Napuchlý dolní ret

31.8.24 00:51

Napuchlý dolní ret

Dobrý den, chci se zeptat už delší dobu mám problém. Vždycky jednou za čas se mi objeví jako kdyby vyrážka na spodním rtu ale ze vnitř úst, poté mi ráno napuchne dolní ret a vypadám opravdu jak po botoxu, trvá to třeba cca 5 dní až týden a potom zo zmizí, poslední dny se to začne i oběvovat na horním rtu a je tam necitlivost i vyrazka na jazyku. Vždycky to ale zmizelo, no mám podezření že mám alergii na jednu zubní pastu od paradontax gum s fluoridem. Když si vybavím že mi napuchl ret vždycky když jsem měla tuhle pastu. Opět se mi to pár dní zpět oběvilo, chvilku jsem to tolik nevnímala ale pak mi došlo že to můžu mít z té pasty, pastu už od včerejška nepoužívám, já blbec jsem si ní ještě včera čistila zuby od té doby se to hrozně zhoršilo, začalo mě bolet jak kdyby pod bradou jak je krk tak hned pod nim ty uzliny na obou stranach kdyz si na ně pritlacim, trochu skrabe nebo stipe za krkem, teď citim cely den jakoby ten ret byl umrtveny a proste to divne stipe a je to neprijemny, dnes už to neni tak hrozny, ale trochu se obavam co by to mohlo byt, je to snad ta alergie na fluorid nebo na neco jineho nebo to neni alergie ale zas co jineho? Prosim kdo s tim ma zkusenosti poradte uz fakt nevim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek