Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proste dal přednost jine a ty ses mu už nehodila do krámu. Jednoduchý.
Taky jsem to tak dělal pokud jsem dostal na holku hodně špatnou recenzi od kamarádů.
@Mamhlucnehosouseda A to psal, ze ucet na seznamce rusi, abych videla, ze to mysli vazne.
@Anonymní píše:
Psala jsem si pres seznamku s jednim klukem, vymenili jsme si cisla, pak psali jenom pres WhatsApp. Domluvili sme i schuzku, pak me ale zablokoval.
Nechapu. Stalo se vam to?
proč se tím vůbec zabýváš? zbytečná ztráta času, zablokoval tě, jdi dál a hledej dalšího
@stinga píše:
proč se tím vůbec zabýváš? zbytečná ztráta času, zablokoval tě, jdi dál a hledej dalšího
Ať je ráda. Stejně to byl nějaký blb.
@Anonymní píše:
@topazio Jako poslal mi nahy foto a video.
Toto dělá hodně mužů. A vztah ani neplánují. Někteří se v tom vyžívají.
@Anonymní píše:
@topazio Nejak ale nechapu o co mu tedy slo…
Někteří se tím baví. Píší více ženám. Mně posílali přirození i po pár větách. Kolikrát jim jde jen o zábavu.
Vůbec bych si s tím nedělal hlavu. Na seznamce zcela běžný ukaz. XX krát se mi už holka najednou odmlčela bezeslova. My už teď můžeme jen hádat proč tomu tak je (zaujala ho jiná, bojí se, přišla na nej manželka, shořel mu notebook, udělalo se mu blbě…), nicméně nemá nejmenší cenu přemýšlet proč.
@Anonymní píše:
@topazio Jako poslal mi nahy foto a video.
A to ses s ním i presto chtěla sejít?
To je vcelku jasný co chtěl. si hledala jen povyrazeni?
@HornyHippo píše:
Taky jsem to tak dělal pokud jsem dostal na holku hodně špatnou recenzi od kamarádů.
Tak když by nějaký můj kamarád měl jakoukoli recenzi na holku, o kterou mám zájem, tak už o ni razem nemam zájem ať je jakakoli ![]()
Psala jsem si pres seznamku s jednim klukem, vymenili jsme si cisla, pak psali jenom pres WhatsApp. Domluvili sme i schuzku, pak me ale zablokoval.
Nechapu. Stalo se vam to?