Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Chci se zeptat, pracuji v Německu a do ČR se dostanu jednou za měsíc. Jde o převod čísla a následný nový tarif. Z T-Mobile do Vodafonu. Jak to funguje chápu, přes kód mi číslo převedou a aktivují tarif. Teď jde o to. Novou kartu mi pošlou domu doporučeně nebo to hodí do schránky? Jde o to, že si to můžu maximálně vyzvednou pouze o víkendu. Docela mě tmobile napálil vysokou nabídku bez optání.
Děkuji za odpověďi
Když si na stránkách Tmobilu vygenerujete kód k ukončení čísla, tak vám zavolají a nabídnou tarif s 50% slevou.
@AnastazieB nabídli mi z 920 Kč na 1120
Takže mi to bohužel nepřijde moc výhodné.
@Siminova44 píše:
@AnastazieB nabídli mi z 920 Kč na 1120Takže mi to bohužel nepřijde moc výhodné.
Jo, zapomněla jsem ještě napsat, že si musíš najít nějakou nabídku u jiného operátora, která by ti vyhovovala líp a říct jim to. Jen tak asi slevu nedávají.
@Siminova44 to je zvláštní, pohybuji se v tomto oboru a většinou nabízejí teď jako retenci i 480,– na neomezené vše, aby o zákoše nepřišli.. asi jsi nebyla moc důsledná s odchodem. Měli by nabídnout to, co konkurence. Zavolala bych, že ti konkurence nabízí za 550,– neomezený tarif, co s tím hodlají dělat ![]()
@lucynka25 takže u toho jsem potřeba. To je problém. Zkoušela jsem volat a stáhli to na 805 Kč. Očividně o 8leteho zákazníka zájem nemají. ![]()
@Siminova44 normálně řekni, že ti kámoška nabídla, že k ní prejdes do balíčku třeba do O2 za 550,– neomezenej, že ti to je líto, ale prostě jsou to 300,– a chceš oku kód..a uvidíš, něco nabídnou.
Já jsem si u Vodafone vyjednala ten lepší neomezený za 550,– a babičce u T-Mobile cca podobná cena..
SIM lze vyzvednout na prodejně, takže i o víkendu. Ale nejdřív bych do Vodafonu zavolala a zeptala se na nabídku, nedají ti sim jen tak bez ničeho domluveného předem.