Nasadit antibiotika?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9548
12.6.10 12:36

Nasadit antibiotika?

Ahoj, prosím o radu - malá má ted už třetí den silné bolesti v krku, včera ráno jsem s ní byla u dr, jestli to není angína, tak prý zatím ne, čepy na mandlích neměla, ale pro jistotu mi napsala atb, které mám nasadit při nezlepšení nebo zhoršení.
Já bych to asi takhle nehrotila, jenže malá mi nechce skoro vůbec pít :-( Dneska už je to malinko lepší než včera, asi půl litra za dopoledne dala (ale jsou v tom i dvě deci kakaa ráno), jenže jí vyskočila teplota, kterou doted neměla - zatím 37,8 , uvidíme, jak odpoledne.
Co myslíte, kdyby jí teplota stoupla nad 38, mám ty atb začít dávat? Nebo počkat do pondělí a znovu s ní skočit k dr? Nechci nic uspěchat, dr poradila proti bolesti dávat Nurofen, dvakrát jsem jí ho od včera dala a trochu tekutin přijala, ale v těchhle hicech se fakt bojím… Ona obecně pije strašně málo, ale čůrat chodí a moč má světlou, takže jí to asi stačí, ale ted mám obavu, aby to stačilo…
Díky za rady, i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2596
12.6.10 13:54

Ahoj radím udělat výtěr a potom teprv nasadit antibiotika.Já měla před měsícem antibiotika bez výtěru a nezabrala po výtěru zjistili streptokoka a nasadila mi jinný ale v krku mě bolí pořád už jsem z toho na mrtvici.Bez výtěru bych do toho ted už nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
13.6.10 09:12

zuzan, díky za odpověd, malá je lepší, bez teploty, tak snad je to na dobré cestě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí