Razítko od lékaře pro manžela

Anonymní
20.4.12 12:47

Razítko od lékaře pro manžela

Omlouvám se za anonym,ale chodí sem moje gynekoložka,na kterou se budu ptát a nechci,aby věděla,že to zde řeším…

Tak k věci,mám rok a půl staré dítě a jsem těhotná. Chodím k nejlepší gynekoložce ve městě,tak mi prosím neraďte změnu. Mám ale problém,nemám hlídání pro dceru,proto musí manžel zůstávat doma a hlídat jí. Protože je u doktorky věčně narváno (je normální čekat 2-3 hodiny,než příjdete na řadu) chodím tam hned ráno ještě před otvírací dobou,ale stejně mi to tak 3/4 hoďky zabere (než tam dojedu,prohlídne mě a tak) Manžel má pracovní dobu od 6,doktorka od 7. Proto už mě na začátku těhotenství napadlo,že by manžel s dcerou jel semnou,počkal tu půl hoďku v čekárně a já pak jela s dcerou domů,on do práce,ALE dovolenou si na to věčně brát nemůže a nadělat ho to nenechají,proto jsem myslela,že by mu sestřička mola dát razítko na propustku,ona ale řekla,že si dojedu sama,že nemám zdravotní omezení a že co udělám s dcerou jí nezajímá,prostě že manželovi razítko nedá. Dcera nevydrží sedět a čekat,než mě mudra vyšetří. :-( Tak co mám jako dělat? Jsem už docela zoufalá… Babička funguje jen jedna a ta musí do práce…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
20.4.12 12:53

Ber dceru sebou, nevím, jak je stará, ale vzala bych jí nějaké hračky, a holt tam bude chvíli protivná, no :nevim: Buď bude sedět v ordinaci a přihlížet vyšetření, nebo počká u sestry, ta jí může ukazovat, jak si chystá karty, nebo cokoli…ono zas to cizí prostředí působí na dítě jinak, bude toho mít hodně na koukání, tak třeba bude hodná :-) Když nemáš hlídání, tak se prostě nedá nic dělat, vyhodit s dítětem tě snad nemůžou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 12:55
@Etcetera78 píše:
Ber dceru sebou, nevím, jak je stará, ale vzala bych jí nějaké hračky, a holt tam bude chvíli protivná, no :nevim: Buď bude sedět v ordinaci a přihlížet vyšetření, nebo počká u sestry, ta jí může ukazovat, jak si chystá karty, nebo cokoli…ono zas to cizí prostředí působí na dítě jinak, bude toho mít hodně na koukání, tak třeba bude hodná :-) Když nemáš hlídání, tak se prostě nedá nic dělat, vyhodit s dítětem tě snad nemůžou :-)

ona má z doktorů panickou hrůzu… jak vidí bílej plášť,řve… :-( nemůžu jí takhle tejrat každej měsíc… :-(

• Citovat
  • Upravit
26093
20.4.12 13:01
@Anonymní píše:
ona má z doktorů panickou hrůzu… jak vidí bílej plášť,řve… :-( nemůžu jí takhle tejrat každej měsíc… :-(

Já bych ji tam schválně aspoň jednou vzala, schválně, jestli by sestra nezměnila názor :mrgreen: Já to teda brala tak, že malej aspoň viděl doktora, resp. sestřičky, který mu nic nedělaj, takže v podstatě ideální prostředí pro to, aby se toho strachu zbavil… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
20.4.12 13:02

Nevím odkud jsi… Ale co nějaká soukromá školka? Tam nebývá problém s nárazovým hlídáním. Hodná sousedka? Dětský koutek v nějakém nákupním centru? Ty fungují zpravidla od 7h, tak holt by jsi k mudře dojela třeba až v 8h než bys tam dceru dovezla.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK

Já právě kvůli tomuto dr měnila. U své původní jsem čekala v laboratoři na kontrolu moči, pak v čekárně, v prvním těhu jsem to neřešila, poseděla jsem si 3h, přečetla časopis atd. Teď v druhém těhu (a dcerou která má 12-21m za celé těhu), bych to neriskovala. Jednak už to že se musí s moči do laboratoře kde se čeká mezi nemocnýma pro mě nepřipadalo v úvahu, a jednak holka by to nevydržela. Babičky taky nevedeme.

K tvému problémů - pposadit do kočárku, a připoutat, během vyšetření snad vydrží, v čekárně může běhat, ne?

Já to tak řešila i u nové dr, ale tam jsem teda přišla a do 20minut jsem vypadla, malá se mnou chodila do ordinace, byla v kočárku připutaná, měla hračky, když jsem šla do kabinky, tak brečela, ale nechávala jsem si otevřené dveře a mluvila jsem na ní.

Teď co chodím už po týdnu a chodím na KTG jde s námi i manžel (narozdíl možná od tvého on chodí do práce na neurčito, příjde až příjde), v tom je výhoda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

ona vidí bílej plášť,začne šíleně brečet,celá se klepe… Je kardiak,tak dost lítáme po doktorech a nikde jí nic hezkýho nedělaj,tak se bojí :-( Já jí tím prostě nechci stresovat :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.12 13:04
@PetkaK píše:
Já právě kvůli tomuto dr měnila. U své původní jsem čekala v laboratoři na kontrolu moči, pak v čekárně, v prvním těhu jsem to neřešila, poseděla jsem si 3h, přečetla časopis atd. Teď v druhém těhu (a dcerou která má 12-21m za celé těhu), bych to neriskovala. Jednak už to že se musí s moči do laboratoře kde se čeká mezi nemocnýma pro mě nepřipadalo v úvahu, a jednak holka by to nevydržela. Babičky taky nevedeme.

K tvému problémů - pposadit do kočárku, a připoutat, během vyšetření snad vydrží, v čekárně může běhat, ne?

Já to tak řešila i u nové dr, ale tam jsem teda přišla a do 20minut jsem vypadla, malá se mnou chodila do ordinace, byla v kočárku připutaná, měla hračky, když jsem šla do kabinky, tak brečela, ale nechávala jsem si otevřené dveře a mluvila jsem na ní.

Teď co chodím už po týdnu a chodím na KTG jde s námi i manžel (narozdíl možná od tvého on chodí do práce na neurčito, příjde až příjde), v tom je výhoda.
čekárna je malinká- 12 židlí a mezi nima jen průchozí ulička a s kočárem se k mudře vůbec nedostanu,mají to hrozně maličkatý…
  • Citovat
  • Upravit
PetkaK
20.4.12 13:05
@Anonymní píše:
ona má z doktorů panickou hrůzu… jak vidí bílej plášť,řve… :-( nemůžu jí takhle tejrat každej měsíc… :-(

Malá mi ze začátku taky dost plakala, když se mě doktorka dotýkala a vyšetřovala mě, pak si nějak zvykla, že jí nikdo nic nedělá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.12 13:05
@nepřihl. hana20:00 píše:
Nevím odkud jsi… Ale co nějaká soukromá školka? Tam nebývá problém s nárazovým hlídáním. Hodná sousedka? Dětský koutek v nějakém nákupním centru? Ty fungují zpravidla od 7h, tak holt by jsi k mudře dojela třeba až v 8h než bys tam dceru dovezla.

sousedy máme samé staré důchodce a ty by dcerku asi neuhlídali,soukromá školka tady není,do dětských koutků berou až od 3 let. :-(

• Citovat
  • Upravit
26574
20.4.12 13:10

Mě napadá nějaká kamarádka, ostatní možnosti jsi už v podstatě vyloučila. Možnost objednávat se na konec její pracovní doby, aby už zase mohl hlídat manžel, to už jsi asi taky řešila.

Jen mimo. Pokud sem tvoje gynekoložka chodí a diskuze čte, tak tě samozřejmě pozná, to je přeci jedno, že je diskuze anonymní, speciálně když se jmenuje podle toho, co jsi chtěla od ní :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:
Ale co jako, to snad nevadí, že se ptáš jak to řešit. Spíš bych to o to víc dala pod jménem. Však by jí to razítko nezabilo, pokud to není proti nějakým předpisům. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
20.4.12 13:11
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym,ale chodí sem moje gynekoložka,na kterou se budu ptát a nechci,aby věděla,že to zde řeším…Tak k věci,mám rok a půl staré dítě a jsem těhotná. Chodím k nejlepší gynekoložce ve městě,tak mi prosím neraďte změnu. Mám ale problém,nemám hlídání pro dceru,proto musí manžel zůstávat doma a hlídat jí. Protože je u doktorky věčně narváno (je normální čekat 2-3 hodiny,než příjdete na řadu) chodím tam hned ráno ještě před otvírací dobou,ale stejně mi to tak 3/4 hoďky zabere (než tam dojedu,prohlídne mě a tak) Manžel má pracovní dobu od 6,doktorka od 7. Proto už mě na začátku těhotenství napadlo,že by manžel s dcerou jel semnou,počkal tu půl hoďku v čekárně a já pak jela s dcerou domů,on do práce,ALE dovolenou si na to věčně brát nemůže a nadělat ho to nenechají,proto jsem myslela,že by mu sestřička mola dát razítko na propustku,ona ale řekla,že si dojedu sama,že nemám zdravotní omezení a že co udělám s dcerou jí nezajímá,prostě že manželovi razítko nedá. Dcera nevydrží sedět a čekat,než mě mudra vyšetří. :-( Tak co mám jako dělat? Jsem už docela zoufalá… Babička funguje jen jedna a ta musí do práce…

tak to koukám, můj manžel má vždycky razítko od mého gynekologa i když tam manžel se mnou není a hlídá doma dcerku, automaticky dám sestřičce jeho propustku, řeknu, že hlídá doma dcerku a sestřička mi to potvrdí. Přeci na tom nic není.

Objednat se na určitou dobu nemůžeš? aby tě vzali hned když dorazíš na tu hodinu? a když vzala bych dcerku, třeba se pak sestřička rozmyslí a bude ti razítko dávat. Moje dcerka taky dloho neposedí, měla jsem ji jednou s sebou a nakonec nás sestřička brala před ostatníma, jelikož malé už se tam po půl hodině nelíbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK

A odpoledne tam nemůžeš? Jako je to situace na prd, to je fakt.

Tady je citace zákona http://www.bezplatnapravniporadna.cz/…at-mzdu.html - třeba by ani nepotřeboval manžel to razítko. Záleží asi i na zaměstnavateli.

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. hana20:00
@Anonymní píše:
sousedy máme samé staré důchodce a ty by dcerku asi neuhlídali,soukromá školka tady není,do dětských koutků berou až od 3 let. :-(

I mezi sousedy-důchodci může být nějaká čupr babka, která bude ráda za takový kontakt a ráda by pár hodinek s dcerou (u vás) pobyla. Když se ale nezeptáš a budeš říkat „ASI by ji neuhlídali“, „malá vidí bílej plášť a řve“, tak to nijak nevyřešíš.
Změně gyndařky se taky bráníš, takže já osobně už řešení ani nevidím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.12 13:12
@jenny.fields píše:
Mě napadá nějaká kamarádka, ostatní možnosti jsi už v podstatě vyloučila. Možnost objednávat se na konec její pracovní doby, aby už zase mohl hlídat manžel, to už jsi asi taky řešila.Jen mimo. Pokud sem tvoje gynekoložka chodí a diskuze čte, tak tě samozřejmě pozná, to je přeci jedno, že je diskuze anonymní, speciálně když se jmenuje podle toho, co jsi chtěla od ní :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:
Ale co jako, to snad nevadí, že se ptáš jak to řešit. Spíš bych to o to víc dala pod jménem. Však by jí to razítko nezabilo, pokud to není proti nějakým předpisům. :nevim:

u ní je to bez objednání,když příjdeš,tak příjdeš… její pracovní doba je od 7 do dvou a manžel dělá od 6 do dvou,tudíž se prostě nechytáme… :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky