Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
ahoj, pred par dny me muj 2lety synator nekolikrat kopnul botou na stejne misto, pod podbrisek, tesne nad rozkrok. Od te doby mne to poboliva, je to bolestive na dotek a v noci to bolelo dost i tak. Muze to byt narazenina a co se s tim dela? Rentgen ted stejne nemuzu.
dik
Ahoj
Naraženina to být může, ale vzhledem k Tvému stavu bych mazala k Dr na prohlídku.
ahoj July dik, tak jsem dneska uz k doktorovi sla, protoze bolest zacinala byt nesnesitelna. Pry je to pohmozdina trva to tak 4-6 tydnu a na bolest muzu paracetamol. Tak alespon neco.
natvém místě bych koupila mast Kitl je dobrá nohu pak zavázej obvazem. ![]()
Mám naražený prst na noze a je to nateklé.
A že se blíži prázdniny pojedu na tábor a to v sobotu ( je úterý ) a stalo se mi to v neděli. A bojím se že budu mít celý tábor skažený
… předem děkuji za odpověd… ![]()
@Lucka Fikarová píše:
Mám naražený prst na noze a je to nateklé.A že se blíži prázdniny pojedu na tábor a to v sobotu ( je úterý ) a stalo se mi to v neděli. A bojím se že budu mít celý tábor skažený
… předem děkuji za odpověd…
a ještě nevíte kdy to bude O. K.? ![]()
Naražený prst
Dobrý den, měl bych takový dotaz. Před 2 měsíci jsem si narazil prst a šel jsem následně na rtg, jelikož mě prst hodně bolel a byl nateklý. Řekli mi, že je pouze naražený, ale stále mě po 2 měsících bolí. Méně, ale stále hodně. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Předem moc děkuji!
@Kolea123 píše:
Naražený prstDobrý den, měl bych takový dotaz. Před 2 měsíci jsem si narazil prst a šel jsem následně na rtg, jelikož mě prst hodně bolel a byl nateklý. Řekli mi, že je pouze naražený, ale stále mě po 2 měsících bolí. Méně, ale stále hodně. Nemáte někdo podobnou zkušenost?Předem moc děkuji!
Mám těch zkušeností asi tak pět. Vždycky mi dali prsty do dlahy, sádry, na dva týdny. Si to zafixuj na ty dva týdny sám. Ale nesmíš dělat výjimky, musí to být bez pohybu nonstop.