Jakou značku nočníku vybrat, poradíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
6.8.09 23:09

Jaký nočník?

Ahoj holky, budeme pořizovat nočník pro dceru, tak se chci zeptat, jestli jsou mezi jednotlivými značkami nějaké zá:,–(ní rozdíly nebo je úplně jedno, jaký pořídíme? Případně na co si dát pozor? Děkuji, Renata.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
6.8.09 23:25

Ahoj, Adámek měl obyčejný nočník http://www.hastrmanek.cz/…a-s-operkou/ Kačenku. Ale ty boky jsou (nebo tenkrát byli) z měkčího plastu a jakoby podjížděli dovnitř a syn padal k jedné straně …
Nakonec jsem koupila tenhle od Bebejou a byli jsme max.spokojeni http://www.baby-centrum.cz/…bebejou.html?… (odstín PomPon) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
6.8.09 23:26

já osobně bych nekupovala hrající, protože malá si na něj v pohodě sedala až do doby, než se poprvé vyčurala a začal hrát. strašně se rozbrečela a utekla z něj. od té doby -asi 4 měsíce si na něj nesedla. :? vždy se s křikem odvrátí, jen ho vyndám z WC. :roll:

už má teda i nehrající, ale je z toho pořád tak vyvalená, že si prostě nesedne na žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
6.8.09 23:46

Taky nedoporucuju hrajici, mala se ho bala :? Pokud mate plovoucky nebo dlazbu nebo lino (tj ne koberec jako my), tak je dobry s protiskluzovou upravou, maji v IKEA. Ten je vubec super, je i celkem vysoky, a diky te protiskluzove podlozce neutika kdyz si chce mala sednout :lol: jak ten co mame tady u babicky… Jo a asi bych nekupovala takove ty hrosiky, kresilka apod. aby ditko pochopilo, ze je to „jen“ nocnik a ne hracka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
6.8.09 23:55

my měli nočník jako auto :lol: od začátku byl oblíbenej (ale nefunguje to vždy..) a prý jsme měli pro holčičku nočník „tzv. pro kluky“- prý tvarově kvůli čůrání, ale naše holčička to teda moc neřešila. Chodila na něj i když nemá pindíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
7.8.09 07:33

my mame taky ten Bebejou a jsme moc spokojeny, ma protiskluzovy spodek, krasne stabilni, je to velky rozdil, kdyz pak jde Emca na normalni lehouckej nocnik, musi si sedat niz, ruzne ji to ujizdi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.8.09 08:06

Máme nočníky tři - jeden z chaty ještě po manželovi, druhý reklamní od Huggies a třetí moderní obyčejný s kačenkou - ten je nejhorší, boky jsoy měkké a nedrží - slouží sice už léta, ale poslední roky jen na zahradě.

Kdybych měla kupovat, koupím ten z IKEA - levný a tvarově moc šikovný. Plus je skladný a dobře se vymyje i v umyvadle.

L.

PS: U našich a u tchánů máme ten prastarý, stejný jako ten náš z chaty, plus ještě u našich jedno půjčené nočníkové zvířátko - lachtana. Vypadá moc pěkně, ale jinak je naprosto k prdu. Zepředu si na něj děcko nesedne pokud nesundá kalhoty, zezadu zase čůrá ven. Jo ale holky ho milují, to zas jo - je totiž růžový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.8.09 08:56

My máme nočník NUK, je perfektně stabilní, žádné ostré spodní hrany, malá je s ním spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
7.8.09 11:10

Ahoj.Přikláním se k názoru,že hrací neeeee.Dcera se ho bála a trvalo dlouho,než se na něj znovu po:,–(ila.Museli jsme vyndat ten aparát,co hrál.Věřím,že teď by se jí to líbilo(jsou jí 4roky),ale hrací záchod nemáme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.8.09 13:04

Tak mi máme úplně obyč. s tesca za 50kč a bohatě stačí a pak ještě jeden po tatínkovi a ten je naprosto bombastickej… Záchvat taky byl, kdy jsme koupila pejska, ale jak píše Lesina, je nemožné, na něho sednout když má dítko oblečené kalhoty, ten předek je moc širokej…
V jednoduchosti je holt síla!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
7.8.09 13:17

My měli obyč ze špáru za 50, přežil první dítě, ale s prasklinama a druhorozená si tam skřípávala prsty. Měli jsme ještě jeden takový, švagrové, když hlídala moji malou tam spadl mobil, ten to přežil (do načůraného) a nočník ve dně praskl :P
Stejný už bych nekoupila. Začala jsem shánět, je to asi měsíc jiný. Už jsem věděla, co chci a vybrala od chicco, stál tedy asi 150Kč, ale malá si tam krásně opře záda, sama se na něj u:,–(í a vejde se tam více obsahu. Pozor, když jsem vybírala nočník, potkala jsem i takové, kam by se 5cm hovínko nevešlo (promiňte, nevím jak jinak to napsat). Hrající jsem nechtěla a zvířátkovej měla kamarádka a já rostla z toho, když jsem byla u nich a malé musela sundavat punčocháče, aby si sedla(měla jsem na to tak 2 vteřiny, jinak už malá čůrala). Takže tak u nás, jen ten chicco není moc vhodný na cesty, jak se vyšší, tak to vozíme ten starej prasklej (tedy teď jsme ho zanechali v Bulharsku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
24.8.09 00:13

my v záchvatu blbosti koupili ve tvaru auto a špatně se na něm sedělo, musel si vysvléct kalhotky i kalhoty, aby mu pindík nešel nahoru a nečural vedle…nejlepší byl klasický obyčejný po manžovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze