//, dnes 50 DC, bolesti

Anonymní
20.4.12 22:00

//... dnes 50 DC...bolesti

Pěkný večer, všem. Potřebuji asi uklidnit … V pondělí jsem objevila // (46 DC, předcházely tomu i nějaké příznaky - prsa, zažívací potíže a hlavně ms stále nikde:). Druhý den jsem se hned objednala k mudře a jdu teď v pondělí. Od toho pondělí je mi nějak víc špatně, nemam na nic chuť a je mi často špatně (průjem, žaludek), ale to mě tak netrapí - už od min.víkendu mám bolesti v podbřišku jako bych to měla dostat, k tomu mě pobolívala pravá strana (tak nějak jak asi při ovulaci, pokud to uvu byla), do toho mě bolí záda(to mám při ms taky). Dneska se podbřišek uklidnil, ale objevila jsem na papíře trošilinečku narůžovělý hlen, ale jen uplně nepatrně (kdyby to nebyl bílý toaleťák, tak si ani nevšimnu). Předchvílí jsem se prudce zvedla z postele a projela mnou taková bolest :( A hlavně tam dole, chvíli uplně křeč. … Vím, že mi asi nic moc neporadíte, víc se dozvim v pondělí (jdu tam s // prvně). Prostě se bojim, že to může být cysta, mimodělož. nebo tak :( Neměla jste některá to samé a s dobrým koncem? Díky za reakce a hezký večer …

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31278
20.4.12 22:16

tak postupně, cysta to nejspíš nebude (pokud dvojčárka nebyl nějakej miniduch), mimoděložní si myslím, že by si pocítila už dřív…
narůžovělý hlen i mírné špinění sem měla několikrát v prvním trimestru.
Pobolívání je normální, roztahuje se děloha a ty křeče při zvednutí, jo, taky sem to měla, poprvé mě to vyděsilo, pak už né. Podle mě je to vše tím, jak se roztahuje ta děloha, dělá si tam prostě místo pro prcka…

takže klid a nohy v teple a těš se k doktoru na obrázek :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
20.4.12 22:17

To j podle mě normální, roztahuje se děloha, proto to tak bolí. Nic se neboj. Nemáš zácpu? třeba já mívala a jak jsem tlačila, tak praskla nějaká cévka a to ta krev. držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 22:21

@Mar__tanka1983 díky, přesně tohle jsem si potřebovala přečíst! :) ale stejně o tam pořád hlodá…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.12 22:24

@Ewule0712 zácpa u mne teda nehrozí, navíc už pár let mě trápi hemeroidy, nebo minimálně fisura, protože jsem se nikdy neodhodlala to nijak víc řešit, leda mazánim Faktu…teď mě to bralo taky dost, uplně celý mě to tam všechno bolelo, i jakoby ta stěna mezi střevem a pochvou, tak mařu dva dny krémem z dubový kůry (nevyčetla jsem, zda by Faktu spíš neuškodilo) a docela mi to zabralo, už můžu i normálně sedět :dance:

• Citovat
  • Upravit
31278
20.4.12 22:25

tak hlodat tě bude něco furt, začni si zvykat :-)))
napřed, jestli jsi těhotná, pak jestli překlepete první trimestr, pak jestli donosíš, pak jestli porodíš a jestli bude prcek ok, no a pak se zbytek života budeš obávat o jeho zdraví a spokojené žití :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
20.4.12 22:26

jo a gel z dubový kůry je k nezaplacení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 22:31

tak jsem se uklidnila aspoň trošku, i když mě to pořád trochu „děsí“ … je mi jasný, že se strachovat asi budu pořád, no, asi už se nedivim rodičům, proč se o mě tolik báli:) nj, člověk to pochopí asi až takhle časem sám …

• Citovat
  • Upravit
31594
20.4.12 22:43

špinění, bolesti na ms, nevolnosti, průjem, to všechno mi přijde jako normální, ale bolest v zádech a na pravé straně, může to být problém a nemusí, trochu bych se bála toho mimoděložního (předem se omlouvám, nechci tě děsit, jen tam ta možnost je a kdyby tě chytli nějaké hodně velké bolesti, tak bych raději jela na pohotovost)
Držím palce, ať je na utz aspoň váček a vyloučí se to mimoděložní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky