Narcista? Odpovídá popis?

Anonymní
10.6.24 23:10

Co dělat?

Zdravím,
S přítelem jsme spolu čtyři roky, jsem už zoufalá, ze začátku to bylo tak, že jsem s ním nechtěla být každý den, on mou přítomnost vyžadoval. Strašně žárlil, postupně mě začínal odstříhávat od kamarádů, nenechala jsem se, odcházela jsem, vždy mi nasliboval, že vše změní a já ho milovala, nějakou dobu to bylo dobré, když jsme se odstěhovali do jiného města. Museli jsme odejít, vrátil se mezi svojí partu, u něj bylo v pořádku bydlet s kamarádkou, neměl kam jít a ja tam s nim mohla byt také, vadilo mi to, pak mi ta kamaradka řekla, ze ba ni můj přítel něco zkoušel, ze to ale nemám říkat. Nevydržela jsem to a řekla mu to, tvrdil mi, ze na nej něco zkoušela ta kamaradka, tak jsme to pak resili všichni, ale ona před pritelem popřela, že to kdy řekla, když odešel, zas mi tvrdila, že to opravdu zkoušel, ale že to před nim neprizna, ja zas vyšla jako nejhorší. Mám z toho trauma. On na ni nadává, ale baví se s ní přede mnou jakoby nic, i když nám podle nej chtěla rozvrátit vztah, zabíjí mě to. Nevim kde je pravda. Nevim jak se k tomu postavit. Nedokážu to přejít. Mně přítel zakazuje kamarádky a kamarády a sám může vsechno, už to nedávám a nemám sílu k jakékoliv reakci. Jako další druha kamaradka mu zase uklízí v místnosti, to mu přijde taky normální a mně ponizuje, že já na to nejsem a nebo mi diktuje, ze musím jít okamzite uklízet, když ji tam nechci, že je tam zas bordel. Nevim co mám dělat, má chvíle, kdy se ke mně chová hezky, má hodně povinností, ale tohle je podle mne moc. Jen už nemám sílu proste cokoliv konat, protože mě bolí i ráno vstát

Příspěvek upraven 11.06.24 v 12:55

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
k22
399
10.6.24 23:22

A teba takyto vztah bavi? Je jedno ci je narcis alebo len de.bil, preco ho nechas opakovane ti ublizovat?
Vztah ma robit tvoj zivot krajsim, jednoduchsim, maas raast a posuvat sa k veciam a zazitkom po ktorych tuzis. Ak ta partner zranuje a vztah vycerpava a ty v nom zotrvavas ROKY, je nieco zle s TEBOU. Hlavu hore, mas na viac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22468
10.6.24 23:37

Rozejdi se s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12578
11.6.24 12:39
@Anonymní píše: Více

Nevim jestli je narcis, za me ne. Ale urcite je to zarlivy k.en. Kopnout s rozbehem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
11.6.24 12:42

Já bych nehledala diagnózu, nálepku, šuplíček, ale balila bych kufry.
Jak přesně se zlepší tvůj život, budeš-li mít partnera na diskuzním fóru zaškatulkovaného jako ne/narcise?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
11.6.24 16:44
@Karamba2020 píše: Více

Já zdovolením odpovím za ní, mohlo by jí to pomoct…Tak je dobrý to vědět, tím se dost dozví i o sobě, narcisové přitahují jistý druh partnerek, se kterýma to také není žádný med…dokud si to nevyřeší v sobě, budou se na ní lepit ti samí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí