Naraz se pocural
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Naraz se pocural
Ahoj holky chtela jsme se vas zeptat, cca 2mesice jsme bez plen, teda jen ve dne, na spani mame stale. Dnes se ale najednou pocural
, nejak me to zaskocilo, sice si hral s vysavacem, tak byl trochu zabrany,a le i tak se mi zda posledni dobou, ze si min rika a ceka spis az se ho treba zeptam ja. Stalo s evam take, ze se ditka po relativne dlouhe dobe pocuraly??Diky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tom je bez pleny od prosince a včera to taky pustil na koberec. A to si ani nijak zvlášť nehrál, nebo t ak, prostě nevím co ho to popadlo, ale ani jsem to nijak neřešila… Byla to prostě jen nějaká nehoda a to se stát může, tak proč dělat zbytečně dusno. Možná jen zkoušel jaký je to pocit být mokrý? Pomalu to zapomíná tak potřeboval zjistit jestli to n ení pohodlnější než si dojít na wc
Ne fakt nevím, já jen abys netruchlila, stalo se to i nám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lacenka píše:
Tom je bez pleny od prosince a včera to taky pustil na koberec. A to si ani nijak zvlášť nehrál, nebo t ak, prostě nevím co ho to popadlo, ale ani jsem to nijak neřešila… Byla to prostě jen nějaká nehoda a to se stát může, tak proč dělat zbytečně dusno. Možná jen zkoušel jaký je to pocit být mokrý? Pomalu to zapomíná tak potřeboval zjistit jestli to n ení pohodlnější než si dojít na wc![]()
Ne fakt nevím, já jen abys netruchlila, stalo se to i nám…
diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi se to nedávno stalo i u jedné ze starších holek - asi u Pepi - prostě zapomněla, no, stane se ![]()
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak náš malý (budou mu 2) je přes den bez plen od půlky července, na spaní má plínu vždy, většinou je počuraná. Říkal si krásně, až jsme se divili, jak to šlo hladce. No a tento týden se začal počurávat, většinou přiběhne, že chce čurat, a už je počuraný, a nebo na dotaz řekne, že čurat nechce a přitom je mokrý. Nikdy nevypustí vše, pak se ještě dočurá. Skoro si přestal říkat. Když ho dám čurat, vyčurá se vždy, neprotestuje. V průměru má slipy i tepláky mokré 2×-3× denně. Taky nevím proč, zatím neřeším, snad to odezní samo. Jo, a vůbec mu nevadí, když je mokrý, ale to mu nevadilo nikdy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nu Verunka je pres den doma taky bez plinky a predtim si krasne rikala, venku i v noci byla casto plinka taky sucha…ale posledni dobou to taky nejak flaka, proste na to uplne kasle, pokud ji nereknu ja, tak je fakt vyjimka, ze si rekne sama
nu ja doufam, ze si zase zacne rikat potrebuju trosku setrit na plinkach ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit