Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
není to dlouho co jsem se dozvěděla že jsem těhotná, zatím mi to potvrzuje pouze test
ale doufám že to v úterý 24.4. bude potvrzeno. Vítám všechny co se chystají na první ultrazvuk a nebo ty co by mohl nějakým způsobem přispět se zážitky a zkušeností kdy už bylo něco vidět ![]()
Ahoj, já teda nevydržela tak dlouho čekat na doktora a překecala jsem doktorku, že jsem mohla přijít hned druhý den ráno. Upřímně, měla jsem před nástupem do práce, o jaké se mi na vysoké ani nesnilo, tak jsem se modlila, aby to byl jen planý poplach. A stačilo vidět tu bublinku s tlukoucím srdcem a naprosto si mě to získalo
Ve vteřině na ničem jiném nezáleželo
Držím palce, ať se ti vše vydaří ![]()
Jéé tak to gratuluji
a to si tam šla hned po zjištění z testu? A v kolikátém týdnu jsi byla?
Jo, test jsem si dělala ve středu a hned ve čtvrtek jsem šla k doktorce (původně jsem měla přijít až za týden). Byla jsem v šestém týdnu ![]()
Tak já se připojuji a gratuluji. Mě paní doktorka dělala ulrtazvuk hned (dvě // jsem objevila v neděli a v pondělí jsem tam naklusala) a to byl tak 5 týden, pak v 7 a z 9 týdne mám i fotečku. A ted mám ještě jednu z 12 týdne a ta už je lepší. Ale ten zážitek vidět jak se hýbe, jak mu tluče srdíčko je nezapomenutelný. Přeju hooodně štěstí
![]()
tak třeba budu mít taky nějakou naději že mimi uvidím podle ms bych měla být na kontrole na začátku 6tt. Jak dlouho si měla zpoždění než sis udělala ten testík?
@mariah123 to je krásný taky gratuluji
no já se bojím že nic nebude vidět. V tom 5 týdnu už něco vidět bylo?
Počítá se to podle prvního dne poslední ms…u mě se toto trefilo. Mimi uvidís ale ještě to nebude uplně mimi ale doktorka ti popíše co kde je. Je to vážně zážitek. Ale utz se v tomto případě dělá automaticky aby skutečně potvrdila těhotenství. A klidně si řekni o obrázek. ![]()
Byla vidět taková obří tečka…říkali sme mu puntík
ale doktorka vážně popsala vše co viděla…a ty pokud jsi v 6 tt tak tam budeš mít už víc a možná už bude vidět srdíčko
a děkuji
To si řeknu i kdyby tam byla jen tečka
chtěla jsem jít alespoň o týden déle ale mají pak dovolenou 3 týdny a to už je moc dlouho ![]()
To je dlouho, hlavně když se těšíš
takže půjdeš kdy? v to úterý? Budu držet palečky… ![]()
to srdíčko si moc přeju ale moc v to nevěřím
hlavně mi nebývá moc dobře tak se bojím aby to na mě v práci nepoznali dřív něž se mi to potvrdí…ale moc se těším i na ten puntík ![]()
Neboj se…já to taky maskovala dokud to šlo…no spíš dokud jsem to neměla vážně potvrzené…jakože střevní viroza a tak
puntík bude a srdíčko určitě taky, já ho sice neviděla i kdybych si vykoukala oči ale doktorka řekla že tluče a je v pořádku…a dnes jsem ho sama viděla na pohotovosti na velkém utz a málem jsem štěstím uronila slzu
![]()
Jojo jdu v úterý, moc se těším…furt mi to nedochází že by to mělo vyjít
tak dokud to neuvidím tak neuvěřím
Mě by asi stačilo kdyby mi jen řekli že tam miminko je a že je zatím v pořádku to by mi spadl kámen za srdce…a ty už máš miminko na světě nebo ještě čekáte?
Uvidíš neboj
čekáme jsem 12+2 TT
mě taky vždycky spadne kámen ze srdce