Razítko od lékaře pro manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3839
20.4.12 13:13

no nevím, já běžně potkávám v čekárnách u doktorů matky s různě starýma (a různě protivnýma) dětma…

co třeba najmout nějakou studentku, která ti dítě po tu dobu pohlídá? může s ní být venku nebo jít do parku a tak… na to asi nepotřebuješ nějakou super vzdělanou chůvu, snad by stačila holka, co měla občas na krku mladší sourozence :nevim: přivydělá si pár kaček a ty budeš mít klid na doktora (kam mmch budeš chodit čím dál tím častěji…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
20.4.12 13:14
@Anonymní píše:
u ní je to bez objednání,když příjdeš,tak příjdeš… její pracovní doba je od 7 do dvou a manžel dělá od 6 do dvou,tudíž se prostě nechytáme… :-(

podívej každej doktor pokud chce, tak tě může objendat na určitou dobu a objednaný pacient má přednost před neobjednaným, zkusila bych to na příští kontrole sestře nadhodit, že když to nejde tak aby ti dala razítko, tak a´t tě alespoň objedná, že prostě musíš chodiot s dcerkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 13:14
@nepřihl. hana20:00 píše:
I mezi sousedy-důchodci může být nějaká čupr babka, která bude ráda za takový kontakt a ráda by pár hodinek s dcerou (u vás) pobyla. Když se ale nezeptáš a budeš říkat „ASI by ji neuhlídali“, „malá vidí bílej plášť a řve“, tak to nijak nevyřešíš.
Změně gyndařky se taky bráníš, takže já osobně už řešení ani nevidím :nevim:

veř,že to není o nevyzkoušení (zrovna s tím bílým pláštěm) dneska semnou byla na odběrech krve (mojí),doškrábala sebe,mě,brečela ještě půl hodiny po odchodu a celá se klepala… tohle opravdu nemám zapotřebí…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.12 13:15
@wacinka píše:
podívej každej doktor pokud chce, tak tě může objendat na určitou dobu a objednaný pacient má přednost před neobjednaným, zkusila bych to na příští kontrole sestře nadhodit, že když to nejde tak aby ti dala razítko, tak a´t tě alespoň objedná, že prostě musíš chodiot s dcerkou

to je dobrej nápad,díky… zkusím to…

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
20.4.12 13:16

@wacinka No, já u té první dr byla vždy objednaná, na určitou hodinu, ale ta už v 7h ráno měla hodinový skluz :lol: a fakt bych to u ní teda nedávala s dítětem (ikdyž sestra docela často brávala těhu maminky s neposedným dítětem přednostně).

• Citovat
  • Upravit
3119
20.4.12 13:17
@Anonymní píše:
veř,že to není o nevyzkoušení (zrovna s tím bílým pláštěm) dneska semnou byla na odběrech krve (mojí),doškrábala sebe,mě,brečela ještě půl hodiny po odchodu a celá se klepala… tohle opravdu nemám zapotřebí…

to je blbý, tohle já znám, já mám z dětství vypěstovanou fobii z odběrů krve a není o co stát. To se ti nedivím, že ji nechceš zbytečně trápit.

Ještě dotaz konzultovala jsi svoji situaci přímo s doktorkou? nebo jsi jen prosila sestru o razítko? pokud jsi to s mudrou nekonzultovala řekla bych jí to, třeba doktorka bude rozumnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 13:17
@PetkaK píše:
@wacinka No, já u té první dr byla vždy objednaná, na určitou hodinu, ale ta už v 7h ráno měla hodinový skluz :lol: a fakt bych to u ní teda nedávala s dítětem (ikdyž sestra docela často brávala těhu maminky s neposedným dítětem přednostně).

tak to u tý mojí nehrozí… posledně tam čekala mamina s malým mimčem 3 hodiny

• Citovat
  • Upravit
3119
20.4.12 13:18
@PetkaK píše:

teda já fakt nevím kam to zdravotnictví spěje. Jako je pravda, že já jednou taky čekala u svého gynekologa (i když jsme byla objednaná) tři hodiny, ale on se dostal v zimě k dopravní nehodě a poskytoval první pomoc a zůstával jako svědek, ale to je omluvitelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 13:18
@wacinka píše:
to je blbý, tohle já znám, já mám z dětství vypěstovanou fobii z odběrů krve a není o co stát. To se ti nedivím, že ji nechceš zbytečně trápit.Ještě dotaz konzultovala jsi svoji situaci přímo s doktorkou? nebo jsi jen prosila sestru o razítko? pokud jsi to s mudrou nekonzultovala řekla bych jí to, třeba doktorka bude rozumnější

jen se sestrou… nenapadlo mě,že by mi razítko mohla dát i doktorka… :oops: těhotenská demence no :mrgreen: ježiš to je nápad a tak jednoduchej :lol: :lol: díky :kytka: s mudrou určitě bude řeč…

• Citovat
  • Upravit
3119
20.4.12 13:20
@Anonymní píše:
jen se sestrou… nenapadlo mě,že by mi razítko mohla dát i doktorka… :oops: těhotenská demence no :mrgreen: ježiš to je nápad a tak jednoduchej :lol: :lol: díky :kytka: s mudrou určitě bude řeč…

hoď řeč s doktorkou, pokud je opravdu rozumná nebude s tím dělat caviky, podívej za zkoušku nic nedáš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.4.12 13:21

@wacinka No mě to vytáčelo to čekání, ale tak jsem si početla časopisy atd.

Teď jsem u nové, příjdu, než stihnu vysvlíknout bundu případně dítě, už nás sestra volá do ordinace, a prostě pohoda. Akorát teď s tím když chodím na KGT tak chodí s náma manžel, přeci jen půl hodinové sezení v kočárku už není pro naší neposedu.

• Citovat
  • Upravit
3119
20.4.12 13:24
@PetkaK píše:
@wacinka No mě to vytáčelo to čekání, ale tak jsem si početla časopisy atd.Teď jsem u nové, příjdu, než stihnu vysvlíknout bundu případně dítě, už nás sestra volá do ordinace, a prostě pohoda. Akorát teď s tím když chodím na KGT tak chodí s náma manžel, přeci jen půl hodinové sezení v kočárku už není pro naší neposedu.

jak už jsou děti, tka je to vždycky komplikovaný, zvlášť když většinou babičky jsou taky ještě v práci, protože protahují pořád ty důchody a my pak ani nemáme dětičky ke komu šupnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
20.4.12 13:25

tak u nás teda naštěstí objednává i na odpoledne,má poradny a utz naštěstí jen odpo tak manžel pohlídá,ale třeba na cukrovku,kde by náš synátor nevydržel dvě hodiny na místě ani omylem,tak taky přinesl propustku a normálně dostal razítko.My zkoušeli první utz s malým a to tam byl i manžel a nic z toho neměl,malej posedí minutu,víc ne.Teda cizí lidi bych dítě hlídat nenechala,takhle malé když na ně není zvyklé.Ale zkus to s tou propustkou nebo odpolende,tam nebývá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
20.4.12 13:27

ty jo tak to je prekérní situace, já ted budu řešit něco podobného ale u mojí Mudr, když přišla těhotná mamina s dítětem tak ji vzala přednostně, to jsem čekala prvního, ted s druhým tam taky budu muset někdy i s ním tak využiju výhody v přednosti ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
20.4.12 13:31

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale jsi těhotná a čekáš 2-3 hodiny na gyndě? To je jak blbej vtip.. Kam chodím teď, tak tam se objednávám a ještě jsem nešla ani o minutu později na řadu než jsem byla objednaná, tam, kam jsem chodila před tímto doktorem, se neobjednávalo, ale těhotné chodily přednostně.. :nevim: :nevim: a jak myslíš, že to dělají ženy, které jsou samoživitelky a nikoho ve městě třeba na hlídání nemají? Taky je přece berou sebou.. Kdyby na malou byla sestřička hodná, plakala by? Třeba by to zvládla dobře, zkus to.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí