Tlak v podbřišku a píchání ve spodku

Anonymní
20.4.12 20:12

tlak v podbříšku a píchani ve spodku

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat zda mate zkušenosti picha mě spodek jako by mi tam neco pichal jehlici a mam tlak v podbříšku jako by mi tam někdo tlači nevite co by to mohlo byt?
bříšku mi u toho netvrdne jsem 38tt po teple koupeli je to pořád stejné díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
318
20.4.12 20:22

no uz to budes mit asi brzy za sebou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
20.4.12 20:29

No nevím, taky to občas mám. Dokonce mám pocit že se počurám.
Spíš jak se tam mimi vrtí, občas kopne do močáčku, je to takové dráždivé.
Ale rodit ještě nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 20:33
@Ajašla píše:
No nevím, taky to občas mám. Dokonce mám pocit že se počurám.
Spíš jak se tam mimi vrtí, občas kopne do močáčku, je to takové dráždivé.
Ale rodit ještě nechci :lol:

jj maš pravdu i kopne do močaku.. ale to pichani nebo jakoby mě někdo tahal za spodek dolu

• Citovat
  • Upravit
102677
20.4.12 20:48

miminko už je těžké a navalené dole, řekla bych, že je to v celku normální. držím palce, jen nechápu, proč anonymně a dvě stejné diskuse jen s trochu jiným názvem chvíli po sobě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.12 21:46

Také jsem měla, je to normální ke konci, ale samo je lépe vyšetření , vždy může být něco jinak. Co se týče teplé koupele - to bys v těhu v žádném případě neměla, jen sprchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
21.4.12 10:42

tak holky ja si davala teplou koupel s prckem kazdy den a dnes mam krasneho zdraveho 2leteho chlapecka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
17.12.12 22:02

Ahoj holky, zítra mám TP. dneska jsem začala pociťovat tlak v podbříšku a následný menší křeče.. už se mám připravovat, že půjde ven?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
18.12.12 00:03

@Smudla182
určitě ;) sbal si tašku do porodnice a čekej až si mimčo řekne :lol: Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veruš11
28.12.12 16:37

Tak to píchání mám taky. Doktorka se mě na včerejším natáčení miminka ptala, jestli cítím kontrakce, protože na monitoru se jí objevili. Kromě menšího tvrdnutí břicha jsem nic necítila. v noci jsem cítila píchání v podbřišku jako při nastydnutí a dneska přes den mě vzala hrozná křeč do zadku a šla mi do stehna. Bylo to dost nepříjemný. Tak nevim, jestli to byla opravdu jenom křeč, nebo jestli už se malej dere na svět. Dneska jsem 38/4

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky