Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No nevím, taky to občas mám. Dokonce mám pocit že se počurám.
Spíš jak se tam mimi vrtí, občas kopne do močáčku, je to takové dráždivé.
Ale rodit ještě nechci ![]()
@Ajašla píše:
No nevím, taky to občas mám. Dokonce mám pocit že se počurám.
Spíš jak se tam mimi vrtí, občas kopne do močáčku, je to takové dráždivé.
Ale rodit ještě nechci
jj maš pravdu i kopne do močaku.. ale to pichani nebo jakoby mě někdo tahal za spodek dolu
miminko už je těžké a navalené dole, řekla bych, že je to v celku normální. držím palce, jen nechápu, proč anonymně a dvě stejné diskuse jen s trochu jiným názvem chvíli po sobě? ![]()
Také jsem měla, je to normální ke konci, ale samo je lépe vyšetření , vždy může být něco jinak. Co se týče teplé koupele - to bys v těhu v žádném případě neměla, jen sprchu.
tak holky ja si davala teplou koupel s prckem kazdy den a dnes mam krasneho zdraveho 2leteho chlapecka…
Ahoj holky, zítra mám TP. dneska jsem začala pociťovat tlak v podbříšku a následný menší křeče.. už se mám připravovat, že půjde ven?:)
@Smudla182
určitě
sbal si tašku do porodnice a čekej až si mimčo řekne
Držím palce ![]()
Tak to píchání mám taky. Doktorka se mě na včerejším natáčení miminka ptala, jestli cítím kontrakce, protože na monitoru se jí objevili. Kromě menšího tvrdnutí břicha jsem nic necítila. v noci jsem cítila píchání v podbřišku jako při nastydnutí a dneska přes den mě vzala hrozná křeč do zadku a šla mi do stehna. Bylo to dost nepříjemný. Tak nevim, jestli to byla opravdu jenom křeč, nebo jestli už se malej dere na svět. Dneska jsem 38/4
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat zda mate zkušenosti picha mě spodek jako by mi tam neco pichal jehlici a mam tlak v podbříšku jako by mi tam někdo tlači nevite co by to mohlo byt?
bříšku mi u toho netvrdne jsem 38tt po teple koupeli je to pořád stejné díky moc