, že to z dob totality nesnášejí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
7.3.23 10:13

Neni to nutnost. Ja mamce davam darky rada, nezavisle na datu. Ale k MDZ ji opravdu nic nedavam, to by me ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
7.3.23 10:16
@PaníBovaryová píše:
Já k MDŽ přeji všem starším ženským příbuzným, ale spíš jako takový žert, protože vím, že to z dob totality nesnášejí :lol:

Tohle mě dost zaujalo. Pokud nebudu slučovat cokoliv s politikou, tak bych řekl, že nejen MDŽ, ale i přání k svátku, narozkám je slušnost, ne povinnost. Já ženám přeji a ještě mě žádná přáníčko neodmítla a je jedno, v jakém rozmezí naropzení se pohybují. A je třeba si uvědomit, že MDŽ není svátek komunistický, ale přišel k nám z USA, konkrétně z Chicaga, kde ženy bojovaly za svá práva. No a právě teď jsou i u nás práva na cokoliv plné huby. To, že se za komárů slavil hromadně, to nic neznamená. Holt, každý a to ve všem si vybere jen to, co mu pasuje do svého já. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22066
7.3.23 10:28
@opozice píše:
Tohle mě dost zaujalo. Pokud nebudu slučovat cokoliv s politikou, tak bych řekl, že nejen MDŽ, ale i přání k svátku, narozkám je slušnost, ne povinnost. Já ženám přeji a ještě mě žádná přáníčko neodmítla a je jedno, v jakém rozmezí naropzení se pohybují. A je třeba si uvědomit, že MDŽ není svátek komunistický, ale přišel k nám z USA, konkrétně z Chicaga, kde ženy bojovaly za svá práva. No a právě teď jsou i u nás práva na cokoliv plné huby. To, že se za komárů slavil hromadně, to nic neznamená. Holt, každý a to ve všem si vybere jen to, co mu pasuje do svého já. :mrgreen: :mavam:

já vím, kde a jak vznikl MDŽ. Však mně osobně nevadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23142
7.3.23 10:31

My to taky neslavíme, ale když dostanu od dětí přáníčko, nebo obrázek jsem ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
7.3.23 10:32
@PaníBovaryová píše:
já vím, kde a jak vznikl MDŽ. Však mně osobně nevadí :lol:

však jo, jen jsem to napsal k tomu článku, i když bych rád viděl relevantní důvod, proč by někomu měl vadit. Navíc se jedná o svátek všech žen, v porovnání s dnem matek, kde se jedná jen o matky, pro manželské, partnerské nerodičky to není a musí utřít nos. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
7.3.23 10:34
@lucynka25 píše:
My to taky neslavíme, ale když dostanu od dětí přáníčko, nebo obrázek jsem ráda :)

jasný, slavit něco není podmínka, spíše se jedná o to, že si někdo vzpomene, to je podstata věci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.23 18:41

Neříkala bych nutnost, ale dobrý návyk :), který maminku určitě potěší. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat